ÖzGüR _ BuSe (16)
+3
sezi
ÖzGüR _ BuSe
Admin
7 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
ÖzGüR _ BuSe (16)
4 Şubat 2008 Doğum Günün kutlu olsun Busecim Nice mutlu ve Neşeli Yıllara canım benim..
Hep Birlikte İnşallah...
Mutlu Yıllar....
:salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute:
Hep Birlikte İnşallah...
Mutlu Yıllar....
:salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute:
En son tarafından 12/2/2008, 00:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: ÖzGüR _ BuSe (16)
çooookk teşekkürler Leylacımmm... hep "birlikte" umarım canım...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
canım daha 4 şubat deil die ben bişi yapmadımm:(seni çokk sevioruss canım iiki tanımışımm senin gbi birinii nice yıllara hayatım:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
muhtemelen ben burda yokum yarın dogum gunun kutlu oolsun nice bizlerle yıllara ;)
Revolution- Admin
-
İş/Hobiler : pc,kitap,müzik...vs...vs..
sezi demiş ki:canım daha 4 şubat deil die ben bişi yapmadımm:(seni çokk sevioruss canım iiki tanımışımm senin gbi birinii nice yıllara hayatım:)
iyiki tanışmışız tatlım... çok teşekkürler
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Revolution demiş ki:muhtemelen ben burda yokum yarın dogum gunun kutlu oolsun nice bizlerle yıllara ;)
sizlerlee birsürü yıllara inş...:) :D :feel:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
doğum günün kutlu olsun =) sevdiklerin ve sevenlerinle sağlıklı ve mutlu yaşa iyiki doğdun :)
**ANGEL**- Özg
Kusumm gelemicem ya:(:(nese büyük ihtimal çarş.gelirim:Dya da yarın:D
Doğumgünün kutlu olsun bitanem.Sevdiklerinle beraber bir sürü doğumgünü kutlaman dileğiyle.
Doğumgünün kutlu olsun bitanem.Sevdiklerinle beraber bir sürü doğumgünü kutlaman dileğiyle.
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun
SENİ ÇOK SEVİYORUM KUSUM İİKLİ VARSIN VE İİKİ SENİ TANIDIM
gizems- Admin
-
♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
CANIMM İŞTE ASIL DOĞUM GÜNÜN BUGÜN...TEKRAR NİCE YILLARA HAYATIM:)
sezi- Moderatör
Aynakolik demiş ki:Kusumm gelemicem ya:(:(nese büyük ihtimal çarş.gelirim:Dya da yarın:D
nese kuzum inş glince görüşürüzzz...:) çok teşekkür ederim tekrardan
ÖzGüR _ BuSe- Admin
gizems demiş ki:Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun
iiki tanıdım seniiii.....iiki hayatımdasınnn..... kuzum bnm çok sağol
ÖzGüR _ BuSe- Admin
sezi demiş ki: ♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
birlikte nice yıllara tatlımm....
ÖzGüR _ BuSe- Admin
DÜNYANIN EN TATLI ARKADAŞI DOSTU HEP YANINDAYIZ VE SENİ ÇOK SEVİYORUZ NİCE MUTLU GÜZEL SENELERE GÜZELİM ...
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
gizems- Admin
-
ayyy gerçekten duygulandımm beennn :cry: çok teşekkür ederimm yaaa çooook güzeeel olmuuşş:)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
kusum seni buraya çekmek için neler yaptım ne yalanlar söledim ya:)qisemim çok uğraştı çok qüsel olmuş demi:)cnlarım benim:)
sezi- Moderatör
oyhhh oyhhh çok güzel olmuş tabikideeee... gizemim başta olmak üzere hepinize çook çook teşekkür ederim... :feel:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ne demek kusum bnm beyenmene çok sevindim ee resimdeki fıstık gibi olunca çalışmada güsel olur tabiki:):)
gizems- Admin
-
gizems demiş ki:
Simdi ben msn de 4 saat bu Güzel,hos,tatlı,alımlı,cekici,... kızla mı konusuyordum ;)
Bak ben bu iltifatları kimseye yapmadım degerini bil
Revolution- Admin
-
valla yaa veysel senin yüüznden 4 saat böle msnde başında geçirdim ben... iltifatlar için çok teşekkür ederim kuzumda veyselede ama iltifat sadece güzel olmadıımı biliorum ben :feel:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
eft güsel diilsin fıstıksın kuzum bnm yhaa bu güzel demek hakaret kalır sana :)
gizems- Admin
-
gizems demiş ki:eft güsel diilsin fıstıksın kuzum bnm yhaa bu güzel demek hakaret kalır sana :)
ayyy ayyyhh bitanem benim.. çok teşekkür ederim o senin güzelliğin...:feel: :)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
busenın kısılıgıde fizigi kadar güzeldir;)
Revolution- Admin
-
Revolution demiş ki:busenın kısılıgıde fizigi kadar güzeldir;)
çok teşekkür ederim veysel =)
nerdesin seennnn:cry: :cry:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Burdayım ama sen yoksun gelde senınle uzun uzun konusalım ;)
Revolution- Admin
-
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası