Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

zor günler zor kararlar

2 posters

zor günler zor kararlar Empty zor günler zor kararlar

Mesaj tarafından bencil 23/9/2008, 22:09

Zor günler, zor kararlar bekledi beni yaşamım boyunca... Ve biliyorum ki bundan sonra da böyle devam edecek... Ben yaşadıkça kararlarım daha da zorlaşacak... Başkaları için kolay olurdu belki bu kararı vermek, ama benim için zordu... Sorumluluklarım vardı çünkü, içimde hiç susmayan bilge bir çocuk var...Bugüne kadar birçok hata yaptım.. Bugün ve bugünden sonra da emin olun yapacağım.. Hatasız olmayı ne düşündüm, ne seçtim, ne de sevdim... Ben hatalarımı bile sevdim ama asla hatasız olmayı değil... Hatalarımı sevdim çünkü onlar benim kararlarımdı.. Bana aittiler, benim parçalarımdı,benim bugünümdü o hatalar biliyor musunuz... Beni tanıdığınız ve sevdiğiniz bu günümdüler... Ben yine bir karar verdim ve bu karar salt bana ait... Aynen akademide verdiğim kararların bana ait olduğu gibi, kimseden etkilenmeden... Bunun hazzını sonuna kadar yaşıyorum... Kim ne düşünürse düşünsün, yaptığım hata bile olmuş olsa ki ben hata olduğunu asla düşünmüyorum, ben bu mutluluğu yaşayacağım... Ben kimseye beni sevin demedim, seven beni ben olduğum için sevdi... Ve bu kararı da veren aynı bendir...Beni sevin demediğim gibi, bana kızıp, iki satırda beni silenlere de asla dönün demem! Çünkü herkes birisini farklı nedenlerle sever... Ben gidenlerin yasını kendi içimde tutarım ve onlara şimdiye kadarki tüm destekleri için dualarımı eder,şükranlarımı sunarım... Ama hesap vermem... Çünkü birşeylerin hesabını verdiğimde ben olmam... Kolay sevgi nağrası atan insan, kolay kinlenir ama unutmayın ki kolay da pişman olur ... Bilin ki bu kapı, herkese açıktır ve kapanmamak üzere...

Bodrum’dan sevgilerimle..........

OZGUR

zamanında özgür akademiyken özgür kadeşliği zamanından kalan bir yazı paylaşmak istedim
bencil
bencil
Ö
Ö

Kadın

http://www.ozgurcevik.tr.cx/

zor günler zor kararlar Empty Geri: zor günler zor kararlar

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 25/9/2008, 21:46

teşekkürler canım
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin