Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Akşam Gazatesi (21.08.08)

2 posters

Akşam Gazatesi (21.08.08) Empty Akşam Gazatesi (21.08.08)

Mesaj tarafından gizems 21/8/2008, 12:45

Akşam Gazatesi (21.08.08) 55841872sy3

Yazar Ayşe Kulin’in ‘Gece Sesleri’ adlı romanı, televizyon dizisi oldu. Romanla aynı adı taşıyarak günümüze uyarlanan dizi eylül ayında SHOW TV ekranlarında olacak. Yapımcılığını Koliba Film adına Ata Türkoğlu’nun yaptığı dizinin senaryosunu Deniz Akçay, yönetmenliğini ise Cemal Şan üstlendi. Başrolleri de Vildan Atasever, İsmail Hacıoğlu ve Özgür Çevik paylaşıyor. Dizinin çekimleri önceki gün Çatalca’daki bir çiftlikte başladı. Setin ilk günü basınla sohbet eden oyuncular ilginç açıklamalara imza attı. Sohbetin en ilginç anı ise İsmail Hacıoğlu’nun Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio’un oynadığı Revolutionary Road (Devrimci Yol) filmi hakkındaki yorumu oldu. İkilinin ateşli öpüşme sahnelerinin olduğu filmin yönetmeni Kate’in eşi Sam Mendes’ti. Eşi başkasıyla öpüşürken, bunları çeken Mendes’i tasvip etmeyen İsmail, “Onlar gâvur, biz Türküz. Godoşluk hocam o. Olur mu öyle bir şey ya?! Bize yakışır mı?” dedi. Eski sevgilisi Ceyda Düvenci’nin evlenmesi ile ilgili konuşmaktan kaçınan oyuncu “Bu konuyla ilgili hiçbir şey düşünmüyorum. Telefon açıp kutlamada da bulunmadım” diye konuştu.

Aslı’ya çok benziyorumDİZİDE özgür ruhlu ve açık sözlü Aslı karakterini canlandıran Vildan Atasever, “Her rolü oynayabilirim. Bu dizide canlandırdığım Aslı da benim gibi genç ve idealist bir kız. Aynı zamanda çok dik başlı. Tamamen bana benziyor” dedi.

Kuşak çatışmaları ve anne-kız ilişkileriYAZAR Ayşe Kulin’in eserinden uyarlanan ‘Gece Sesleri’ dizisi, dört kuşağı içine alan anne-kız ilişkileri, aile içi çatışmalar ve art arda askeri darbelerin değişik kuşaklar üzerindeki izlerini anlatıyor.

Erçin DAĞ EYSEN

21.08.2008

Akşam Gazetesi
gizems
gizems
Admin
Admin

Kadın

Akşam Gazatesi (21.08.08) Empty Geri: Akşam Gazatesi (21.08.08)

Mesaj tarafından Admin 22/8/2008, 00:03

teşekkürler :flowers:
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın
İş/Hobiler : Hobim Gitar Çalmak
Lakap : Liko

http://www.ozgurcevik.int.tc

Akşam Gazatesi (21.08.08) Empty Geri: Akşam Gazatesi (21.08.08)

Mesaj tarafından gizems 23/8/2008, 15:07

Rica Ederim cnmm :foryou:
gizems
gizems
Admin
Admin

Kadın

- Similar topics