Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hey Girl:)

Hey Girl:) Empty Hey Girl:)

Mesaj tarafından Aynakolik 29/7/2007, 17:56

Yabancı Damat"ın Niko"su Özgür Çevik bir ikizler erkeği 27 mayıs 1981 Ankara doğumlu
Özgür"ün çocukluk yılları oldukça hareketli geçmiş,anne ve babasının memuriyeti dolasıyla beş yaşına kadar İstanbul"da anneannesinin yanında büyümüş.İlkokulu Amasya"da bitirmiş,ortaokul yılları Lüleburgaz"da geçmiş,liseyi ise İzmit Anadolu Lisesinde okumuş.

__ Özgür de televizyondaki yarışmalar sayesinde tanıştıklarımızdan .Onu Akademi Türkiy"deki performansıyla izlediğimizde pop müziğin yeni star adayı olduğunu düşünmüştük.Ama o,2004 yılından beri devam ettiği dizi oyunculuğunda karar kılmış gibi görünüyor ve kendini bu alanda sürekli geliştiriyor.Hürriyet gazetesinin kelebek eki için verdiği röportajda;"oyunculuğa adımımı bu dizi ile attım,çok şanslı bir başlangıç oldu benim için set için kendi adıma tam bir okul diyebilirim diyen Özgür ilk başlarda biraz zorlanmış."İlk başladığımda ne rezillikler yaptım bir anlatsam!O kadar komikti ki hal ve hareketlerim.Adamlar sette işaret koyuyorlar şurada duracaksın diye ben işaretli yerde durmayı bile beceremiyordum,çekim bir başlıyor ben kadrajda yokum tabi durduruyorlar çekimi"diye anlatıyor o günleri:)

__ Niko ile Özgür birbirine benziyorlar mı dersin?Özgür"ün dizideki rol arkadaşı Nehir Erdoğan,iki karakter arasındaki farklılıkları bakın nasıl anlatıyor:"Bence Niko ile Özgür arasında şöyle bir fark var;Niko yaşına göre fazla tutarlı ve olgu,Özgür ise aşk hayatında bu kadar tutarlı ve olgun sayılmaz çünkü daha tutkulu"

__ Özgür için hayattaki en önemli kavramlardan biri de arkadaşlık "ben asker çocuğu olduğum için Türkiye"nin çok yerini gezdim birçok arkadaşım oldu şimdi bazılarının telefonu bile yoktur bende ,ama hiç beklemediğim bir anda eski eski bir arkadaşım yıllar sonra arar beni hemen kafamda onunla ilgili anılar canlanır ve herşey kaldığı yerden devam eder"diyor

__ Ö<gür"ü magazin programlarında görmek pek mümkün değil O;"Çok fazla gürültü ve eğlenceyi sevmiyorum,zaman zaman dışarıya çıkıp gece eğlenmeyi herkes sever bende severim, ama onun çok fazlası bana göre değil .Bir evim olsun evime gideyim,arkadaşımı çağırayım,müzik dinleyim,bunlar benim için daha keyifli"diyor
Aynakolik
Aynakolik
Admin
Admin

Kadın

http://www.ozgurcevik.int.tc

- Similar topics