rock'n coke
4 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
rock'n coke
bnim hep takip ettiğim bi festiwalm gidemediğim için tw den isliyorum amam bu seneki türk katılımcılar yeterli gelmedi bana yaa :cry:
teoman,gripin,hayko cepkin :) özlem tekin şimdilk bnlarr sizin düşünceleriniz?
dolunay:)- Moderatör
-
Geri: rock'n coke
evet ya bu sene bencede çok az nie böyle oldu yaa :shock: :shock:dolunay:) demiş ki:bnim hep takip ettiğim bi festiwalm gidemediğim için tw den isliyorum amam bu seneki türk katılımcılar yeterli gelmedi bana yaa :cry:
gizems- Admin
-
rock'n cokeu bnde çok sewiodum. gitmeyi çok istiyodum ama artık öle bi isteğim kalmadı. çok sıradan geliyor artık. rock'n cokeunda özelliği bitti bence.
ayrıca merwecim türk sanatçılar okadar değil. üç nokta bir , 110, aslı, rashit, teoman, özlem tekin, pentagram katılıyor busene.
ayrıca merwecim türk sanatçılar okadar değil. üç nokta bir , 110, aslı, rashit, teoman, özlem tekin, pentagram katılıyor busene.
ÖzGüR _ BuSe- Admin
hmm saol jnmm pek kara kuru bee yafhh hani şeboooo :shock:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:rock'n cokeu bnde çok sewiodum. gitmeyi çok istiyodum ama artık öle bi isteğim kalmadı. çok sıradan geliyor artık. rock'n cokeunda özelliği bitti bence.
gizems- Admin
-
aynısnı düşündüm. şebo ve duman olmadan festivalmi olur peh.. beğenmedim :P
ÖzGüR _ BuSe- Admin
kesinlikleeeeÖzGüR _ BuSe demiş ki:aynısnı düşündüm. şebo ve duman olmadan festivalmi olur peh.. beğenmedim :P
gizems- Admin
-
dumannnn we şeboyuda istioruzzz yetkililerrr:D:D:D
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ett hatta mor ve öteside :D
bu arada 110 nu bilmiodum ii oldu saol busem :D
-
evett istiyoruzzz da yetkililerde gelcek bizim sitede bunu görcekk ohooÖzGüR _ BuSe demiş ki:dumannnn we şeboyuda istioruzzz yetkililerrr:D:D:D
gizems- Admin
-
üüü bn hala bilmiyorumm ama :cry:dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
gizems- Admin
-
neiy bilmiyorsun kuzu :roll:gizems demiş ki:üüü bn hala bilmiyorumm ama :cry:dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
-
ben açıkçası gitmek istemezdim bu festivale ortamı ii gelmio bazı bilmediğim rock grupları gelio tanımadığım bi grup çıkınca sıkıcı olmazmı?ama fanta festivallerini kaçırmıorum:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
o gurubu hala bilmiyorum :shock:dolunay:) demiş ki:neiy bilmiyorsun kuzu :roll:gizems demiş ki:üüü bn hala bilmiyorumm ama :cry:dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
gizems- Admin
-
110 mu :shock: indr şarkılarını dinle süprgizems demiş ki:o gurubu hala bilmiyorum :shock:dolunay:) demiş ki:neiy bilmiyorsun kuzu :roll:gizems demiş ki:üüü bn hala bilmiyorumm ama :cry:dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
-
OKK MSNE GELSENE MERVEE ÇABUKK...dolunay:) demiş ki:110 mu :shock: indr şarkılarını dinle süprgizems demiş ki:o gurubu hala bilmiyorum :shock:dolunay:) demiş ki:neiy bilmiyorsun kuzu :roll:gizems demiş ki:üüü bn hala bilmiyorumm ama :cry:dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
gizems- Admin
-
kuzu msn çok kalabalık grersem çıkamam ders çlışcam noldugizems demiş ki:OKK MSNE GELSENE MERVEE ÇABUKK...dolunay:) demiş ki:110 mu :shock: indr şarkılarını dinle süprgizems demiş ki:o gurubu hala bilmiyorum :shock:dolunay:) demiş ki:neiy bilmiyorsun kuzu :roll:gizems demiş ki:üüü bn hala bilmiyorumm ama :cry:dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
-
ok jnmm özgürün videolarını isticektim ama ders çalışçaksan sonra atarsın bn şu formattan nefret ediyorumm :cry:dolunay:) demiş ki:kuzu msn çok kalabalık grersem çıkamam ders çlışcam noldugizems demiş ki:OKK MSNE GELSENE MERVEE ÇABUKK...dolunay:) demiş ki:110 mu :shock: indr şarkılarını dinle süprgizems demiş ki:o gurubu hala bilmiyorum :shock:dolunay:) demiş ki:neiy bilmiyorsun kuzu :roll:gizems demiş ki:üüü bn hala bilmiyorumm ama :cry:dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
çevrimdışı gösterip gelsen olmamıı :) :)
gizems- Admin
-
çewrım dışı yok bende 8 kullnımıom ondan kuzu :Dwall bn pc alalı 2 yıl oldu ama hala hiç format yemedi :D ama ykında yicek gibi :cry: akşm atrım kuuzu olmamıgizems demiş ki:ok jnmm özgürün videolarını isticektim ama ders çalışçaksan sonra atarsın bn şu formattan nefret ediyorumm :cry:dolunay:) demiş ki:kuzu msn çok kalabalık grersem çıkamam ders çlışcam noldugizems demiş ki:OKK MSNE GELSENE MERVEE ÇABUKK...dolunay:) demiş ki:110 mu :shock: indr şarkılarını dinle süprgizems demiş ki:o gurubu hala bilmiyorum :shock:dolunay:) demiş ki:neiy bilmiyorsun kuzu :roll:gizems demiş ki:üüü bn hala bilmiyorumm ama :cry:dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
-
okk jnm olmaz mııı ;)dolunay:) demiş ki:çewrım dışı yok bende 8 kullnımıom ondan kuzu :Dwall bn pc alalı 2 yıl oldu ama hala hiç format yemedi :D ama ykında yicek gibi :cry: akşm atrım kuuzu olmamıgizems demiş ki:ok jnmm özgürün videolarını isticektim ama ders çalışçaksan sonra atarsın bn şu formattan nefret ediyorumm :cry:dolunay:) demiş ki:kuzu msn çok kalabalık grersem çıkamam ders çlışcam noldugizems demiş ki:OKK MSNE GELSENE MERVEE ÇABUKK...dolunay:) demiş ki:110 mu :shock: indr şarkılarını dinle süprgizems demiş ki:o gurubu hala bilmiyorum :shock:dolunay:) demiş ki:neiy bilmiyorsun kuzu :roll:gizems demiş ki:üüü bn hala bilmiyorumm ama :cry:dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
gizems- Admin
-
dolunay:) demiş ki:ett hatta mor ve öteside :D
bişi diil jnm..8) :)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
bn 110 u teoman we rashiti bide haykomu izledim :D
ama eski rock'n coke lar yoktu buseneki festiwalde :(
ama eski rock'n coke lar yoktu buseneki festiwalde :(
-
bn bitek aslıyı izleyebildim..aslında teoman hayko ve 110u izlemeyi bnde çok istiyordum. özellikle 110 bayılıorum onlara yaa çok güzel şarkıları:)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
bende sadece aslıyı isleyebildim :shock: :shock:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:bn bitek aslıyı izleyebildim..aslında teoman hayko ve 110u izlemeyi bnde çok istiyordum. özellikle 110 bayılıorum onlara yaa çok güzel şarkıları:)
gizems- Admin
-
performansı çok güzeldi..kırmızı elbiseside çok yakışmıştı
ÖzGüR _ BuSe- Admin
bncedeee :bounce: :bounce:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:performansı çok güzeldi..kırmızı elbiseside çok yakışmıştı
gizems- Admin
-
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası