Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

sizce özgür ün albümü?????????????????

+5
ÖzGüR _ BuSe
sezi
gizems
özgür_cansu
özgürcü
9 posters

sizce özgür ün albümü????????????????? Empty sizce özgür ün albümü?????????????????

Mesaj tarafından özgürcü 24/10/2007, 16:37

sizce özgürün albümünde cover parça olmalı mı olursa kimin parçası olmalı veeeee özgür ün alümün de kimin bestelerini görmek istersiniz :cyclops: :bball: :idea: :D :P cvp bekliyom okuyup geçmeyin okey miiii :roll: ;) :affraid: :bounce: :bounce: :drunken: afro santa :pirat: :P :sunny: :drunken:
özgürcü
özgürcü
Özgür Çevik
Özgür Çevik

sizce özgür ün albümü????????????????? Empty Geri: sizce özgür ün albümü?????????????????

Mesaj tarafından özgür_cansu 24/10/2007, 17:58

kendı yaptığı şarkılar gerçekten çok güzel konserde bı kaçının dınlemıştım ama kımın bestesı olması dersenız sezen aksu
özgür_cansu
özgür_cansu
Ö
Ö

sizce özgür ün albümü????????????????? Empty Geri: sizce özgür ün albümü?????????????????

Mesaj tarafından özgürcü 24/10/2007, 19:41

özgür_cansu demiş ki:kendı yaptığı şarkılar gerçekten çok güzel konserde bı kaçının dınlemıştım ama kımın bestesı olması dersenız sezen aksu
cansu ya yaptığı ilk yorum için tşk ediyor ve yorumlarınızı beklediğimizi hatırlatıp forumda gezintimize devam ediyoruz unutmayın yorumlarınız bekleniyooooooooo;)
özgürcü
özgürcü
Özgür Çevik
Özgür Çevik

Mesaj tarafından gizems 25/10/2007, 12:35

serdar ortaç olursa süpper olur bence ben serdarın bestelerini severimm ee tabi almasada olur özgürümün besteleri mütişş oo bize yeterrr :)
gizems
gizems
Admin
Admin

Kadın

Mesaj tarafından sezi 25/10/2007, 15:50

özgür kendi besterini yapsın bence:)ama illa biri olacaksa sezen aku olsun,adaşım:)
sezi
sezi
Moderatör
Moderatör

İş/Hobiler : basketbol

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 25/10/2007, 19:21

bence sadece kendi besteleri olsun tamamen bi özgür albümü
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından özgürcü 26/10/2007, 13:05

ÖzGüR _ BuSe demiş ki:bence sadece kendi besteleri olsun tamamen bi özgür albümü
bende katılıyorum kendi bestesi olsun ve böylece kendi tarzınıda yaratmış olur ama cover parça olucak sa bence özgür ilhan iremden koyar onu sewiyoya ondan
özgürcü
özgürcü
Özgür Çevik
Özgür Çevik

Mesaj tarafından gizems 26/10/2007, 14:31

ÖzGüR _ BuSe demiş ki:bence sadece kendi besteleri olsun tamamen bi özgür albümü
kesinlikle katılıyorumm=)
gizems
gizems
Admin
Admin

Kadın

Mesaj tarafından ÖZGÜR HASTASI 31/12/2007, 22:51

yanii özgürün bestelerr süper gerçektenn..ama bir an önce çıksınn artıqqqq
ÖZGÜR HASTASI
ÖZGÜR HASTASI
Öz
Öz

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 1/1/2008, 17:30

ÖZGÜR HASTASI demiş ki:yanii özgürün bestelerr süper gerçektenn..ama bir an önce çıksınn artıqqqq
çkkcak çıkcak az kaldıı:D :joker: :feel:
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından ÖZGÜR HASTASI 1/1/2008, 17:51

ewetttt çok az kaldııı
ÖZGÜR HASTASI
ÖZGÜR HASTASI
Öz
Öz

Mesaj tarafından **ANGEL** 3/1/2008, 16:40

biraz daha sabır :heart: :laughing22:
**ANGEL**
**ANGEL**
Özg
Özg

Mesaj tarafından ezgisad1 29/3/2008, 22:41

özgür_cansu demiş ki:kendı yaptığı şarkılar gerçekten çok güzel konserde bı kaçının dınlemıştım ama kımın bestesı olması dersenız sezen aksu

bence de özgürün şarkıları olmalı.sezen aksu da süper olur sen özgürün konserlerine gitmişsin sez kaydı ya da video çektiysen siteye koyar mısın bizle paylaşırsan seviniriz
ezgisad1
ezgisad1
Öz
Öz

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci

http://ozgurcevikfan.com

Mesaj tarafından gizems 30/3/2008, 12:18

ezgisad1 demiş ki:

bence de özgürün şarkıları olmalı.sezen aksu da süper olur sen özgürün konserlerine gitmişsin sez kaydı ya da video çektiysen siteye koyar mısın bizle paylaşırsan seviniriz
Olmadı amaa :xx:
Özgür hayranları olarak konserde yeni bestelerini kesinlikle kaydedilmemesini rica etmişti((yoktum orda ama arkadaşlarımdan biliyorum)) ve bizde Özgürcüyüz sonuçta kesinlikle böyle birşey yapan arkadaşlar aramızda olamaz Özgürcüysen Özgüre sahip çıkıcaksın dini jnm o ne isterse yapmak ve onu üzmemek bizim elimizde Kaydeden biri varsa bile kesinliklee foruma koyup onca yılın çalışmasını emeğini talan edemez wacko
kasete az kaldı sabredicez o zaman dinlermeliyiz o muhteşem sesi ve bestelerini :tongue:
gizems
gizems
Admin
Admin

Kadın

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 30/3/2008, 13:00

gizems demiş ki:
ezgisad1 demiş ki:

Olmadı amaa :xx:
Özgür hayranları olarak konserde yeni bestelerini kesinlikle kaydedilmemesini rica etmişti((yoktum orda ama arkadaşlarımdan biliyorum)) ve bizde Özgürcüyüz sonuçta kesinlikle böyle birşey yapan arkadaşlar aramızda olamaz Özgürcüysen Özgüre sahip çıkıcaksın dini jnm o ne isterse yapmak ve onu üzmemek bizim elimizde Kaydeden biri varsa bile kesinliklee foruma koyup onca yılın çalışmasını emeğini talan edemez wacko
kasete az kaldı sabredicez o zaman dinlermeliyiz o muhteşem sesi ve bestelerini :tongue:

evet arkadaşlar gizeme kesinlikle katılıyorum... böyle birşeye lütfen izin vermeyelim... 1-2 haftaya kadar zaten o mükemmel şarkıları dinlicez..emeğine lütfen saygılı olalım...
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından cerenimo!! 30/3/2008, 15:51

bencede
cerenimo!!
cerenimo!!
Moderatör
Moderatör

- Similar topics