Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Özgür'ün En'leri

Özgür'ün En'leri Empty Özgür'ün En'leri

Mesaj tarafından Aynakolik 29/7/2007, 17:58

Özgür'ün En'leri

(25-31 Mayıs 2006/Aktüel -18 Kapak konusu)

- Yarışmadan önceki hayatına dair en çok neyi özlüyorsun?

Üniversite hayatımı özlüyorum, öğrencilik hayatımı yani.

- Seni en çok ne korkutur?

Yalnızlık korkutur.

-Yaptığın en romantik şey?

Aklıma gelmiyor.

-Peki şöyle sorayım o zaman bir ilişkide sana en çok ne romantik gelir?

Ben böyle şeyleri düşünüp kafamda karar verdiğim zaman artık romantik gelmiyor.

- O zaman süprizler senin için daha romantik...

Tabii süpriz olması önemli beklediğim bişeyin yapılması romantik olmuyor.

- Seni en çok ne sinirlendirir?

Aslında ben en çok yakın olduklarıma sinirlenirim. Az tanıdığım ya da hiç tanımadığım birine kolay kolay sinirlenmem. Daha doğrusu sinirimi göstermem. Çünkü öfkem benim için özeldir. O benim için mahrem bir şey. Sadece çok özel bulduğum insanlara gösteriyorum.

-Peki, en çok ne üzer?

Ayrılrklar beni üzer. Aslında gezmeyi dolaşmayı, farklı yerleri görmeyi ve farklı insanlar tanımayı seven biri olmama rağmen yine de bağlandığım kişilerden ve yerlerden ayrılmak beni üzüyor.

-En sevdiğin yemek?

Şu an o kadar açım ki her şeyi yiyebilirim, hiç farketmez.

-Şu sıralar en çok dinlediğin albüm?

Radiohead'in son albümü.

- En beğendiğin yabancı aktör?

Johnny Depp ve Brad Pitt.

- Albüm çıkarmayı düşünüyor musun?

Eylül, ekim gibi çıkaracağı sanırım.

- Rock ağırlıklı mı olacak?

Soft rock.

- Akademi Türkiye'den sonra, birinci olan Barış olmak üzere kimsenin adı senin kadar duyulmadı. Ama işin ilginci seni de oyunculukla tanıdık. Bunu neye bağlıyorsun?

Bence diğerleri de bir şey yapacak. Sadece benimki biraz hızlı oldu. Onların arasındanda birçoğu sevilecek. Biraz da kısmet işi bu. Ama albüm çıkarmaya hazırlananlar var biliyorum.

-Kimler mesela?

Pınar kasımda çıkaracak. Tolga'yı duydum hazırlanıyormuş. Barış ikinciyi çıkaracakmış. Duyduklarım bunlar.

-Lise zamanlarında haşarı bir çocuk muydun?

Yoo sakindim. Aslında biraz serseriydim. Ama edepliydim, saygısız değildim yani.

-O zamanlar kimleri dinlerdin?

Metalica dinlerdim. Babam asker olduğu için hep farklı yerlerde okudum Bingöl'de otururken albüm bulmakta zorlanmıştım. Askerlerin İstanbul'dan getirdiği albümleri dinlerdim. Scorpions, Metellica falan getirilerdi.

- Türk popu ne alemdeydi?

O zaman Burak Kut, Tarkan, Yıldız Tilbe, Çelik yeni çıkmıştı sanırım. Ama ben oldum olası İlhan İrem dinlerdim. Sözleri beni çok etkiler. Mistik bir durumu var bence.

- Yeni çıkan gruplar için ne düşünüyorsun?

Bence güzel gruplar var piyasada. Bu çok büyük bir gelişme. Çünkü o grupların hemen hepsi yıllardır var. Mor ve Ötesi örneğin kaç yıldır bu piyasada ama daha yeni hak ettikleri yere geliyorlar.

- Yeni dönem popunun, rock olduğunu düşünüyor musun?

Kesinlikle. Aslında şöyle bir tehlike de var bugünün pop yıldızları yarın rock'a dönebilir belki.

- Fimde oynamayı düşünüyor musun?

İstiyorum. Düşünüyorum daha doğrusu, hatta hayal ediyorum. Zor birşey yeni bir karakter yaratmak.

- Kendi karakterinin dışıda seni zorlayacak bir rolde oynamayı tercih eder misin?

Evet. Ama karakter oturtmak gerçekten zor bir konu.

- Teşekkür ederim. Eklemek istediğin bir şey var mı?

Hala çok açım!

(.... Ve tam bu lafın üzerine kapı çalar, pizzalar gelir!)

(25-31 Mayıs 2006/Aktüel -18 Kapak konusu)
Aynakolik
Aynakolik
Admin
Admin

Kadın

http://www.ozgurcevik.int.tc

- Similar topics