sizce özgür ün albümü?????????????????
+5
ÖzGüR _ BuSe
sezi
gizems
özgür_cansu
özgürcü
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
sizce özgür ün albümü?????????????????
sizce özgürün albümünde cover parça olmalı mı olursa kimin parçası olmalı veeeee özgür ün alümün de kimin bestelerini görmek istersiniz :cyclops: :bball: :idea: :D :P cvp bekliyom okuyup geçmeyin okey miiii :roll: ;) :affraid: :bounce: :bounce: :drunken: :pirat: :P :sunny: :drunken:
özgürcü- Özgür Çevik
Geri: sizce özgür ün albümü?????????????????
kendı yaptığı şarkılar gerçekten çok güzel konserde bı kaçının dınlemıştım ama kımın bestesı olması dersenız sezen aksu
özgür_cansu- Ö
cansu ya yaptığı ilk yorum için tşk ediyor ve yorumlarınızı beklediğimizi hatırlatıp forumda gezintimize devam ediyoruz unutmayın yorumlarınız bekleniyooooooooo;)özgür_cansu demiş ki:kendı yaptığı şarkılar gerçekten çok güzel konserde bı kaçının dınlemıştım ama kımın bestesı olması dersenız sezen aksu
özgürcü- Özgür Çevik
serdar ortaç olursa süpper olur bence ben serdarın bestelerini severimm ee tabi almasada olur özgürümün besteleri mütişş oo bize yeterrr :)
gizems- Admin
-
özgür kendi besterini yapsın bence:)ama illa biri olacaksa sezen aku olsun,adaşım:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
bence sadece kendi besteleri olsun tamamen bi özgür albümü
ÖzGüR _ BuSe- Admin
bende katılıyorum kendi bestesi olsun ve böylece kendi tarzınıda yaratmış olur ama cover parça olucak sa bence özgür ilhan iremden koyar onu sewiyoya ondanÖzGüR _ BuSe demiş ki:bence sadece kendi besteleri olsun tamamen bi özgür albümü
özgürcü- Özgür Çevik
kesinlikle katılıyorumm=)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:bence sadece kendi besteleri olsun tamamen bi özgür albümü
gizems- Admin
-
yanii özgürün bestelerr süper gerçektenn..ama bir an önce çıksınn artıqqqq
ÖZGÜR HASTASI- Öz
çkkcak çıkcak az kaldıı:D :joker: :feel:ÖZGÜR HASTASI demiş ki:yanii özgürün bestelerr süper gerçektenn..ama bir an önce çıksınn artıqqqq
ÖzGüR _ BuSe- Admin
biraz daha sabır :heart: :laughing22:
**ANGEL**- Özg
özgür_cansu demiş ki:kendı yaptığı şarkılar gerçekten çok güzel konserde bı kaçının dınlemıştım ama kımın bestesı olması dersenız sezen aksu
bence de özgürün şarkıları olmalı.sezen aksu da süper olur sen özgürün konserlerine gitmişsin sez kaydı ya da video çektiysen siteye koyar mısın bizle paylaşırsan seviniriz
Olmadı amaa :xx:ezgisad1 demiş ki:özgür_cansu demiş ki:kendı yaptığı şarkılar gerçekten çok güzel konserde bı kaçının dınlemıştım ama kımın bestesı olması dersenız sezen aksu
bence de özgürün şarkıları olmalı.sezen aksu da süper olur sen özgürün konserlerine gitmişsin sez kaydı ya da video çektiysen siteye koyar mısın bizle paylaşırsan seviniriz
Özgür hayranları olarak konserde yeni bestelerini kesinlikle kaydedilmemesini rica etmişti((yoktum orda ama arkadaşlarımdan biliyorum)) ve bizde Özgürcüyüz sonuçta kesinlikle böyle birşey yapan arkadaşlar aramızda olamaz Özgürcüysen Özgüre sahip çıkıcaksın dini jnm o ne isterse yapmak ve onu üzmemek bizim elimizde Kaydeden biri varsa bile kesinliklee foruma koyup onca yılın çalışmasını emeğini talan edemez
kasete az kaldı sabredicez o zaman dinlermeliyiz o muhteşem sesi ve bestelerini :tongue:
gizems- Admin
-
gizems demiş ki:Olmadı amaa :xx:ezgisad1 demiş ki:özgür_cansu demiş ki:kendı yaptığı şarkılar gerçekten çok güzel konserde bı kaçının dınlemıştım ama kımın bestesı olması dersenız sezen aksu
Özgür hayranları olarak konserde yeni bestelerini kesinlikle kaydedilmemesini rica etmişti((yoktum orda ama arkadaşlarımdan biliyorum)) ve bizde Özgürcüyüz sonuçta kesinlikle böyle birşey yapan arkadaşlar aramızda olamaz Özgürcüysen Özgüre sahip çıkıcaksın dini jnm o ne isterse yapmak ve onu üzmemek bizim elimizde Kaydeden biri varsa bile kesinliklee foruma koyup onca yılın çalışmasını emeğini talan edemez
kasete az kaldı sabredicez o zaman dinlermeliyiz o muhteşem sesi ve bestelerini :tongue:
evet arkadaşlar gizeme kesinlikle katılıyorum... böyle birşeye lütfen izin vermeyelim... 1-2 haftaya kadar zaten o mükemmel şarkıları dinlicez..emeğine lütfen saygılı olalım...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası