BARIŞIN HAYATI FİLM OLUYOR
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BARIŞIN HAYATI FİLM OLUYOR
Bodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor.
Akarsu’nun Akademi Türkiye ile başlayan serüveni ve yaşadıklarını konu alan filmde 'Yalancı Yarim' isimli dizideki rol arkadaşı Merve Sevi de rol alacak. Barış’ın hayat hikayesinin konu edildiği filmde genç sanatçının hastanedeki günleri de beyazperdeye yansıyacak.
Barış Akarsu sevenleri için hazırlanan bu proje, çok yakın bir zamanda hayata geçirilecek. Filmde Merve Sevi'nin dışında Akarsu'nun Amasra'daki arkadaşları ve ailesininde oynaması planlanıyorodrum’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatı film oluyor.
HÜRRİYET GAZETESİ 31.07.07
gizems- Admin
-
Geri: BARIŞIN HAYATI FİLM OLUYOR
gerçekten takdir olunası bi durum bu gerçekten çok sevindim saol paylaşım için canım..
çok hoş bir durum...brawo gerçektenn
ÖZGÜR HASTASI- Öz
bencede bu proje çok harika bi fikir bence kesinlikle gitmeliyiz bu filme:'(
gizems- Admin
-
eet kesinlkle gidilmeli ben bi aksilk olmazza gitmeyi düşünüyorum zaten çok ii olmuş ama barışı kim oynucak acabaaa:(paylaşım için saolun ..:(
dolunay:)- Moderatör
-
eet barışı kim oynucak bunu bende çokk merak ediyorum:cry:dolunay:) demiş ki:eet kesinlkle gidilmeli ben bi aksilk olmazza gitmeyi düşünüyorum zaten çok ii olmuş ama barışı kim oynucak acabaaa:(paylaşım için saolun ..:(
önemli diil mervecim:)
gizems- Admin
-
aa yeni okudum haberi çok güzel bi düşünce gerçekten
ÖzGüR _ BuSe- Admin
eet kesinlikle süper bi düşünce :pale:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:aa yeni okudum haberi çok güzel bi düşünce gerçekten
gizems- Admin
-
1 sayfadaki 1 sayfası