Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

milliyet 20.09.2008

2 posters

milliyet 20.09.2008 Empty milliyet 20.09.2008

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 20/9/2008, 14:53

Karakterim kitapta yoktu

Gece Seslerini seçme nedeniniz neydi?

Senaryo, yönetmen ve oyuncular… Önce senaryo geliyor sonuçta… Karakterden ziyade hikayenin çatısına bakıyorum, ne anlattığına bakıyorum.

Seyhan karakteri için at binme dersi alıyorsunuz, onun dışında özel bir çalışma oldu mu?

Evet, at binme dersi alıyorum ama karakteri öncesinde çok araştırma fırsatım olmadı.
Canlandırmaya başladıktan sonra daha çok sınırlarını nasıl geliştirebilirim diye düşünmeye ve üzerinde kafa yormaya başladım.Karakteri çok beğendim.

Ayşe Kulin’in romanını daha önce okumuş muydunuz?
Teklifi geldikten sonra okudum.Zaten canlandırdığım karakter kitapta yok.Sonradan eklendi.

Yabancı Damat’ta başroldünüz,burada değil.Bu durum sizde bir bocalamaya neden oldu mu?

Hayır, olmadı.Çünkü çok iyi bir kadronun içindeyiz. Başrol falan önemli değil. Önemli olan dengelerin ve çatışmaların doğru kurulması…Benim için önemli olan bu ki, bunun da doğru kurulduğunu düşünüyorum.

Sette en iyi kiminle anlaşıyorsunuz?

Herkesle çok iyi anlaşıyorum ama şimdi İsmail!le (Hacıoğlu) yaşlarımız yakın olduğu için ve daha önce sevdiğim ve izlediğim bir adam olduğu için onunla daha yakınım…Konuşup sohbet ediyoruz, şarkı söylüyoruz.

“Apar topar oldu”

Yabancı Damat’ tan sonra bir sezon ara verdiniz o dönemde neler yaptınız?

Oyunculuğa dair bir şey yapmadım. Müzik çalışmalarım çok uzun zamanımı aldı. 11 aya yakın stüdyo çalışmalarımız sürdü. Genelde albüm yapanlar her şey hazır olduktan sonra okumalar zamanında stüdyoya girerler ama benim ilk albümüm olduğu için ben her şeyi öğrenmek için sürekli gidip geldim.

Siz müzik üzerine kariyer yapmak isterken apar topar Yabancı Damat’a başladınız ve kariyerinizin yönü değişti, bu sizi nasıl etkiledi?

Evet, gerçekten hayatımda her şey apar topar oldu. İnsan neyi yaşayacağını bilemiyor. Hayatta ne yaşayacağını bildiklerini söyleyenleri anlamıyorum. Oyunculuk benim için yeni bir yol ve o yolda yürürken zamanımın çoğu oraya gittiği için bu dönemi böyle yaşıyorum. Daha önce doğru bir projede rol almam da benim en büyük şansım oldu.
Gökten bal yağdı desek yerinde olur. Doğru projede yer aldığım için gelen yeni projeleri de seçme şansım oldu. Hem maddi, hem de manevi olarak bekleme şansım oldu.

Oyunculuk eğitiminiz var mı?

Yok, lisede öyle ufak tefek yaptığımız çalışmalar vardı

milliyet 20.09.2008 Ruyhrtvu0
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

milliyet 20.09.2008 Empty Geri: milliyet 20.09.2008

Mesaj tarafından Aynakolik 20/9/2008, 22:03

saol cnm bnm
Aynakolik
Aynakolik