Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bölüm yorumları

3 posters

bölüm yorumları Empty bölüm yorumları

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 10/10/2008, 22:22

5.Bölüm Yorumları..

Ne kadar stresli bi bölümdü öyle ya.. çok gerildim yani..hele aralarda müzikler insanı daha da geriyor doğrusu… gelelim bu haftaki yoruma…:D tabiki önce Seyhanımdan başlıyorum..

Seyhanım benim ne kadarda güzel lafları var öyle.. ne kadar akıllıca fikirleri var..=) “üstüne gittiğin he rkorku kaybolmaya mahkumdur.”ne laftı öyle..=) ne kadarda hafife almışlar seyhanı öyle daha fark etmese de her şeyi biliyor.. her şeyi çözüyor.. hafife almışlar Seyhan da söyledi zaten bunu gerçi aslı için söyledi aslıya söyledi ama olsun..=) ne kadarda romantikti öyle ilk sabah hediyeleri ilk gece yemekleri…”sevgilimle ilk gecemi başkasıyla paylaşmak istememem bencillik mi sence” özetle yine harika bir oyunculuk harika bir senaryo yazılmıştı seyhanın rolü için Özgürde onu elinden gelenin en iyisiyle yaptı ve çokta güzel olmuştu.

Bu Satı ve Sultan hanım beni çok güldürüyor ya.. çok hoş biri Satı sanki evin hanımı..=) her şeye karışıyor en az Sultan hanım kadar dert ediyor kendine çoğu konuyu.. hele de Sultan hanımda diyalogları süper gerçekten…:D nasılda anında buldu gerekli açıklamayı Seyhan’a..sultan hanımın sinsice planları var öyle.. hele de gelinlerini sinir etmek için yapmadığını bırakmıyor rengigülü sinir edicem derken öbür gelininde kalbini kırdı ama..

Aslının at binme sahnesine takıldım kıyafetleri resmen hazırmış.. bi eteğini değiştirdi hemen hazır..:D

Dizinin bi vurucu sözü de Aslının babasından geldi..” yaşam anlardan ibarettir anlara göre yaşıcaksın…”

Çok güzel bir bölümdü gerçektende ne kadar gerilsem de gerçekten çok beğendim…
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

bölüm yorumları Empty Geri: bölüm yorumları

Mesaj tarafından Admin 13/10/2008, 15:28

Yine çok güzel bir bölümdü..
Özgür yine harikaydı..

Sanırım seyhanla, aslının aşkı oldukça zor olucak..
Ama ne olursa olsun vazgeçmeyeceklerinden de eminim..
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın
İş/Hobiler : Hobim Gitar Çalmak
Lakap : Liko

http://www.ozgurcevik.int.tc

Mesaj tarafından ezgisad1 14/10/2008, 17:29

eed çok beğendim amaaa içten içe yağıza acıdımm yaa aslı konusunda ya çocuğun başına iyi bişey gelmiyo babası annesi....:S:S:S bi de aşık oldu o da olmadıı.... ne diimm bakalım ilerki bölümlerde ne olcak
ezgisad1
ezgisad1
Öz
Öz

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci

http://ozgurcevikfan.com

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 14/10/2008, 19:46

ezgisad1 demiş ki:eed çok beğendim amaaa içten içe yağıza acıdımm yaa aslı konusunda ya çocuğun başına iyi bişey gelmiyo babası annesi....:S:S:S bi de aşık oldu o da olmadıı.... ne diimm bakalım ilerki bölümlerde ne olcak

evet bende çok acıdım haline..
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından Admin 15/10/2008, 13:47

ezgisad1 demiş ki:eed çok beğendim amaaa içten içe yağıza acıdımm yaa aslı konusunda ya çocuğun başına iyi bişey gelmiyo babası annesi....:S:S:S bi de aşık oldu o da olmadıı.... ne diimm bakalım ilerki bölümlerde ne olcak

aynen
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 17/10/2008, 21:28

6. bölüm yorumlarım..

Şuna bak sırf yağız konuşmasın diye ziynetin hayatını mahvediyor satı bile üzüldü ne şeytan bu sultan hanım ya.. cidden korkulur yani.. kim bilir daha neler yapcak zavallı kadına.. satı bile üzüldüyse cidden acınıcak halde yani..satının okadar kötü kalpli olmadığını anladım bu bölüde. Satının tek sorunu sultan hanıma çok güvenmesi onu çok sevmesi. Aslında iyi birisi satı.

Aslının babası işleri çok karıştıracak. Yağızın görmesi hiç iyi olmadı kesin Seyhana kaşı kullanır bu durumu. Ama zamanı geldiğinde.

Seyhan yağızın üstüne çok gidiyor. Tamam seviyor ama çok kıskanıyor böyle devam ederse yağız yakında kullanır o çektiği videoyu..

Dizinin finalini çok mükemmel yaptılar ama.. nasıl söyledi yağız. Nasıl şok oldu ziynet..bu 1 hafta geçmicek geçmicek…=(
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 24/10/2008, 22:10

7. bölüm yorumları:

Bir insana sinirlenmek bile mi çok yakışır.. en kızgın hali bilemi çok yakışıklıdır? :kiss: Bugünkü bölüm yorumlarımla ilgili ana fikir bu..

Seyhan’ım bu bölüm nerdeyse hiç mutlu görmedim. Hep sinirli hep kızgın hep nefret doluydu.. ama hala çook ama çook yakışıklıydı ya.. :ok2: gerçekten bi insana her şeymi yakışır..Seyhan çok zeki birisi ve bütün olayları çözmesine çok az bi zaman kaldı. Yakında her şey açığa kavuşur gibi geliyo ama asıl önemlisi kavuştuktan sonra nolur acaba?

Ben bu tunceri anlamadım.. hani iyi birisiydi bu adam hani Seyhanı oğlu gibi severdi.. neden sultan hanımla iş birliği yapıyor ozaman ya.. bu şekilde Seyhan’a yardım etceğini düşünüyor ama bence çok yanlış yapıyor. İşleri daha da zorlaştırıyor ya.. zaten böyle giderse tuncer’ in sonu da rüstem gibi olucak.. rüstem’ in diziden çıkması bence iyi oldu… :ponder:

Birde şunu anlamadım. Eğreti gelin diyince neden herkesin sinirleri birden geriliyor. Hadi satıyı anladım.bazı şeyleri aslı anlamasın diye yaptı.. ziyneti de anladım oda satıyla sultana sinirinden yaptı.. peki seyhanla o kahvedeki adam neden bu kadar sinirlendi ya.. ama dizideki o aralara serpiştirilmiş mükemmel sözlerden şu dikkatimi çok çekti “herkes bilir ama kimse kabul etmez.” Tam oturdu yani.. ama mükemmel olan asıl söz “herkesin bahçesine taş atanların bahçesinde neler var acaba”… gerçekten çok güzel bir bölümdü yine.. :serenada:
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 31/10/2008, 23:03

8.bölüm yorumları:

Hangisi daha zor acaba oğlunun yıllar önce ölmüş olması ve bunca yıldır çektiğin acımı yoksa birden birisinin çıkıp ben senin oğlunum demesi mi.. acaba ziynet hangisini tercih ederdi? Bence en iyisini yaptı gitti Yusuf beye söyledi ve tam kararında bıraktı Yağız’ı söylemedi. En doğrusunu yaptı bence..

Ama yağız bence kendisini ilgilendirmeyen şeylere çok karışıyor. Aslının babasını durdurmak ona düşmezdi bence.. hem de tehdit ederek.. bakalım ne olucak o ceset konusu..Aslıda anladı birkaç bişet en azından o asla unutmayacağı soyadı.. döndolaş..bakalım babasını görünce ne konuşucak..

Acaba tunanın bilmesi iyimi oldu.. ilk tepkisi hiç hoşuma gitmedi ayrıca neslihanda öğrendi ve Nedime söyledi.. çok karışcak işler çok…

Ceyda bir patlıcak ama bakalım ne zaman onu bekliyorum..

Seyhan ne kadar romantik birisi öyle.. çok hoşuma gidiyor bu çocuk ya..tam kişiliğine uygun roller geliyor ona.herzaman romatik her zaman centilmen.. gerçekten çok başarılı bir bölümdü hatta şimdiye kadar ki en güzel bölümdü ama sanırım haftaya daha güzel olucak.. bakalım neler bekliyor bizi..
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından Admin 1/11/2008, 19:36

Bu bölümde yağızın babası yusuf beye çok acıdım..
Yazık ya sölesinler bari doğruyu..
Acı çekiyor..
En azından yaşadığını bilsin oğlunun..
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 2/11/2008, 11:54

ama bu sefer oğlunun kim olduğunu öğrenmek isticek.. onu söyleyemezler..
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 2/12/2008, 20:54

12. bölüm yorumları

Yağız köşeye sıkışmaya başladı artık.. çemberi daralıyor.ama yiğitte müthiş bir zeka var gerçekten hayran olmamak elde değil. Nasıl idare ediyor herkesi binbir yalan ve çok makul yalanlar.

Sinan yavaş yavaş çözücek sanırım yağızın oyununu..sinan’ın genleri süper ama hiç bir şeyi takmıyor adam. Çok hoşuma gitti. Sinan kendi kazdığı kuyuya sonunda düştü. Kelimenin tam anlamı bu evet düştü.:D acaba ölürmü? Ama sanmıyor ciddi anlamda büyük bir rolü var dizide çıkarmazlar bence.

Aslıyla annesinin arası iyice açıldı. Onun içinde üzüldüm.aslı seyhanı çok seviyor her cümlesi Seyhan yağızın her halinden belli oluyor aslıyı sevdiği ama asl görmüyor bile.

Seyhanda aslıyı çok seviyor yaa… acaba aslı daha kaç kere daha üzecek seyhan’ı.

Seyhan’ın ki çok mükemmel bir sürprizdi çok romantikti… bende istiyorrrruuummmm…….=(( Seyhan için nerdeyse ağlıcam ama bu nasıl kaderdir ya..=(

Rengigüle yazık gerçekten Aslının herkesten önce annesine haber vermesi lazımdı.

Yusuf sonunda patladı. En doğrusunu yaptı abisi onu hiç takmıyor. Ama seyhanıda böyle kıskanması gerekmiyordu. Tavırlarına dikkat etmesi lazımdı. Tunayla yusufa çok üzüldm ama ya. Birlikte olmalarını çok isterim ceydandan daha çok yakışıyor.

Ceyda kadar beni güldüren birisi yok sanırım ya kadının ağlama sahneleri bile çok komik geliyor bana.

Elvanda bu bölüm coştu iyice. İnsanın ailesi söz konusu olduğunda gözü hiç bir şey görmüyr demekki. :D

Ziynet bir gün yakalanacak böyle belliydi zaten. Ziynetinde işi zor gerçekten çok merak ediyorum nolcak bu kıza.

Satı seviyor aslında ziyneti ama sultan yüzünden bir şey yapamıyor.

Aşkın ömrü 2 yıl 6 ay 25 gün buna dikkat etmek lazım…;) çok komik ya saymış mı millet yani…:D

Elvana örgü saç hiç yakışmıyor bence bir daha örmesinler.

Bir sürü soru işaretiyle bitti bu bölüm ama çok güzeldi. Her bölüm bir öncekinden daha güzel oluyor.
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından Admin 3/12/2008, 16:37

ÖzGüR _ BuSe demiş ki:12. bölüm yorumları

Yağız köşeye sıkışmaya başladı artık.. çemberi daralıyor.ama yiğitte müthiş bir zeka var gerçekten hayran olmamak elde değil. Nasıl idare ediyor herkesi binbir yalan ve çok makul yalanlar.

Sinan yavaş yavaş çözücek sanırım yağızın oyununu..sinan’ın genleri süper ama hiç bir şeyi takmıyor adam. Çok hoşuma gitti. Sinan kendi kazdığı kuyuya sonunda düştü. Kelimenin tam anlamı bu evet düştü.:D acaba ölürmü? Ama sanmıyor ciddi anlamda büyük bir rolü var dizide çıkarmazlar bence.

Aslıyla annesinin arası iyice açıldı. Onun içinde üzüldüm.aslı seyhanı çok seviyor her cümlesi Seyhan yağızın her halinden belli oluyor aslıyı sevdiği ama asl görmüyor bile.

Seyhanda aslıyı çok seviyor yaa… acaba aslı daha kaç kere daha üzecek seyhan’ı.

Seyhan’ın ki çok mükemmel bir sürprizdi çok romantikti… bende istiyorrrruuummmm…….=(( Seyhan için nerdeyse ağlıcam ama bu nasıl kaderdir ya..=(

Rengigüle yazık gerçekten Aslının herkesten önce annesine haber vermesi lazımdı.

Yusuf sonunda patladı. En doğrusunu yaptı abisi onu hiç takmıyor. Ama seyhanıda böyle kıskanması gerekmiyordu. Tavırlarına dikkat etmesi lazımdı. Tunayla yusufa çok üzüldm ama ya. Birlikte olmalarını çok isterim ceydandan daha çok yakışıyor.

Ceyda kadar beni güldüren birisi yok sanırım ya kadının ağlama sahneleri bile çok komik geliyor bana.

Elvanda bu bölüm coştu iyice. İnsanın ailesi söz konusu olduğunda gözü hiç bir şey görmüyr demekki. :D

Ziynet bir gün yakalanacak böyle belliydi zaten. Ziynetinde işi zor gerçekten çok merak ediyorum nolcak bu kıza.

Satı seviyor aslında ziyneti ama sultan yüzünden bir şey yapamıyor.

Aşkın ömrü 2 yıl 6 ay 25 gün buna dikkat etmek lazım…;) çok komik ya saymış mı millet yani…:D

Elvana örgü saç hiç yakışmıyor bence bir daha örmesinler.

Bir sürü soru işaretiyle bitti bu bölüm ama çok güzeldi. Her bölüm bir öncekinden daha güzel oluyor.

Aşkın Ömrünümü saymış millet ya?allahım ya rabbim daha neler duycaz merak ediyorum...
Bence Aşkın ömrü diye bir şey yoktur..
Bence Aşk ölümsüzdür..

Her neyse Teşekkürler busecim paylaşımından dolayı.. :flowers:
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 3/12/2008, 21:26

:hi: newyear
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 16/12/2008, 21:29

13. Bölüm Yorumları...

Şimdiye kadar izlediğimiz en güzel bölüm buydu bence.. geçenlerde dizi gittikçe güzelleşiyor derken yanılmamışım..:D

Dikkatimi çeken komik olaylar:

Sultan hanımın tüm işlerinin karışması…aynı ipleri gibi düğüm düğüm oluyor her şey:D

Bir diğer konu aileye önemli bir telefon geldiğinde yağız hep yanlarında oluyor nasıl bir tesadüfse:D bikerede birinden ve en son öğrensin Yağız olayları ya:D:D

Yusuf saçlarını kestirmiş ve çok komik olmuş..

Dikkatimi çeken ve çok takdir ettiğim bi konu ayla yıldız bir ara yan yana çok güzel bir görüntü oluşturmuş ve onu hemen kullanmışlar dizide.. çok beğendim=)

Gelelim asıl yorumlara…

Sultan hanım en büyük ondan başlıyorum bence çok hassas davranıyor artık Elvan zavallım hiç hak etmediği halde tokat yedi kadından. Birde üstüne annesi soğuk duşun altına soktu sırf kendine, Yusuf’a olan sinirinden yaptı.. Yakında Elvan’ında başına bir şeyler gelir ( büyük ihtimalle o bardaki oğlandan)

Aslının işi çok zor ama çok üzüldüm ona bu bölüm yazık babasıyla ilgili tüm gerçekleri öğrenmek üzere, kaçırıldı nerdeyse öldürülcek. En kötüsüde babası öldü.. =( düşünemiyorum onun durumunu ama Yağız hep yanında Aslı’nın.. Aslıyı kurtarırsa şaşırmam:D

Seyhan’ım benim çok zeki ya.. btün olayları yavaş yavaş çözücek Seyhan tabi yaşatırlarsa.. napmaya çalışıyorlar anlamadım diziyimi bitirmeye çalışıyorlar herkes tek tek ölüyor ya.. =(

Sinan’ı neden diziden çıkardılar çok merak ediyorum bence gayet başarılı bir oyun sergiliyordu rolüde gayet iyiydi.. acaba ktaptadamı ölüyor okumadığım için bilemiyorum=(

Sinanın ölümüne kimse üzülmemiş gibi çünkü herkes çok rahat söylüyor.. “Sinan öldü…” başka bir tepki yok. Hele rengigül..duyunca hiç tepki vermedi gözünden yaş bile gelmedi.

bu haftanın en sinir olduğum konusu dizi saatiydi. Bir dizi kaç kere saat değiştirebilir ya.. böyle yaparak hem dizinin kalitesini hemde izleyici kitlesini düşürüyorlar..=(

Dizi nerelere gidicek çok merak ediyorum acaba napmaya çalışıyorlar..
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 23/12/2008, 20:27

14.bölüm yorumları:

Bu bölüm aklım sınavlarımda olduğunda çok dikkat edemedim gözüme çarpan sahneler…

İki tane özet göstermenin ne anlamı vardı yani.. ilk başta özet gösterdiler onu yarım gösterdiler dizi başlamadan öncede özet gösterdiler asıl özet oydu…neden iki tane özet koyduklarını hiç anlamadım…

Bölümün ilk sahneleri süper bir atraksiyondu…çok muhteşemdi:D

Aslıya kocaman bi günaydın demeklazım ama en sonunda anladı babasının gerçek yüzünü ve annesine neler yaptırdığını..

Sultan hanım gerçekten şeytana pabucunu ters giydirir Ceydayı eve döndürmek için yaptığı plan harika oldu yani..:D helede Rüstem’in karısı geldiğinde oynadığı rol:D:D:D:D akıllılık edip kendisi söledi ama oğullarına gerçeği.. iyi oldu ama Seyhan için çok üzüldüm yaa nasılda güveniyor onlara nasılda seviyor ortaçlıları nasıl mutlu oldu % 30 ortak olunca…=(

Aynı anda yapılan aynı 3 sürpriz Yusuf’un süprizi harika olmuştu ve Yuysuftan hiç beklenmedik şekildeydi.. Elvana yapılan sürpriz ahırdada olsa güzeldi ama Seyhan’ın yaptığını hiç beğenmedim..=( hemen evlenmeye ne gerek varki:((

Elvanın sonunu hiç iyi görmüyorum Seyhan’ı kıskandırmak için daha bir çok şey yapabilir…bence Elvan’In hissettiği aşk değil.. Seyhandan beklediği aşkı bulamayınca farkında olmadan ona ilgi gösteren ilk erkeğe kendini kaptırdı…=(

Bölüm tam yerinde bitti yani yine merakla geçen bi hafta daha yaşıcaz…=(
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

- Similar topics