KÜÇÜK KIYAMET DÜNYAYI DOLAŞIYOR..
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
KÜÇÜK KIYAMET DÜNYAYI DOLAŞIYOR..
Küçük Kıyamet dünyayı dolaşıyor
Başak Köklükaya, Cansel Elçin, Binnur Kaya ve İlker Aksum'un başrollerinde yer aldığı, yönetmenliğini ise Taylan Biraderler'in gerçekleştirdiği 'Küçük Kıyamet', yurtdışı festivallerinde dünya seyircisi ile buluşuyor.
13-22 Eylül tarihleri arasında İsveç'teki Lund Uluslararası Fantastik Film Festivali'nde gösterilecek olan Küçük Kıyamet, 20-30 Eylül tarihleri arasında Danimarka'da Kopenhag Film Festivali'ne, 16-24 Ekim tarihlerinde ise İspanya'da 28. Valencia Film Festivali'ne konuk olacak. Daha sonra Kuzey Amerika'ya geçecek olan film, 21-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan NY Türk Filmleri Festivali'nde seyirci karşısına çıkacak. Festivalin resmî programından önce basın ve sinema yazarları için özel bir gösterimi gerçekleştirilecek olan Küçük Kıyamet, Asya kıtasına doğru yolculuğuna devam edecek. Kültür-Sanat
22 Ağustos 2007, Çarşamba
Başak Köklükaya, Cansel Elçin, Binnur Kaya ve İlker Aksum'un başrollerinde yer aldığı, yönetmenliğini ise Taylan Biraderler'in gerçekleştirdiği 'Küçük Kıyamet', yurtdışı festivallerinde dünya seyircisi ile buluşuyor.
13-22 Eylül tarihleri arasında İsveç'teki Lund Uluslararası Fantastik Film Festivali'nde gösterilecek olan Küçük Kıyamet, 20-30 Eylül tarihleri arasında Danimarka'da Kopenhag Film Festivali'ne, 16-24 Ekim tarihlerinde ise İspanya'da 28. Valencia Film Festivali'ne konuk olacak. Daha sonra Kuzey Amerika'ya geçecek olan film, 21-28 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan NY Türk Filmleri Festivali'nde seyirci karşısına çıkacak. Festivalin resmî programından önce basın ve sinema yazarları için özel bir gösterimi gerçekleştirilecek olan Küçük Kıyamet, Asya kıtasına doğru yolculuğuna devam edecek. Kültür-Sanat
22 Ağustos 2007, Çarşamba
dolunay:)- Moderatör
-
Geri: KÜÇÜK KIYAMET DÜNYAYI DOLAŞIYOR..
çok güzel bi haber bu yaa...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
harika bi haber bu yaa özgürüm her ne işe girdiyse o işş süper oluyoo
bakın yd süperdi bütün yunanlılar tanıdı aşkımı
şimdide sıra dier lkelerdee
küçük bir rol olsadaa bnm aşkımm mütişşş
çok sevindim yaa çokk...
harka bi haber bu...
bakın yd süperdi bütün yunanlılar tanıdı aşkımı
şimdide sıra dier lkelerdee
küçük bir rol olsadaa bnm aşkımm mütişşş
çok sevindim yaa çokk...
harka bi haber bu...
gizems- Admin
-
oo ne yunanlıları bitek yunanista deil bir çok ülkeden yayınlandı yabancı damat..we çok başarılı oldu..eee nede olsa başrolde kim oynuo yanii:heart:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
tabikii yanii aşkım iştee her girdiğiişten büyük bi ustalıkla çıkıyo bitanemm :heart: :heart:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:oo ne yunanlıları bitek yunanista deil bir çok ülkeden yayınlandı yabancı damat..we çok başarılı oldu..eee nede olsa başrolde kim oynuo yanii:heart:
gizems- Admin
-
ewet yaa zaten öyle olmasa kısa bi süre içinde ustalıkla bir yarışma, bir dizi(ki bu dizide başrol),bir sinema filmi(küçükte olsa bi rol) we bir müzikal(yine başrol) azmı bunlar...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
tabiki az diill o başarıdan başarıya atlamayı çok ii biliyor bide kaset çıktımı diğer bütün sanatçılar yanında sönük kalacakÖzGüR _ BuSe demiş ki:ewet yaa zaten öyle olmasa kısa bi süre içinde ustalıkla bir yarışma, bir dizi(ki bu dizide başrol),bir sinema filmi(küçükte olsa bi rol) we bir müzikal(yine başrol) azmı bunlar...
gerçi şu anda öleec :)
gizems- Admin
-
bncede güsel bir haber belki daha büyük teklifler alıcak bu sayade ;) bnde okudum gibi hemen ekledim :)
-
eet ya o kesn daha ii projelerdede oynucakkdolunay:) demiş ki:bncede güsel bir haber belki daha büyük teklifler alıcak bu sayade ;) bnde okudum gibi hemen ekledim :)
saol jnm paylaştığın için :D
gizems- Admin
-
önmli diil canım ;)
-
önmli diil btnelerim :D
-
1 sayfadaki 1 sayfası