disko kralı
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
disko kralı
eğer bir aksilik çıkmazsa 08.11.2008 günü Özgür Disko Kralında yani Okan Bayülgenin konuğu... daha kesinleşmemiştir en yakın zamanda bilgi yazılcak..
kardeş siteye teşekkürler
kardeş siteye teşekkürler
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Geri: disko kralı
gerçekten hiç bir şekilde anlam veremediğim bir proğramdı... okandan böyle bir proğram hiç beklemezdim daha toplum karşısında nasıl konuşulması nasıl davranışması gerektiğini bile bilmeyen biriyle bütün proğram ilgilenilip orda çok değerli sinema ve tiyatro sanatçılarını ikinci plana atmak Okana bence hiç yakışmadı.. bazı yerlerinde çok eğlendiğimi söylememek haksızlık olur ama genel olarak değerlendirdiğimde Okanın bunu yapmaması gerekiyordu..bütün proğramı birisi şimdi terkedicek diye bekleyerek geçirdim resmen.. Okana hiç ama hiç yakışmadığını düşündüğüm bi proğramdı...
Özgürü değerlendirmek gerekirse bir kez daha efendiliğini takdir ettim hiç kendini bozmadan proğramın akışını takip etti.. proğramın sonunda Okanın toparlamaya çalışması sonucu 2 mükemmel şarkısını yine canlı olarak en güzel şekilde söyledi.. eminimki çok sıkıldı ama bunu hiç kimseye yansıtmadı.. gerçekten çok ama çok tebrik ediyorum Özgürü...
keşke daha farklı bir proğram olsaydı..
Özgürü değerlendirmek gerekirse bir kez daha efendiliğini takdir ettim hiç kendini bozmadan proğramın akışını takip etti.. proğramın sonunda Okanın toparlamaya çalışması sonucu 2 mükemmel şarkısını yine canlı olarak en güzel şekilde söyledi.. eminimki çok sıkıldı ama bunu hiç kimseye yansıtmadı.. gerçekten çok ama çok tebrik ediyorum Özgürü...
keşke daha farklı bir proğram olsaydı..
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Geri: disko kralı
ЦzGьR _ BuSe demiş ki:gerзekten hiз bir юekilde anlam veremediрim bir proрramdэ... okandan bцyle bir proрram hiз beklemezdim daha toplum karюэsэnda nasэl konuюulmasэ nasэl davranэюmasэ gerektiрini bile bilmeyen biriyle bьtьn proрram ilgilenilip orda зok deрerli sinema ve tiyatro sanatзэlarэnэ ikinci plana atmak Okana bence hiз yakэюmadэ.. bazэ yerlerinde зok eрlendiрimi sцylememek haksэzlэk olur ama genel olarak deрerlendirdiрimde Okanэn bunu yapmamasэ gerekiyordu..bьtьn proрramэ birisi юimdi terkedicek diye bekleyerek geзirdim resmen.. Okana hiз ama hiз yakэюmadэрэnэ dьюьndьрьm bi proрramdэ...
Цzgьrь deрerlendirmek gerekirse bir kez daha efendiliрini takdir ettim hiз kendini bozmadan proрramэn akэюэnэ takip etti.. proрramэn sonunda Okanэn toparlamaya зalэюmasэ sonucu 2 mьkemmel юarkэsэnэ yine canlэ olarak en gьzel юekilde sцyledi.. eminimki зok sэkэldэ ama bunu hiз kimseye yansэtmadэ.. gerзekten зok ama зok tebrik ediyorum Цzgьrь...
keюke daha farklэ bir proрram olsaydэ..
aynen sölediklerine katılıyorum..
Okana hiç yakıştıramadım..
Özgür hiç şarkı sölemicek sandım..
1 sayfadaki 1 sayfası