Özgüre söylemek istedikleriniz...
+13
**ANGEL**
TOLGA
öznur
ÖzGüR _ BuSe
gizems
rebel_ghost
derya
eminepınar
sezi
özgür_cansu
kırmızıgül
ÖZGÜR HASTASI
Admin
17 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Özgüre söylemek istedikleriniz...
ne diyebilirim kii
o bnm aşkım..hayatımın anlamı..birtanemmm..onu çok sewiormm..aşığım onaaaa..aşkımcımm:D
o bnm aşkım..hayatımın anlamı..birtanemmm..onu çok sewiormm..aşığım onaaaa..aşkımcımm:D
ÖZGÜR HASTASI- Öz
canım benim o ya onu çok çok çoks eviyorum aşkım birtanem albümünü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum ölümüne ÖZGÜRRRRRRRRRRRRRRRRR
kırmızıgül- Yeni Üye
aslında soylenecek o kadar çok şey varkı özgür için birkere çok tatlı sevecen iyi bir kalbı var ve tabıkıde çok yakışıklı aşkım senı çok sevıyorum artık sıteye gel ve senın için yazdıklarımzı gor sen bızım ver şeyımıssın ıyıkı varsın aşkım ÖZGÜRRRRRRRR
özgür_cansu- Ö
Özgür Çevikle konuşmayı onun düşüncelerini öğrenmeyi çok isterdim sonuçta bi felsefeci düşüncelerini merak ediorum
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
o benim birtanem herşeyim aşkım büyük sevdam ya ne diimki kısacası o benim tüm hayatııııııııııııım
eminepınar- Yeni Üye
şimdi dencek çok ley var ama nerden başlıycamı bilmiyorum bi insan gece resmine sarılıp yattığı acaba napıyodur die dalıp düşündüğü şimdi nerdedir die ağlağı birisi için ne diyebilir ki onu görmediğim her an özlüyorum aklımdan çıkmıyo ben galbaa aşığım :(
derya- Yeni Üye
:) :) :) selam milelt ben yeniyim burda bende özgür abiyi siviyorum helede yuannaca konuşması war yhaa komik yhaa bende bukadar
rebel_ghost- Yeni Üye
:cheers: ben ankarada üniversitede okuyorum özgür buraya geliyormuşsun çok sevindim senden hemen bir kaset çıkarmanı istiyorum
öznur- Yeni Üye
hoşgeldiniz aramıza ;)öznur demiş ki::cheers: ben ankarada üniversitede okuyorum özgür buraya geliyormuşsun çok sevindim senden hemen bir kaset çıkarmanı istiyorum
inş kasete az kaldı jnm kasım aralık gibi çıkıcak inşş
busejim bak 3 ankaralı olduk:)
gizems- Admin
-
evet canım çok güzel:) :)gizems demiş ki:hoşgeldiniz aramıza ;)öznur demiş ki::cheers: ben ankarada üniversitede okuyorum özgür buraya geliyormuşsun çok sevindim senden hemen bir kaset çıkarmanı istiyorum
ÖzGüR _ BuSe- Admin
benıde aranıza alırsanız 4 ankaralı oluruzzz:DÖzGüR _ BuSe demiş ki:evet canım çok güzel:) :)gizems demiş ki:hoşgeldiniz aramıza ;)öznur demiş ki::cheers: ben ankarada üniversitede okuyorum özgür buraya geliyormuşsun çok sevindim senden hemen bir kaset çıkarmanı istiyorum
özgür_cansu- Ö
tabiki jnimuu ben ubttum valla senin ank oldunuu;)özgür_cansu demiş ki:benıde aranıza alırsanız 4 ankaralı oluruzzz:DÖzGüR _ BuSe demiş ki:evet canım çok güzel:) :)gizems demiş ki:hoşgeldiniz aramıza ;)öznur demiş ki::cheers: ben ankarada üniversitede okuyorum özgür buraya geliyormuşsun çok sevindim senden hemen bir kaset çıkarmanı istiyorum
yaşasın 4 ankaralı oldukk
kuzular ama benim yüzümden oldu konu dışı yapmayalım sohpet köşesinde konuşalım bu tür şeyleri ok;)
gizems- Admin
-
evet bende söylücektim konu çok dağıldı...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ÖZGÜR
seni çok seviyorum özgür ama sesimi bi türlü duyuramıorum nolur msnemi ekle nolur seninle konuşmayı çok istiorum sen bitanesin cnm
GİZEM- Misafir
sara ciliv demiş ki:Özgür
kasetının kapağında veya coverında artık bılmem nerresınde kendı resmını kullanacaksan, bence renksız resım kullan hatların cok daha bellı oluyor ve cok daha senı yansıtıyor. renklı resımlerde kışılıgın renklerde kayboluyor. benım fıkrım boyle.
sara ciliv arkadaşımızın yazısı bu başlığa taşınmıştır...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Ben kesinlikle bu siteye uğramasını İsterdim..
Çünki bir kez aramıza katılırsa bi daha çıkmak istemicektir..
Bundan eminim...
Onun için siteye gelmesini istiyorum...
Çünki bir kez aramıza katılırsa bi daha çıkmak istemicektir..
Bundan eminim...
Onun için siteye gelmesini istiyorum...
TOLGA- Ö
-
İş/Hobiler : Müzik
özgür 2008de gör bizi yaaaaaaaaaaaa:(
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
Özgür albüm hayırlısıyla çıktıktan sonra Ankara'ya tekrar gel :heart: bu sefer öpreceğim seni :leap: :laughing22:
**ANGEL**- Özg
kesinlikle katılıyorum ankaraya tekrar gelsinnnn
ÖzGüR _ BuSe- Admin
efet efet kesinliklee :bounce:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:kesinlikle katılıyorum ankaraya tekrar gelsinnnn
ösledim onu hemde çokkkkk:sad2:
gizems- Admin
-
yaaaa kaç kere uyarıcam daha bilmiyorummm msn vermek yasakkkk burası arkadaşlık sitesi değillll fan sitesiii lütfen arkadaşımm biraz daha dikkat yaa yazını silmek zorundayım
diğer yazında biraz daha dikkat lütfenn..
diğer yazında biraz daha dikkat lütfenn..
gizems- Admin
-
aşkımmm bnm..offfffff çok sewiormm..4 senedirrrrrrr.offffff offfff..wazgeçemiormmmmmmm
ÖZGÜR HASTASI- Öz
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası