stardium açıkladı
+5
gizems
ÖzGüR _ BuSe
cerenimo!!
Admin
bencil
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
stardium açıkladı
arkadaşlar stardium şirketi açıkladı düş/ün/ce- özgür çevik çok yakında
http://www.stardium.com.tr/v3/default.asp
http://www.stardium.com.tr/v3/default.asp
Geri: stardium açıkladı
Paylaşım için teşekkürler canım..
İnşallah en kısa zamanda çıkar albüm..
Sabırsızlıkla bekliyoruz..
İnşallah en kısa zamanda çıkar albüm..
Sabırsızlıkla bekliyoruz..
özgür bugünden itibaren mümkün olduğu kadar albüm tanıtımı için tv ve radyolarda olacak yalnız şu anda bu programlar belli değil albüm kapağı için yükardaki banner kullanılacaktır evet arkadaşlar uzun zamandır beklediğimiz albüm çok yakında müzik markelerde yerini alacaktır albüm için çok fazla bir şey söylemeye gerek yok inanıyoruz ki bunca zaman çalışılan albüm üzerinde özgür istediği başarıyı yakalar hepimizin dieği isteği bu albüm hayırlı olsun özgürümüze başarılar diliyoruz ;)
kardeş sitede yazan haberlere göre;
bir kaç güne kadar özgürün klibini ve şarkısını televizyon ve radyolarda dinleyebilecekmişiz. hepimiz hazırlıklı olalım arkadaşlar. ilk klip "düşüşüm duruşum oldu" adlı şarkıya çekildi... :song: :cake: :music:
:salute2: :salute: :salute1:
bir kaç güne kadar özgürün klibini ve şarkısını televizyon ve radyolarda dinleyebilecekmişiz. hepimiz hazırlıklı olalım arkadaşlar. ilk klip "düşüşüm duruşum oldu" adlı şarkıya çekildi... :song: :cake: :music:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ÖzGüR _ BuSe demiş ki:kardeş sitede yazan haberlere göre;
Eettt tam ben yazıyım diye girmiştim ki kusum benden önce davrandıı :salute: :salute:
Çok mutluyumm çokkkk albümümüz geliyorrrrr :salute1: :salute1: :salute1: :salute1: :love: :love: :love: :song:
gizems- Admin
-
haberler için çok teşekkurler
çok az kaldı sabırsızlıkla beklıyoruzzz
çok az kaldı sabırsızlıkla beklıyoruzzz
özgür_cansu- Ö
ahh hadi artık sabrsızlanıoyorumm özgür işini biliyo yaa öss öncesi en iii moralim bu olucak bana=)
dolunay:)- Moderatör
-
radyolarda çalmaya başlamış ve ben hala dinleyemedim sık sık verirler inşallah
radyolara düşmüş ama şu anda sadece tatlıses fm'de çalıyor
ama sen bütün radyoları takibe al netten bilgi anlamında albüm çıkıyor klip'te geliyor için rahat olsun
ama sen bütün radyoları takibe al netten bilgi anlamında albüm çıkıyor klip'te geliyor için rahat olsun
bencil demiş ki:radyolara düşmüş ama şu anda sadece tatlıses fm'de çalıyor
evet yakında zaten klipide görcez..
için rahat olsun cnm..
çok az kaldı..
bunca zaman sabretdik 1*2 günden bir şey olmaz..
:salute:
yoğunluktuktandır okunmamıştır zaten yarın bol göreceksin özgürünü merak etme bol bol hemde ayrıca bir tek tatlıses fme yüklenme derim tamam tatlıses'te çalıyor ama diğer radyoılarıda netten dinlemeye çalış bütün radyolara düşmüş durumda şu anda
1 sayfadaki 1 sayfası