Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Özgüre söylemek istedikleriniz...

+13
**ANGEL**
TOLGA
öznur
ÖzGüR _ BuSe
gizems
rebel_ghost
derya
eminepınar
sezi
özgür_cansu
kırmızıgül
ÖZGÜR HASTASI
Admin
17 posters

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

Özgüre söylemek istedikleriniz... - Sayfa 2 Empty Geri: Özgüre söylemek istedikleriniz...

Mesaj tarafından özgürrrgizemmm 7/3/2008, 21:02

ona olan sevgim tarif edilemezki o benim hayatımın anlamı onu çok seviyorum ve kalbimde her zaman farklı biryeri var...
özgürrrgizemmm
özgürrrgizemmm
Yeni Üye
Yeni Üye

https://ozgurcevik.yetkinforum.com

Özgüre söylemek istedikleriniz... - Sayfa 2 Empty sana olan askim kelimelerle anlatilamaz...

Mesaj tarafından özgürhaz 8/3/2008, 18:03

Bitanem seni cok seviyorum. Bana seni bir kere canli görmek yetmedi, her zaman sesini duymak, o güzel yüzünü görmek istiyorum. Konustugumuzda yaninda tir tir titredim ama sonra cesaretlendim, ve kendime söz verdim, bir daha eger sans yüzüme gülüpte seni bana gösterirse heyecanlanmadan konusacagim seninle. Bas ucumda beraber cekildigimiz resim duruyor(benim icin en önemli esya) hergün ona bakip seni düsünüyorum, acaba su an ne yapiyorsun, neredesin, kiminlesin... Son olarak bilki kalbimin her atisinda sen varsin askim, sagapo.:love: :hearts:

özgürhaz
Misafir

Özgüre söylemek istedikleriniz... - Sayfa 2 Empty Geri: Özgüre söylemek istedikleriniz...

Mesaj tarafından sezi 11/3/2008, 12:50

hava atmayın lütfen=))biz özgürü görmedik die=))
şaka bi yana da ne şanslısınıs kıymetini bilin;)
sezi
sezi
Moderatör
Moderatör

İş/Hobiler : basketbol

Mesaj tarafından Admin 12/3/2008, 14:34

sezi demiş ki:hava atmayın lütfen=))biz özgürü görmedik die=))
şaka bi yana da ne şanslısınıs kıymetini bilin;)

bencede thumb
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın
İş/Hobiler : Hobim Gitar Çalmak
Lakap : Liko

http://www.ozgurcevik.int.tc

Mesaj tarafından cerenimo!! 23/3/2008, 15:33

Seni Çok SEVİYORUM ÖZGÜR :love: :hearts:
cerenimo!!
cerenimo!!
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından ozgr_bgm 21/5/2008, 15:40

biLiyorum özgürü sewen çokk ama bir çoğunuz onu yakışıklılığı için sewiyorsunz.Bn özgürü özgür olduğu için bn özgürü özgürcü olduğum için sewiorum çok çok sewiorum kimbilir kaç kişi diyo onu bnm kadar hiç kimse sewemz die aslında bnden az kimse sewmez diyin çünkü burda bn warım siz ona sadece tipi için hayransınız tamam yakışılı olabilir ama tip diiL bana bir çoğunuz inanmıyor olabiLir ama inanmıyanlar buyursun geLsin onalara özgür için yaptıklarımı we onun için nelerden vazgeçip ona neler ulaştıcağımı görsünn ayrıca şunu tekrar söyliyim bn için hayatın tek bir anlamı war oda özgür=))))

ozgr_bgm
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın

http://www.fanforum.int.tc/

Mesaj tarafından Admin 25/5/2008, 21:53

ozgr_bgm demiş ki:biLiyorum özgürü sewen çokk ama bir çoğunuz onu yakışıklılığı için sewiyorsunz.Bn özgürü özgür olduğu için bn özgürü özgürcü olduğum için sewiorum çok çok sewiorum kimbilir kaç kişi diyo onu bnm kadar hiç kimse sewemz die aslında bnden az kimse sewmez diyin çünkü burda bn warım siz ona sadece tipi için hayransınız tamam yakışılı olabilir ama tip diiL bana bir çoğunuz inanmıyor olabiLir ama inanmıyanlar buyursun geLsin onalara özgür için yaptıklarımı we onun için nelerden vazgeçip ona neler ulaştıcağımı görsünn ayrıca şunu tekrar söyliyim bn için hayatın tek bir anlamı war oda özgür=))))

Bakın sevgili arkadaşımız..
Geldiğinizden beri bu tür mesalar yazıp bir çok bu lafları haketmeyen arkadaşlara haksızlık ediyorsunuz..
Bizler onu daha fazla sevmesek zaten bu siteyi kurmazdık..
Onu sevenlerler arkadaş olmaz yada onun sevdikleriyle bir arada çalışmazdık..
Biz bu siteyi yeni değil artık 5 sene oldu açalı..
Ve onu tanımamızda daha fazla oldu..
Eminim ki siz daha Özgürü çok yeni tanıyorsunuz..
Biz onun için çok emek sarfettik şu andada öyle..
Bu mesajı ilk ve son kez yazıyorum..
Sizin onu sevmenize karşı değiliz tam tersi mutlu oluyoruz..
Ama Bilmeden bizim hislrimize haksızlık yapmanız hiç doğru değil..
Eminim Artık daha dikkatli olursunuz ve onu sevenleri artık daha fazla kırıp üzmezsiniz
Sonuçta hepimiz kardeşiz hepimizin ortak yanı Özgürü sevmemiz..
Yoksa neden bir aradayız ki?

Sevgiler..
Site Yönetimi..
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın
İş/Hobiler : Hobim Gitar Çalmak
Lakap : Liko

http://www.ozgurcevik.int.tc

Mesaj tarafından ezgisad1 4/6/2008, 15:28

özgürüm için ne demeliyim bilmiyorum ama şu kadarını söyleyim bence özgür hangi işe elini atsa o iş ii olur eğitim almamasına rağmen yabancı damatta 3 sene boyunca usta bi oyuncu gibi oynadı başarılı oldu.müzik konusunda en baştan başarılıydı zaten ve albümünü çıkardı hem de şarkılar kendisine ait ne diyim ki özgüre:oyuncu-şarkıcı-söz yazarı....ve en önemlisi bitanemm:d

aynı zamanda sempatik,yakışıklı,içten,sevecen....anlatmakla bitmezz

SENİ SEVİYORUZ ÖZGÜRR!!!
ezgisad1
ezgisad1
Öz
Öz

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci

http://ozgurcevikfan.com

2 sayfadaki 2 sayfası Önceki  1, 2

- Similar topics