Kavak Yelleri'nden Resimler (YENİ)
+2
ÖzGüR _ BuSe
Admin
6 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: Kavak Yelleri'nden Resimler (YENİ)
resimler harikaaa saolll albümünü kesin alacam 4 senedir bekliyorum valla çook yakışıklı ya canım özgürüm
nehir- Yeni Üye
evet resimler güzelmiş.ben de beğendim.arkadaşlar ben bu siteyi yeni buldum ve hemen üye oldum.tabii ki sıkı bi özgğr hayranıyım.özgürün yaptığı herşeye hayranım.albüm tam olarak ne zaman çıkacak bi bilginiz var mı
cnm herkes bu ay içinde dioı bu ay olmasa bile bu aralar çıkıcak işte:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
ezgisad1 demiş ki:evet resimler güzelmiş.ben de beğendim.arkadaşlar ben bu siteyi yeni buldum ve hemen üye oldum.tabii ki sıkı bi özgğr hayranıyım.özgürün yaptığı herşeye hayranım.albüm tam olarak ne zaman çıkacak bi bilginiz var mı
öncelikle sitemize hoşgeldiniz
Albüme gelince,sık sık Özgürün menejeri ile iletişim içindeyiz bize tam olarak bir tarih vermediler ama çok yakında çıkıcakmış bizde bilmiyoruz ne zaman çıkıcağını bu nedenle..
Bir bilgimiz olursa hemen sizlerle paylaşıcağımızdan emin olabilirsiniz..
İyi eğlenceler..
teşekkürlerr.inşallah en kısa zamanda çıkar.eminim tüm şarkıları en az kavak yellerindeki şarkı kadar güzeldirrr
Admin demiş ki:ezgisad1 demiş ki:evet resimler güzelmiş.ben de beğendim.arkadaşlar ben bu siteyi yeni buldum ve hemen üye oldum.tabii ki sıkı bi özgğr hayranıyım.özgürün yaptığı herşeye hayranım.albüm tam olarak ne zaman çıkacak bi bilginiz var mı
öncelikle sitemize hoşgeldiniz
Albüme gelince,sık sık Özgürün menejeri ile iletişim içindeyiz bize tam olarak bir tarih vermediler ama çok yakında çıkıcakmış bizde bilmiyoruz ne zaman çıkıcağını bu nedenle..
Bir bilgimiz olursa hemen sizlerle paylaşıcağımızdan emin olabilirsiniz..
İyi eğlenceler..
ya bişi sorucam.ben kavak yellerinin yemeğinden özgürün bi fotosunu buldum siteye eklemek istiyorum ama nasıl eklicem bilmiyorum yardımcı olur musunuz
işte şu an görüüğünüz avatarımdaki foto ama nasıl koyucam bilmiyorum eğleniyoalr arkada aslı canan filan dans ediyo güzel bi foto nasıl paylaşıcam onu bilmiyorum
www.imageshack.us sıtesınden gozat dıyoruz sonra yukleyecegımız resımı secıp host it dıyoruz sonra lınker cıkıyor forums(1) olan lınkı kopyalayıp mesajı yollaman yeterlı =)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ÖzGüR _ BuSe demiş ki:www.imageshack.us sıtesınden gozat dıyoruz sonra yukleyecegımız resımı secıp host it dıyoruz sonra lınker cıkıyor forums(1) olan lınkı kopyalayıp mesajı yollaman yeterlı =)
saol cnm yapabilirm inş.
yaptııım saolözgür_buse buyrun arkadaşlar
bişi deil:) saol resim için
bişi deil:) saol resim için
ezgisad1 demiş ki:yaptııım saolözgür_buse buyrun arkadaşlar
Paylaşım için teşekkürler
1 sayfadaki 1 sayfası