Buraya yazın!
+7
ÖzGüR _ BuSe
sezi
Admin
gizems
Revolution
RainboW
dolunay:)
11 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Buraya yazın!
Arkadaşlar sorunlarınızı we isteklerinizi buraya yazın elimizden geldince yardımcı olmaya çalışıcağız;)
dolunay:)- Moderatör
-
Geri: Buraya yazın!
benim sorunum çok :S saymakla bitcez şeker, aranıza yeni katıldım; siteye resim nasıl ekleniooo
RainboW- Admin
-
seker gizem buda senden:D neyse www.imageshack.us sıtesınden gozat dıyoruz sonra yukleyecegımız resımı secıp host it dıyoruz sonra lınker cıkıyor forums(1) olan lınkı kopyalayıp mesajı yollaman yeterlı
Revolution- Admin
-
İş/Hobiler : pc,kitap,müzik...vs...vs..
[quote="Revolution"]seker gizem buda senden:D
çatlaksın veysel ya kesinlikle çatlak :) :) :)
çatlaksın veysel ya kesinlikle çatlak :) :) :)
gizems- Admin
-
allahım ya şeker meker konuşuo hakkat bian kız sandım :D :DAdmin demiş ki:bu şeker enginden başkası değil mervecim:D :face: :clown: :lol!:
gizems- Admin
-
gizems demiş ki:allahım ya şeker meker konuşuo hakkat bian kız sandım :D :DAdmin demiş ki:bu şeker enginden başkası değil mervecim:D :face: :clown: :lol!:
Evet kız gibi aynen hehe :cherry: :face: :clown: :lol!: :bom:
arkadaşlar sizi çok özledim bi an önce sizlerle yine konuşmak istiorum ama evde net bi gitti daha gelmedi:(artık netde takılıom maleseff:(sizleri özlicemm:(acaba neti mi yapabilirmisiniz?:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
bizde seni özledik jnm geçmiş olsun o b elayı bilirim :|sezi demiş ki:arkadaşlar sizi çok özledim bi an önce sizlerle yine konuşmak istiorum ama evde net bi gitti daha gelmedi:(artık netde takılıom maleseff:(sizleri özlicemm:(acaba neti mi yapabilirmisiniz?:)
yapiimm tabi:)
gizems- Admin
-
ewet ewett bizde seni çok özledikk )gizems demiş ki:bizde seni özledik jnm geçmiş olsun o b elayı bilirim :|sezi demiş ki:arkadaşlar sizi çok özledim bi an önce sizlerle yine konuşmak istiorum ama evde net bi gitti daha gelmedi:(artık netde takılıom maleseff:(sizleri özlicemm:(acaba neti mi yapabilirmisiniz?:)
yapiimm tabi:)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
:)ay ne güzel özlenmek ya:)canlarım benim:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
Muhabbeti yerinde ya da forum oyunlarında yapalım lütfen.Bu tür yerlerde muhabbet etmesek iyi olur.
haklısın jnmcm :DAynakolik demiş ki:Muhabbeti yerinde ya da forum oyunlarında yapalım lütfen.Bu tür yerlerde muhabbet etmesek iyi olur.
gizems- Admin
-
muhabbet cafe diye bir yer var orda ne yapılıyo belirli günlerde msn deki gibi birbirimizlemi konuşuyoruz anlamadım yardımcı olursanız sewinirim
özgürcü- Özgür Çevik
hayır canım belii bir gün yok. sitede birini gördüğün zaman yada istediğin herhangi bir zaman oraya istediğini yazabilirsin (tabi site kuralları içerisinde). üyelerimiz kaynaşsın diye açılmış biryerözgürcü demiş ki:muhabbet cafe diye bir yer var orda ne yapılıyo belirli günlerde msn deki gibi birbirimizlemi konuşuyoruz anlamadım yardımcı olursanız sewinirim
ÖzGüR _ BuSe- Admin
busenn de söledii gibi site kuralları içerisinde!!!kuralları okumayan varsa mutlaka okusun arkdaşlar
evett arkadaşlar lütfen kuralları okuyalım..Aynakolik demiş ki:busenn de söledii gibi site kuralları içerisinde!!!kuralları okumayan varsa mutlaka okusun arkdaşlar
gizems- Admin
-
Kurallara karşı gelmeyeceğimden emin olabilirsiniz arkadaşlar..
Kuralları okudum..
Her kes okursa kimse bir sorun yaşamaz diye düşünüyorum..
Teşekkürler...
Kuralları okudum..
Teşekkürler...
TOLGA- Ö
-
İş/Hobiler : Müzik
asıl biz teşekkür ederiz tolga abii..TOLGA demiş ki:Kurallara karşı gelmeyeceğimden emin olabilirsiniz arkadaşlar..
Kuralları okudum..
Teşekkürler...
anlayışın ve içtenliğin için..
gizems- Admin
-
evet gizemime bende atılıyorum. teşekkürler...gizems demiş ki:asıl biz teşekkür ederiz tolga abii..TOLGA demiş ki:Kurallara karşı gelmeyeceğimden emin olabilirsiniz arkadaşlar..
Kuralları okudum..
Teşekkürler...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ÖzGüR _ BuSe demiş ki:evet gizemime bende atılıyorum. teşekkürler...gizems demiş ki:asıl biz teşekkür ederiz tolga abii..TOLGA demiş ki:Kurallara karşı gelmeyeceğimden emin olabilirsiniz arkadaşlar..
Kuralları okudum..
Teşekkürler...
NE demek arkadaşlar..
ben olması gerekenleri yapıyorum ve sölüyorum zaten..teşekküre hiç gerek yoktu..;)
TOLGA- Ö
-
İş/Hobiler : Müzik
ya bnim şu altaki msj bölümümde ifadeler çıkmıyo sizde vr mı pardon buse ya bn öle lank die heryere damlayanlardanımda ama söz dikkat edicem bundan sonra yada söz vermiyim tutamam fln ama kesinlikle dikkat edicem tekrar özür buseeeee
özgürcü- Özgür Çevik
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası