dolunay:) 19 05 1990
+5
Aynakolik
ÖzGüR _ BuSe
Revolution
gizems
Admin
9 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
dolunay:) 19 05 1990
Nice yıllara canım..
İyiki doğmuşsun ve iyiki aramızdasın..
Doğum günün kutlu olsun..
:salute: :salute: :salute: :salute2: :salute1:
İyiki doğmuşsun ve iyiki aramızdasın..
Doğum günün kutlu olsun..
:salute: :salute: :salute: :salute2: :salute1:
Geri: dolunay:) 19 05 1990
Kujum bnm merfem iiki doğdun jnm ve iiki seni tanımışım kont yok msj çekemiyorumda çok sefiorum jnm seni nice nice beraber senelere bitanem :hearts: :hearts:
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...
gizems- Admin
-
Dogum günün kutlu olsun nice yıllara..
Revolution- Admin
-
İş/Hobiler : pc,kitap,müzik...vs...vs..
kuzuuuuummm..=))
merfem iyiki doğdun bitanem... umarım seneye ankarada olursun (üniversiteli bir kız olarak) hep birlikte yakınında kutlarız doğum gününü bitanem benim..=)) nice yıllara.. :clap: :hearts:
merfem iyiki doğdun bitanem... umarım seneye ankarada olursun (üniversiteli bir kız olarak) hep birlikte yakınında kutlarız doğum gününü bitanem benim..=)) nice yıllara.. :clap: :hearts:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
mervemmm kusuuum doumgünün kutlu olsuuun yeni yaşında her şey dilediğin gibi olur umarm..nice mutlu yıllara
ayy saolun canlarım yaa iiki warsınız sizi çok sefiyorum=)
dolunay:)- Moderatör
-
dolunay:) demiş ki:ayy saolun canlarım yaa iiki warsınız sizi çok sefiyorum=)
bizde seni çok seviyoruz cnm unutma bunu..
:hearts: :hearts: :hearts: :hearts:
doğum günün kutlu olsun cnm :holiday:
cerenimo!!- Moderatör
1 sayfadaki 1 sayfası