Duyguların Paylaşıldığı Anlardan
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Duyguların Paylaşıldığı Anlardan
Tam da olmam gereken zamanda olmam gereken yerdeyim sanırım..
Aslında bu kadarı da yeterdi bana, ancak bilemiyorum ki ‘misyonum’ nereye kadar.. Misyon mu? Ne misyonu? Kalbinizde elektrik kaçağı olduğunu düşündünüz mü hiç? İşte bu gel-git li sızıdır misyonun işareti..
İçinizden bir şeyler yapmak gelir defalarca kez, ama kendinizi eli kolu
bağlı, çaresiz hissedersiniz; ta ki ışığı apaçık gördüğünüz ana kadar...Bu
andan itibaren yaptığınız her hareket güdüseldir..Sizi sırtında taşıyordur
kaderiniz ,gitmeniz kaçınılmaz olan yere.. An gelir hüngür hüngür ağlarsınız nedenini hiç bilmeden; ‘için taşmış senin’ derler..O an yalan olur öğrendiğiniz değerler,savaşı kazanır ve kaleyi ele geçirir hayaller..
Tüm bedeniniz uyuşur, ağrılar diner. ‘BİR’ olanla bütünleştiğinizi hissedersiniz...İnce ve tatlı bir hüzün eşlik eder tüm bunlara ve hafif bir titreme..
İşte hissettiklerim bunlar sevgili arkadaşlar...Melankolik mutluluğumu
paylaştım sizlerle.. Umarım anlarsınız;’ bana bu kadarı bile yeter...’
SEVGİLERİMLE.....
ÖZGÜR.....
Aslında bu kadarı da yeterdi bana, ancak bilemiyorum ki ‘misyonum’ nereye kadar.. Misyon mu? Ne misyonu? Kalbinizde elektrik kaçağı olduğunu düşündünüz mü hiç? İşte bu gel-git li sızıdır misyonun işareti..
İçinizden bir şeyler yapmak gelir defalarca kez, ama kendinizi eli kolu
bağlı, çaresiz hissedersiniz; ta ki ışığı apaçık gördüğünüz ana kadar...Bu
andan itibaren yaptığınız her hareket güdüseldir..Sizi sırtında taşıyordur
kaderiniz ,gitmeniz kaçınılmaz olan yere.. An gelir hüngür hüngür ağlarsınız nedenini hiç bilmeden; ‘için taşmış senin’ derler..O an yalan olur öğrendiğiniz değerler,savaşı kazanır ve kaleyi ele geçirir hayaller..
Tüm bedeniniz uyuşur, ağrılar diner. ‘BİR’ olanla bütünleştiğinizi hissedersiniz...İnce ve tatlı bir hüzün eşlik eder tüm bunlara ve hafif bir titreme..
İşte hissettiklerim bunlar sevgili arkadaşlar...Melankolik mutluluğumu
paylaştım sizlerle.. Umarım anlarsınız;’ bana bu kadarı bile yeter...’
SEVGİLERİMLE.....
ÖZGÜR.....
Geri: Duyguların Paylaşıldığı Anlardan
aşkım seni çooooooooooooook seviyorummmmmmmmm
eminepınar- Yeni Üye
ya sesimi duy artık nolursun özgür msnem .... ekle nolur:Dseni çok seviyorum
gizem- Misafir
özel bilgilerimizi site içinde vermeyelim lütfen...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
katılıyorum lütfen biraz daha dikkat burası fan forum arkadaşlık sitesi diil...ÖzGüR _ BuSe demiş ki:özel bilgilerimizi site içinde vermeyelim lütfen...
saygılarr
gizems- Admin
-
ya sana olan sevgim anlatılmazki akademi türkiyeden beri kalbimin baş köşesindesin sen benim hayatımın anlamısın her ne olursa olsun seni sevmekten asla vazgeçmiyicem ve yaptığın her işte olduğu gibi çıkardığın kasettede başarılı olucağını biliyorum aşkım seni çokkk seviyorum:love:
1 sayfadaki 1 sayfası