LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARDIM HESABI
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARDIM HESABI
Barisin resmi web sitesinden alinti:
BARIŞIMIZIN SON PROJESİ LÖSEMİLİ ÇOÇUKLAR İÇİNDİ...BUNUN İÇİN 23 HAZİRANDA BODRUM KALESİNDE ÜCRETSİZ KONSER VERDİ...BUNUN İÇİN BANKADA HESAP AÇILDI...RUHUNUN RAHAT UYUMASI İÇİN BU PROJENİN DEVAM ETMESİ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM...YARDIM ETMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIN AŞAĞIDAKİ HESAP NUMARASINA KENDİ İMKANLARI DAHİLİNDE YARDIM YAPMALARI SANIRIM BU PROJENİN DEVAM ETMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR ADIM OLUR...ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER...
Lösemili Çocuklara Yardım Hesabı
Ziraat Bankası Bodrum Şubesi
Şube Kodu : 202 Bodrum Muğla
Hesap No : 48167467 - 5001
Türkiye ve yurtdışında bağış toplanması için gerekli izin belgesi Muğla valiliği'nden 30.05.07 tarih ve 512 sayısıyla alınmıştır.
Hesap 1 Ocak 2008'e kadar açık kalacaktır.
Yardım hesabı olduğu için yurtiçinden yapılacak işlemlerde havale ücreti alınmamaktadır.
--------------------------------------------------------------------------------
Yurtdışından yardım yapacak dostların dikkatine..
banka görevlileri Türkiye dışından bağış hesabına para gönderilirken;
IBAN no: TR
900001000202481674675001 yazılması gerektiğini söylediler.
TURKIYE CUMHURIYETI ZIRAAT BANKASI A.S.
SWIFT KODU : TCZB TR 2A
(Bu bilgi çok önemli, alıcı bankayı en doğru şekilde tanımlamaya yarıyor, havaleyi gönderen kişinin hangi döviz cinsinden olursa olsun kendi bankasına vereceği havale talimatına mutlaka bu kodu yazması gerekir.)
Bodrum Branch, Mugla
Bank Code: 0010 00202
EURO HAVALELER ICIN:
ARACI BANKA SWIFT KODU : TCZB DE FF ( ZIRAAT BANKASI INTERNATIONAL AG, FRANKFURT AM MAIN)
HESAP NO: 1000001998 FRANKFURT BRANCH, ACCOUNT NO: 51220700 WITH LANDESZENTRALBANK
CHF HAVALELER ICIN:
ARACI BANKA SWIFT KODU: UBSW CH ZH 80A ( UBS AG, ZURICH)
HESAP NO: 02300000088519050000X
GBP HAVALELER ICIN:
ARACI BANKA SWIFT KODU: NWBK GB 2L (NATIONAL WESTMINSTER BANK PLC, LONDON)
HESAP NO: 4400204594932
USD HAVALELER ICIN:
ARACI BANKA SWIFT KODU: IRVT US 3N ( THE BANK OF NEW YORK, NEW YORK)
HESAP NO: 8900492600
Arkadaşlar lütfen bu duruma duyarsız kalmayalım..
Ben yardımımı yapıcam lütfen sizlerde yardım edin bu çoçuklara..
Barış İçin.. :cry: :no:
BARIŞIMIZIN SON PROJESİ LÖSEMİLİ ÇOÇUKLAR İÇİNDİ...BUNUN İÇİN 23 HAZİRANDA BODRUM KALESİNDE ÜCRETSİZ KONSER VERDİ...BUNUN İÇİN BANKADA HESAP AÇILDI...RUHUNUN RAHAT UYUMASI İÇİN BU PROJENİN DEVAM ETMESİ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM...YARDIM ETMEYİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLARIN AŞAĞIDAKİ HESAP NUMARASINA KENDİ İMKANLARI DAHİLİNDE YARDIM YAPMALARI SANIRIM BU PROJENİN DEVAM ETMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR ADIM OLUR...ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER...
Lösemili Çocuklara Yardım Hesabı
Ziraat Bankası Bodrum Şubesi
Şube Kodu : 202 Bodrum Muğla
Hesap No : 48167467 - 5001
Türkiye ve yurtdışında bağış toplanması için gerekli izin belgesi Muğla valiliği'nden 30.05.07 tarih ve 512 sayısıyla alınmıştır.
Hesap 1 Ocak 2008'e kadar açık kalacaktır.
Yardım hesabı olduğu için yurtiçinden yapılacak işlemlerde havale ücreti alınmamaktadır.
--------------------------------------------------------------------------------
Yurtdışından yardım yapacak dostların dikkatine..
banka görevlileri Türkiye dışından bağış hesabına para gönderilirken;
IBAN no: TR
900001000202481674675001 yazılması gerektiğini söylediler.
TURKIYE CUMHURIYETI ZIRAAT BANKASI A.S.
SWIFT KODU : TCZB TR 2A
(Bu bilgi çok önemli, alıcı bankayı en doğru şekilde tanımlamaya yarıyor, havaleyi gönderen kişinin hangi döviz cinsinden olursa olsun kendi bankasına vereceği havale talimatına mutlaka bu kodu yazması gerekir.)
Bodrum Branch, Mugla
Bank Code: 0010 00202
EURO HAVALELER ICIN:
ARACI BANKA SWIFT KODU : TCZB DE FF ( ZIRAAT BANKASI INTERNATIONAL AG, FRANKFURT AM MAIN)
HESAP NO: 1000001998 FRANKFURT BRANCH, ACCOUNT NO: 51220700 WITH LANDESZENTRALBANK
CHF HAVALELER ICIN:
ARACI BANKA SWIFT KODU: UBSW CH ZH 80A ( UBS AG, ZURICH)
HESAP NO: 02300000088519050000X
GBP HAVALELER ICIN:
ARACI BANKA SWIFT KODU: NWBK GB 2L (NATIONAL WESTMINSTER BANK PLC, LONDON)
HESAP NO: 4400204594932
USD HAVALELER ICIN:
ARACI BANKA SWIFT KODU: IRVT US 3N ( THE BANK OF NEW YORK, NEW YORK)
HESAP NO: 8900492600
Arkadaşlar lütfen bu duruma duyarsız kalmayalım..
Ben yardımımı yapıcam lütfen sizlerde yardım edin bu çoçuklara..
Barış İçin.. :cry: :no:
Geri: LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARDIM HESABI
bncedee arkadaşlar
barışımız görsün ondan sonrada bu çocuklar sahipsiz olmuyacak:(
barışımız görsün ondan sonrada bu çocuklar sahipsiz olmuyacak:(
gizems- Admin
-
ewet yaa çok önemli bi konu bence kimse duyarsız kalmamalı.
ÖzGüR _ BuSe- Admin
bencede ufacık bi bağış hayat kurtara bilir.
bu konuya dikkat çektin için saol çünkü arkadaşlar bende lösemidim ve orada yardıma muhtaç okadar çocuk varki anlatmakla bitmez ufacık bi yardım birine ışık olabilir bunu unutmayalım....
bu konuya dikkat çektin için saol çünkü arkadaşlar bende lösemidim ve orada yardıma muhtaç okadar çocuk varki anlatmakla bitmez ufacık bi yardım birine ışık olabilir bunu unutmayalım....
ebrusongur- Öz
çok geçmiş olsun canım benimebrusongur demiş ki:bencede ufacık bi bağış hayat kurtara bilir.
ÖzGüR _ BuSe- Admin
eftt jnmmm çok geçmiş olsunn...ÖzGüR _ BuSe demiş ki:çok geçmiş olsun canım benimebrusongur demiş ki:bencede ufacık bi bağış hayat kurtara bilir.
gizems- Admin
-
1 sayfadaki 1 sayfası