özgür
+4
sezi
gizems
Admin
özgür_cansu
8 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
özgür
nereye yazıcamı bılmedığım için buraya başlık açtım ben bugun berna laçın'ın programına mesaj gonderdın özgürü çağırın dıye herkez gonderıyo bende bır şansımı denemek ıstedım umarın çağırırlar acaba yanşılmı yaptım yaaa:(
özgür_cansu- Ö
Geri: özgür
özgür_cansu demiş ki:nereye yazıcamı bılmedığım için buraya başlık açtım ben bugun berna laçın'ın programına mesaj gonderdın özgürü çağırın dıye herkez gonderıyo bende bır şansımı denemek ıstedım umarın çağırırlar acaba yanşılmı yaptım yaaa:(
Bence kaseti çıkmadan kimse özgürü programa davet etmez...
Çünki etmek için bir sebepleri yok...
Kaseti çıkınca zaten her kes davet edicektir bize gerek kalmaz diye düşünüyorum...
Şu anda ne yeni bir projesi ne kaseti ne dizisi yok..
onun için konuşulucak bir şey yok diye kimse davet etmek istemez...
Ne kadar İstesekde davet etmezler şu an..
Onun için hiç uğraşmayın şu an arkadaşlar..
Sadece bir az sabredelim..
Az kaldı zaten :winked2:
kesinlikle katılıyorum leylacım eklemeye bile gerek yok çok doğru sölüosun hele bi kaset çıksın teklifler yağıcak zaten ama tek gereken sabır az kaldı arkadaşlar sabır :tost:Admin demiş ki:özgür_cansu demiş ki:nereye yazıcamı bılmedığım için buraya başlık açtım ben bugun berna laçın'ın programına mesaj gonderdın özgürü çağırın dıye herkez gonderıyo bende bır şansımı denemek ıstedım umarın çağırırlar acaba yanşılmı yaptım yaaa:(
Bence kaseti çıkmadan kimse özgürü programa davet etmez...
Çünki etmek için bir sebepleri yok...
Kaseti çıkınca zaten her kes davet edicektir bize gerek kalmaz diye düşünüyorum...
Şu anda ne yeni bir projesi ne kaseti ne dizisi yok..
onun için konuşulucak bir şey yok diye kimse davet etmek istemez...
Ne kadar İstesekde davet etmezler şu an..
Onun için hiç uğraşmayın şu an arkadaşlar..
Sadece bir az sabredelim..
Az kaldı zaten :winked2:
gizems- Admin
-
bencede kaset çıktığı zaman her yerde özgürü görücez ah bide çıksa hayırlısıyla:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
az kaldı canlarım azz..çok kısa bir süre sonra proğramlarda görceğimize eminim. hatta içimdn bi ses ilk hacıyatmaza konuk olcak dio... :)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
bakalım jnmm aynen ya benimde içimdeki ses aynı şeyi dio çünkü okan özgürümü çok sefooo :laughing22: :leap:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:az kaldı canlarım azz..çok kısa bir süre sonra proğramlarda görceğimize eminim. hatta içimdn bi ses ilk hacıyatmaza konuk olcak dio... :)
gizems- Admin
-
dedığınız doğru bende bı şansınmı denıyım dedım o kadar çok oldukı onu gormeyelı sızınde dedınız gıbı bıraz daha sabır :)
özgür_cansu- Ö
slm ya bişi sorucam bu senenin başlarında hangi magazin programı hatırlamıyorum.şebnem ferah konseine gitmişler.orada yabancı damatın nikosu ve sarışın sevgilisi diye özgürden bi kızı çekmişlerdi.kim bu kız bileniniz var mı?ya da göreniniz?
canım o kız kardeşiydi sevgilisi değil özgür soyledı
özgür_cansu- Ö
evet cansunun söylediği doğru canım. o kız Özgür'ün kız kardeşi özgeydi...malesef bir yalan haber daha yanii..
ÖzGüR _ BuSe- Admin
özel hat'ın yaptığı asılsız haber inanma canım benim araştırmadan yazmışllar zaten bu konuda çok üzgün olduğunu biliyoruz özgür'ün
1 sayfadaki 1 sayfası