ne yaparsa ii olur?
+5
Revolution
Admin
ÖzGüR _ BuSe
gizems
sezi
9 posters
1 sayfadaki 3 sayfası
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
ne yaparsa ii olur?
gelip konuşsa ii olur.......
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
Geri: ne yaparsa ii olur?
emrem kankim biricik abim arasa ii diil süper olur :S
gizems- Admin
-
dersaneye ara sıra bi uğramayı denese düper olur yaaaaaaa
sezi- Moderatör
aynen bi an önce uyusam ii olur yoksa yarında okula gidemicemm annemde beni topa tutar:)
sezi- Moderatör
kesinlikleeee :bounce: :bounce:Admin demiş ki:ÖZGÜR SİTEMİZE GELSE SÜPER OLUR :D
gizems- Admin
-
gizemin ozgur askı bıtse ne guzel olur malesef beynı bos tum genc kızlar gıbı benlıgınden uzaklasmıs ozgure asık oldugunu zanneden genc kızlar bu uzun rüyadan uyansalar ne guzel olacak... dimi gizemcim bu konu hakkında cok tartısmıstık yınede tartısacagı(z)m
Revolution- Admin
-
İş/Hobiler : pc,kitap,müzik...vs...vs..
her kıss özgüre aşık deil bence yanlış düşünüosun şahsen benim sevdiğim başkasıda varr...veyselle tanışsam ii olur:)
sezi- Moderatör
tek ozgurden bahsetmedım genel konusuyorum...
yakında tanısacagız zaten belkı tanıstıgına pısman olursun genelde herkes pısman sanırım:PPPPP
yakında tanısacagız zaten belkı tanıstıgına pısman olursun genelde herkes pısman sanırım:PPPPP
Revolution- Admin
-
yok yok bis tanışsak ii olur:)
sezi- Moderatör
ahmett onu dövmese ve yağız gelse benden özür dilese süper olur:(ama olmıcak nasılsa (
sezi- Moderatör
benim uyuz arkadaşım yine dönmüş ve bana yine eleştirilere başlamış bi kere bunun beyin boşluğuu ile ilgi ve alakası yo bu benim kendi şahsi sorununm dimi veyselcim hatta seni hiçte ilgilendirmio dimi jnm malesefte değişmicek bu sevgi beni tanıyanlar bilir akademiden beri aynı olduğumu ve değişmiyeceğimi bu konu tartışılabilecek bir değerde bile değil jnm bn bur sitede özgür için özgürün bilgilerini paylaşmak için bulunuyorum bu sayedede yeni arklar ve dostluklar elde etmiş oldumRevolution demiş ki:gizemin ozgur askı bıtse ne guzel olur malesef beynı bos tum genc kızlar gıbı benlıgınden uzaklasmıs ozgure asık oldugunu zanneden genc kızlar bu uzun rüyadan uyansalar ne guzel olacak... dimi gizemcim bu konu hakkında cok tartısmıstık yınede tartısacagı(z)m
ayrıca bu konuyla ilgili birdaha konuşmak istemiyorum jnm yoksa bozuşabiliriz...
BU SEVGİ MALESEF TEK TARAFLI OLSADA HİÇ DEĞİŞMİCEK Bİ KERE 4 SENEDİR BIKMAMIŞIM ŞİMDİMİ BKICAM :D
gizems- Admin
-
unutabilsem cok güzel olacak:((((
Revolution- Admin
-
1 sayfadaki 3 sayfası • 1, 2, 3
1 sayfadaki 3 sayfası