Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fenerbahçe karnavalı

4 posters

Fenerbahçe karnavalı Empty Fenerbahçe karnavalı

Mesaj tarafından Aynakolik 3/4/2008, 16:28

Fenerbahçe'nin, Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında İngiliz ekibi Chelsea'yi 2-1 yendiği karşılaşma sonrası sarı-lacivertli taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı karnaval alanına çeviren Fenerbahçe taraftarı, galibiyeti davul ve zurna ile kutladı.

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR TURU GEÇECEKLERİNE İNANIYOR

Bu arada karşılaşma sonrası Fenerbahçeli futbolcular basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük rol oynayan kaleci Volkan Demirel, 2-1'lik skorun İngiltere'deki rövanşta yeterli olacağını söyledi. Maç sonrası açıklamalar yapan Volkan Demirel, "Şampiyonlar Ligi'nde maçlara genel olarak 1-0 mağlup başlıyoruz. Fakat takım olarak o kadar iyiyiz ki, sonunda galip bitiriyoruz. Bugün de ikinci yarıdaki iyi oyunumuzla galip geldik. Bu skor, İngiltere'de alacağımız skorla birlikte bize yeter diye düşünüyorum. İkinci yarıdaki bu oyunun aynısını, İngiltere'de de ortaya koyarsak, turu geçeriz diye düşünüyorum. Maçın başında konsantre eksikliğinden dolayı iyi oynayamadık. İkinci yarı hocamızın söylediklerini sahaya iyi yansıttık ve galibiyet geldi. İkinci maçta da yeterli skoru alıp, turu atlayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

DEİVİD:''KENDİMİ AFFETDİRDİĞİM İÇİN MUTLUYUM''

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında kendi kalesine ve rakip kaleye attığı iki golle maçın akışını değiştiren Deivid ise, ''Sadece attığım gol için değil, kazandığımız ve kendimi affettirdiğim için çok mutluyum. Başımı öne eğmedim. Hırsımı devam ettirdim, pes etmedim ve golümü attım. O pozisyonda topu kesmek istedim fakat top içeri girdi, yapacak bir şey yok. Önemli olan boyun eğmemekti ve maçı çevirmekti. Bunu yaptık. Rövanş için gol sözü vermiyorum ama bu kadar hırslı, istekli ve yürekli bir futbol sözü veriyorum" dedi.

-KAZIM:''İYİ KÖTÜ HERŞEYİ BU TAKIM YAPIYOR''-

Fenerbahçe'nin Chelsea karşısındaki ilk golünü atan Kazım şunları söyledi: "Kendi evimizde rakibimize karşı kazandığımız için mutluyuz. Bizim için küçük de olsa deplasmanda oynayacağımız maç için bir avantaj. Deplasmanda da bir maç oynayacağız. Bunun bilincindeyiz. Bu galibiyet, ilk golü ben attım diye bana yüklenmemeli. Çünkü biz bir takımız ve bu anlamda iyi ve kötü her şeyi birlikte yapıyoruz. Bu anlamda takım olarak iyi oynadık ve kazandık."

FENERBAHÇE'NİN GALİBİYETİ SONRASI TAKSİM KARNAVAL YERİNE DÖNDÜ

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk mücadelesinde, Fenerbahçe'nin Chelsea'yi Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda 2-1 mağlup etmesinin ardından taraftarlar sokağa döküldü. Fenerbahçe Colin Kazım ve Deivid'in ikinci yarıdaki golleriyle galibiyete ulaşırken, hakemin son düdüğünün ardından Taksim Meydanı'nda toplanan taraftarlar alanı karnaval yerine çevirdi.

Maç sonrasında sokağa dökülen Fenerbahçeli taraftarların ilk adresi Taksim Meydanı oldu. Türk ve Fenerbahçe bayraklarını ellerine alan taraftarlar Taksim Meydanı'nda toplandı. Birçok taraftar da arabalarıyla Taksim Meydanı'na gelerek sevinç gösterilerine ortak oldu.

İkinci yarıda gelen Colin Kazım ve Deivid'in golleri sırasında meydandaki büyük ekranda maçı seyreden taraftarların da sevinci görülmeye değerdi. Hakemin son düdüğünün ardından meydana gelen diğer taraftarların da katılımyla galibiyet sevinci karnavala dönüştü. Davul zurna eşliğinde oynayan taraftarlar, yaktıkları meşalelerle kutlamalara renk kattı. Sevinç gösterileri geç saatlere kadar sürdü.
Fenerbahçe karnavalı Sp
alıntıdır..http://www.sabah.com.tr/haber,0B3EB223AF2845FBBD07E93132711E08.html
Aynakolik
Aynakolik
Admin
Admin

Kadın

http://www.ozgurcevik.int.tc

Fenerbahçe karnavalı Empty Geri: Fenerbahçe karnavalı

Mesaj tarafından Revolution 3/4/2008, 17:47

bilgiler icin cok saol...
Revolution
Revolution
Admin
Admin

Erkek
İş/Hobiler : pc,kitap,müzik...vs...vs..

Mesaj tarafından Admin 3/4/2008, 20:54

Teşekkür ederim canım paylaşım için..
Dünkü Maça gelince FenerBAhçe Her zaman olduğu Gibi süperdi..
KAzanıcaklarını Biliyordum zaten..
Onlarıda Ayrıca Tebrik Ediyorum...

thumb thumb thumb thumb

En son Admin tarafından 3/4/2008, 20:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın
İş/Hobiler : Hobim Gitar Çalmak
Lakap : Liko

http://www.ozgurcevik.int.tc

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 3/4/2008, 20:55

tebrikler....
ÖzGüR _ BuSe