Keremcem Hakkında Herşey
5 posters
2 sayfadaki 3 sayfası
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
Geri: Keremcem Hakkında Herşey
ah ah aha ahahaha of fof of ne günlerdii :cry:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:süperdi
dolunay:)- Moderatör
-
o nası bi ahh off çekmekti ölee:D:D:D
ÖzGüR _ BuSe- Admin
oldu o da vericek zaten hemen:)al dicek bu özgürün numarası:)hem ben istanbula bu yaz gitmedim bile:(
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
o da vericek zaten al dicek bu özgürün numarası:)hem ben bu yaz istanbula gidemedim bile::(bu arada kandiliniz mübarek olsunÖzGüR _ BuSe demiş ki:hmm ozaman güzel...gidip numarasını örenseneee nolurrrrrr
sezi- Moderatör
ya istemekten nolcak belki böle üzülür halimize werir:D:D:D
ÖzGüR _ BuSe- Admin
oldu o da hemen vericek zaten:)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:hmm ozaman güzel...gidip numarasını örenseneee nolurrrrrr
sezi- Moderatör
ahhh ahh keşkeesezi demiş ki:oldu o da hemen vericek zaten:)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:hmm ozaman güzel...gidip numarasını örenseneee nolurrrrrr
bu arada seninde geçmiş kandilin mübarek olsunn :)
gizems- Admin
-
tabi tabi eemin ol çok acır:)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:ya istemekten nolcak belki böle üzülür halimize werir:D:D:D
sezi- Moderatör
hehe kim istemeski busee:) :)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
gizems- Admin
-
valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
sezi- Moderatör
hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
-
olamaz tabi kuzuuu malesefff :cry: :cry:dolunay:) demiş ki:hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
gizems- Admin
-
keşke olsa ya bak yine üzüldüm şimdi:)dolunay:) demiş ki:hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
sezi- Moderatör
nesen üzülme caım bi gn mutlaka ulaşıcaz özgüre hele kaset çıksın daha kolay olucak bu :Psezi demiş ki:keşke olsa ya bak yine üzüldüm şimdi:)dolunay:) demiş ki:hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
-
evettt ölee valla kaset bi çıksınn önce gerisi kolayy biz busemle konserde inş özgürüme ulaşcazz ve siteye getirtcez inşşş :Ddolunay:) demiş ki:nesen üzülme caım bi gn mutlaka ulaşıcaz özgüre hele kaset çıksın daha kolay olucak bu :Psezi demiş ki:keşke olsa ya bak yine üzüldüm şimdi:)dolunay:) demiş ki:hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
bu arada keremcem başlığı altındaki konu kaynadıı konuşulcakları sohper köşesinde konuşalım kuzular konuda karışıklık oluşmasın ;)
gizems- Admin
-
keremcem konusu neydi ben unuttum:)gizems demiş ki:evettt ölee valla kaset bi çıksınn önce gerisi kolayy biz busemle konserde inş özgürüme ulaşcazz ve siteye getirtcez inşşş :Ddolunay:) demiş ki:nesen üzülme caım bi gn mutlaka ulaşıcaz özgüre hele kaset çıksın daha kolay olucak bu :Psezi demiş ki:keşke olsa ya bak yine üzüldüm şimdi:)dolunay:) demiş ki:hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
bu arada keremcem başlığı altındaki konu kaynadıı konuşulcakları sohper köşesinde konuşalım kuzular konuda karışıklık oluşmasın ;)
sezi- Moderatör
yaaaa :( :( :(sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
inş walla merfecim ama pek bişi deişceini sanmıorum konserler dışındadolunay:) demiş ki:nesen üzülme caım bi gn mutlaka ulaşıcaz özgüre hele kaset çıksın daha kolay olucak bu :Psezi demiş ki:keşke olsa ya bak yine üzüldüm şimdi:)dolunay:) demiş ki:hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
gizems demiş ki:evettt ölee valla kaset bi çıksınn önce gerisi kolayy biz busemle konserde inş özgürüme ulaşcazz ve siteye getirtcez inşşş :Ddolunay:) demiş ki:nesen üzülme caım bi gn mutlaka ulaşıcaz özgüre hele kaset çıksın daha kolay olucak bu :Psezi demiş ki:keşke olsa ya bak yine üzüldüm şimdi:)dolunay:) demiş ki:hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
ewett konsere gitcez en öne geçcez weeee en sondada kulise gtcezz :D :D
ÖzGüR _ BuSe- Admin
sezi demiş ki:keremcem konusu neydi ben unuttum:)gizems demiş ki:evettt ölee valla kaset bi çıksınn önce gerisi kolayy biz busemle konserde inş özgürüme ulaşcazz ve siteye getirtcez inşşş :Ddolunay:) demiş ki:nesen üzülme caım bi gn mutlaka ulaşıcaz özgüre hele kaset çıksın daha kolay olucak bu :Psezi demiş ki:keşke olsa ya bak yine üzüldüm şimdi:)dolunay:) demiş ki:hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
hehe keremcem dışında herşei konuştuk walla burda boşwer sen en iisi
ÖzGüR _ BuSe- Admin
valla yaaÖzGüR _ BuSe demiş ki:sezi demiş ki:keremcem konusu neydi ben unuttum:)gizems demiş ki:evettt ölee valla kaset bi çıksınn önce gerisi kolayy biz busemle konserde inş özgürüme ulaşcazz ve siteye getirtcez inşşş :Ddolunay:) demiş ki:nesen üzülme caım bi gn mutlaka ulaşıcaz özgüre hele kaset çıksın daha kolay olucak bu :Psezi demiş ki:keşke olsa ya bak yine üzüldüm şimdi:)dolunay:) demiş ki:hadi yaaa hiç umut yokum :cry:sezi demiş ki:valla bende isterdim ama şuan bu söz konusu bile deil olamaz yani:(ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa:( ama çok istiorumm...
hehe keremcem dışında herşei konuştuk walla burda boşwer sen en iisi
gizems- Admin
-
kandil msjını ben yazmıştım demi:)pardon :)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:kandil msjları bile war
sezi- Moderatör
2 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
2 sayfadaki 3 sayfası