felsefe yaptı
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
felsefe yaptı
özgür çevik meslektaşlarının ''ben kendimi analiz ettim objektif bakıyorum''sözüne bozuldu ve agır laflar etti. üniversite de felsefe egitimi alan özgür ''kimse kendimi analiz ettim fln demesin böyle bir yalan yok insan kendine torpilde geçer haksızlıkda eder kompleksede girer. kendi için den kendine tarafsız bakmak zordur''diyerek felsefe yaptı....
arkadaşlar bu eski bi röportaj eski de olsa sizinle paylaşmak istedim ve özgür ün sadece yakışılı degil aynı zaman da zeki olduğunu ve hayatı tam olarak kavradığını gösteriyo ben ce bu röportaj ve ben özgürün buradaki sözlerine katılıyorum. kimse kendini kolay kolay eleştremez .. özgür herzaman ki gibi haklı bence
arkadaşlar bu eski bi röportaj eski de olsa sizinle paylaşmak istedim ve özgür ün sadece yakışılı degil aynı zaman da zeki olduğunu ve hayatı tam olarak kavradığını gösteriyo ben ce bu röportaj ve ben özgürün buradaki sözlerine katılıyorum. kimse kendini kolay kolay eleştremez .. özgür herzaman ki gibi haklı bence
özgürcü- Özgür Çevik
Geri: felsefe yaptı
haber için sağol tuba ben okumamışım bunu. nerde yazıyordu yaa
ÖzGüR _ BuSe- Admin
evet bende okumamaıştım saol jnm:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
malesef bende okumamıştım saol jnmmÖzGüR _ BuSe demiş ki:haber için sağol tuba ben okumamışım bunu. nerde yazıyordu yaa
gizems- Admin
-
önemli degil ben bu röportajı tam hatırlamıyorum ama yabancı damat ın 2. sezonunda okumuştum bir gazete de yayınlanmıştı bi de ben de özfürün karnesi fln yazan şeyler vr dergilerde yayınlanan belki bilirsiniz onlarıda yazıyım mı ama onlar röportaj degil.ÖzGüR _ BuSe demiş ki:haber için sağol tuba ben okumamışım bunu. nerde yazıyordu yaa
özgürcü- Özgür Çevik
karne derken nerde doğduğu yaşı fln.onlarsa eğer onalr yazıyor. sitede yazmayan başka bi bilgi varsa paylaşabilirsin canım
ÖzGüR _ BuSe- Admin
yok onlar degil dergilerde yayınlanan hani başka sanatçılarla karşılaştırılan yazılar isterseniz bi tanesini yazıyımÖzGüR _ BuSe demiş ki:karne derken nerde doğduğu yaşı fln.onlarsa eğer onalr yazıyor. sitede yazmayan başka bi bilgi varsa paylaşabilirsin canım
özgürcü- Özgür Çevik
var jnmm ben biliyorumm ama pek fazla gerekli olmadığından yazmadım ;)özgürcü demiş ki:yok onlar degil dergilerde yayınlanan hani başka sanatçılarla karşılaştırılan yazılar isterseniz bi tanesini yazıyımÖzGüR _ BuSe demiş ki:karne derken nerde doğduğu yaşı fln.onlarsa eğer onalr yazıyor. sitede yazmayan başka bi bilgi varsa paylaşabilirsin canım
gizems- Admin
-
valla tam anlayamadım sen bilirsin istersen yaz.gereksiz görünürse sileriz :)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ok ozmn yazmıyımgizems demiş ki:var jnmm ben biliyorumm ama pek fazla gerekli olmadığından yazmadım ;)özgürcü demiş ki:yok onlar degil dergilerde yayınlanan hani başka sanatçılarla karşılaştırılan yazılar isterseniz bi tanesini yazıyımÖzGüR _ BuSe demiş ki:karne derken nerde doğduğu yaşı fln.onlarsa eğer onalr yazıyor. sitede yazmayan başka bi bilgi varsa paylaşabilirsin canım
özgürcü- Özgür Çevik
jnm ben kısaca anlatıyım trendide bi köşe vardı yada salsada orda iki ünlüyü karizma ses güzellik oyunculuk vs yönler bakımından karşılaştırıp puanlandırma yapıolar bence pekte gerekli diil ama siz bilirsiniz ;) ;)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:valla tam anlayamadım sen bilirsin istersen yaz.gereksiz görünürse sileriz :)
gizems- Admin
-
gizems demiş ki:jnm ben kısaca anlatıyım trendide bi köşe vardı yada salsada orda iki ünlüyü karizma ses güzellik oyunculuk vs yönler bakımından karşılaştırıp puanlandırma yapıolar bence pekte gerekli diil ama siz bilirsiniz ;) ;)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:valla tam anlayamadım sen bilirsin istersen yaz.gereksiz görünürse sileriz :)
hm ozaman gerek yok bencede.
ÖzGüR _ BuSe- Admin
1 sayfadaki 1 sayfası