Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =)

+4
bencil
sezi
ÖzGüR _ BuSe
gizems
8 posters

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =) Empty ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =)

Mesaj tarafından gizems 3/5/2008, 19:10

Uludağ Üniversitesi Şenliklerinde Güvenlik Alarmı

Son günlerde üniversitelerde yaşanan olaylar üzerine Uludağ Üniversitesi'nde düzenlenecek bahar şenliklerinde güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkartılacak. Şenlik alanına sivil kimsenin alınmayacağı öğrenilirken, üniversitenin girişi ve şenlik alanı 24 saat MOBESE kameralarıyla takip edilecek.
Uludağ Üniversitesi kampusunda 6-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan bahar şenlikleri renkli görüntülere sahne olacak. Son günlerde bazı üniversitelerde çıkan olaylar jandarma ve üniversite yönetimini harekete geçirdi. Ülkedeki hassas dengelerin ele alındığını ifade eden Öğrenci Etkinlikleri Başkanı Prof. Dr. Selçuk Kırlı, "Bu seneki şenliklerimize halk alınmayacak. Kapıda üniversitemize ve jandarma ekiplerine ait ekipler tek tek kontrol yapacak. MOBESE kameralarının yeri tespit edildi. Girişler ve şenlik alanları 24 saat kayıt altına alınacak. Huzurlu ve neşeli bir şenlik geçmesini diliyorum" dedi.

4 gün sürecek olan şenliklerde, eğlence, kültür ve bilim içerikli programlar düzenlenecek. Konserin ilk gününde Sertab Erener'in sahne alacağı öğrenilirken, ikinci gün Şebnem Ferah ve Hayko Cepkin, üçüncü gün Hüseyin Turan, dördüncü gün ise Duman öğrencilerle birlikte olacak. Şenlik boyunca Erkan Can, Özgür Çevik, Ali Kırca, Mesut Yar, Erol Günaydın,gibi ünlü isimler öğrencilerle sohbet edecek.

http://www.haberler.com/uludag-universitesi-senliklerinde-guvenlik-alarmi-haberi/

En son gizems tarafından 4/5/2008, 12:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
gizems
gizems
Admin
Admin

Kadın

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =) Empty Geri: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =)

Mesaj tarafından gizems 3/5/2008, 19:12

Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlileri 6-9 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek :clap:
gizems
gizems
Admin
Admin

Kadın

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =) Empty Geri: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =)

Mesaj tarafından gizems 4/5/2008, 16:53

Güvenlik nedeniyle Sivil kimse giremiyecekmiş şölene arkadaşlar yani sadece üni.nin öğrencilerine özell cry
gizems
gizems
Admin
Admin

Kadın

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 4/5/2008, 17:29

hiç birimiz göremicez yani Özgürü...=(
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından sezi 4/5/2008, 23:05

bizimde 15 mayısda başlıo şenliklerimiz keşke burayada gelse
sad(:(
sezi
sezi
Moderatör
Moderatör

İş/Hobiler : basketbol

Mesaj tarafından bencil 10/5/2008, 16:49

RE: Özgür Uludağ Üniversitesi şenliklerinde

2.GÜN

11.00 Duy “Konser” (Çim Alan)

12.00 Prograssive Obsesion “Konser” (Çim Alan)

12.30 Cinsel Terapiler “Konferans” Prof. Dr. Arşaluys Kayır Psikolji Topluluğu (Kırmızı Salon)

13.00 Bursaspor Kulubü Futbolcuları “Söyleşi” (Bordo Salon)

Djinnstylo “Konser” (Çim Alan)

14.00 U.Ü. Yenişehir Orhan M.Y.O. Halk Oyunları Ekibi (Amfi Tiyatro)

Yorgun “Konser” (Çim Alan)

14.30 Özgür Çevik “Söyleşi” (Bordo Salon)

14.45 Hacı Bektaşi Veli Derneği Semah Gösterisi (Amfi Tiyatro)

http://www.senlik.org/program/
bencil
bencil
Ö
Ö

Kadın

http://www.ozgurcevik.tr.cx/

Mesaj tarafından bencil 10/5/2008, 16:51

RE: Özgür Uludağ Üniversitesi şenliklerinde

Üniversitede "Yabancı Damat" İzdihamı

07 Mayıs 2008 Çarşamba Saat 18:14

Üniversitede "Yabancı Damat" İzdihamı

Bursa'da, "Akademi Türkiye" Yarışmasıyla Tanınıp, "Yabancı Damat" Dizisiyle Ünlenen Özgür Çevik, Uludağ Üniversitesi Öğrencilerinin Yoğun İlgisiyle Karşılaştı.

Bursa'da, "Akademi Türkiye" yarışmasıyla tanınıp, "Yabancı Damat" dizisiyle ünlenen Özgür Çevik, Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Uludağ Üniversitesi'nin yaz şenlikleri kapsamında Bursa'ya gelen Özgür Çevik, üniversiteli kızların büyük ilgisiyle karşılaştı. Söyleyişinin yapılacağı salonda yer kalmazken, pek çok kişi dışarıda kaldı. Çevik'i görebilmek isteyen öğrenciler, koltuklarda yer kalmayınca yerlere oturdu. Hayranları tarafından cep telefonuyla fotoğraf ve görüntüsü çekilen Çevik, sorulan sorular karşısında terledi. Verdiği bazı cevaplarla herkesi kahkahaya boğan Özgür Çevik, sempatik tavırlarıyla hayranlarının gönlünü aldı.

Öğrencilerin "Sevgiliniz var mı?" şeklindeki soruları üzerine Çevik, "İlişkilerimde çok kıl biri haline geliyorum. Kırıcı ve çekilmez oluyorum" deyince, üniversiteli hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Rock tarzındaki yeni albümünü çıkartan Çevik'e, "Sesimizi gösterebilmek için sizin gibi televizyonlarda düzenlenen yarışmalara katılmamızı tavsiye eder misiniz?" şeklindeki soruya, "Onlar televizyon programı, size star olmayı vaat etmiyorlar. Oraya çıkınca her şey sana kalıyor. Şarkı söylemeyi kendim istedim. İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü'nü bitirdim. Fakat istediğim müzikti. Hemen ardından da oyunculukla tanıştım. Güven çok önemli. Sinemada oynamayı çok istiyorum. Fakat bu arada da ilk albümümü çıkardım. Albümdeki parçalarımdan sadece biri Fikret Kızılok'a ait, diğerlerinin hepsi bana ait" dedi.

http://www.haberler.com/universitede-yab...mi-haberi/
bencil
bencil
Ö
Ö

Kadın

Mesaj tarafından bencil 10/5/2008, 16:52

Özgür Uludağ Üniversitesi şenliklerinde

Tekrar merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz
gibi Özgür dün Uludağ Üniversitesi öğrencileriyle birlikteydi.Salona
girince gördüğü kalabalık karşısında oldukça şaşkın ve heyecanlıydı.Kot
ve siyah bir kazak vardı üzerinde, sırtında da siyah bir çanta...Sanki
orada bizlerle okuyan bir öğrenci gibiydi.Çok yakında oturduğum için
heyecandan ellerinin titremesini görebiliyordum.Kendisi de çok
heyecanlı olduğunu baştan ifade etti zaten.
Neyse gelelim söyleşiye,
Özgür ve menajeri konuşacak çok fazla şeyin olamayabileğini düşünerek
hazırlıklı gelmişler ve yanlarında albümü de getirmişler.Bu arada güzel
haber, albüm 10 gün içinde kesin çıkıyor arkadaşlar.Söyleşide ilk
sorulan sorulardan biri neden yabancı damattaki diğer oyuncular gibi
yei bir dizide oynamadığıyla ilgiliydi.Özgür diziden sonr kendisine
gelen senaryoların hep klişe konular üzerine olduğunu ve albüm
çalışmaları üzerine yoğunlaştığını söyledi.Ardından ben söz aldım
Özgür'ün 2 yıl önce yabancı damat ekibiyle katıldığı İzmir Ekonomideki
söyleşisine de katıldığımı ve fırtına sarkısını istediğimi söyledim ve
hatırladığını söylediğinde çok sevindimULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =) SmileBu
söyleşide de klip çektiği parçası "düşüşüm"ü söylemesini rica
ettim.İlerleyen dakikalarda az da olsa cd den dinletti bize bu
parçayı.Hemen bir dizide oynamamasının doğru bir karar olduğu ve zaten
onu yakın zamanlarda kavak yelleri ve avrupa yakasında da izlediğimizi
söyledim.Avrupa yakası diyince güldü eliyle yüzünü kapadıULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =) SmileOradaki
ortama girince bi anda kendini nasıl kaptırdığını anlattı.Sorulan
sorular genelde Özgür'ün kariyeri ve yaptığı işler
üzerineydi.Akademiden, yabancı damattan, romantikadan konuştuk.Ayrıca
Özgür bi süre okulda staj da yapmış arkadaşlar.Yine sorulan sorular
üzerinde teklif gelirse iyi bir filmde oynamak istediğini ama senaryo
yazmayı yeteneği olmadığı için hiç düşünmediğini söyledi.Sorular
arasında Pınar ve Nehir'le ilgili de sorular da vardı.Pınar'la
ilişkisinin sadece kendi aralarındaki özel sebeplerden dolayı bittiğini
söyledi.Nehir'le de diziden sonra çok az görüştüğünü ve uzun zamandır
görüşmediklerini belirtti.Fırtınayı canlı olarak bizlerle birlikte
söyledi ve 15.45 gibi söyleşi sona erdi.Şimdilik aklıma gelenler özet
haliyle bu kadar arkadaşlar...Aklıma gelen önemli bir detay olursa
tekrar yazacağım.HoşçakalınULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =) Smile))

melloncollie arkadaşımıza cok teşekkürler. (ozgurcevikfan'ın Bursa temsilcisi)
Bu arada ben de ek bir bilgi vereyim 180 kişilik salonda 400 kişi varmış bir o kadar kişi de salona girememiş.

özgür çevik fan alıntıdır (melloncollie) tşkler
bencil
bencil
Ö
Ö

Kadın

Mesaj tarafından bencil 10/5/2008, 17:00

benim site gıcıklık yaptı yine ordan kopyaladım kopyalarken biraz sorunnoldu sen düzeltirsin leylacım elimden geldiğince sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum bilgileri aldıkça paylaşmaya devam edeceğim yalnız önümüzdeki haftalarda sınavım olduğundan fazla giremeyeceğim haberiniz olsun
bencil
bencil
Ö
Ö

Kadın

Mesaj tarafından bencil 10/5/2008, 18:06

unuttuğum bir şeyi paylaşıyım sizlerle 180 kişilik salonda 400 kişi varmış bir o kadar kişi de salona girememiş.
bencil
bencil
Ö
Ö

Kadın

Mesaj tarafından Admin 11/5/2008, 13:31

bencil demiş ki:benim site gıcıklık yaptı yine ordan kopyaladım kopyalarken biraz sorunnoldu sen düzeltirsin leylacım elimden geldiğince sizleri bilgilendirmeye çalışıyorum bilgileri aldıkça paylaşmaya devam edeceğim yalnız önümüzdeki haftalarda sınavım olduğundan fazla giremeyeceğim haberiniz olsun

ben düzeltdim cnm..
teşekkürler bilgilerden dolayı..
görüşürüz...
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın
İş/Hobiler : Hobim Gitar Çalmak
Lakap : Liko

http://www.ozgurcevik.int.tc

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 11/5/2008, 13:47

çok teşekkürler inci=)
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından ezgisad1 11/5/2008, 19:01

çok sağol acaba neden nehirle sonra görüşmemişler?
ezgisad1
ezgisad1
Öz
Öz

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci

http://ozgurcevikfan.com

Mesaj tarafından bencil 11/5/2008, 19:47

bilmem ki dizi bitti ya ondan olabilir yada meşkulya bu aralar biemem
bencil
bencil
Ö
Ö

Kadın

Mesaj tarafından cerenimo!! 13/5/2008, 22:12

Üniversitede "Özgür Çevik" İzdihamı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ ŞENLİKLERİNDE ÖZGÜRR =) Cover Üniversitede "Özgür Çevik" İzdihamı

Bursa'da, "Akademi Türkiye" Yarışmasıyla Tanınıp, "Yabancı Damat" Dizisiyle Ünlenen Özgür Çevik, Uludağ Üniversitesi Öğrencilerinin Yoğun İlgisiyle Karşılaştı.

Bursa'da, "Akademi Türkiye" yarışmasıyla tanınıp, "Yabancı Damat" dizisiyle ünlenen Özgür Çevik, Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Uludağ Üniversitesi'nin yaz şenlikleri kapsamında Bursa'ya gelen Özgür Çevik, üniversiteli kızların büyük ilgisiyle karşılaştı. Söyleyişinin yapılacağı salonda yer kalmazken, pek çok kişi dışarıda kaldı. Çevik'i görebilmek isteyen öğrenciler, koltuklarda yer kalmayınca yerlere oturdu. Hayranları tarafından cep telefonuyla fotoğraf ve görüntüsü çekilen Çevik, sorulan sorular karşısında terledi. Verdiği bazı cevaplarla herkesi kahkahaya boğan Özgür Çevik, sempatik tavırlarıyla hayranlarının gönlünü aldı.

Rock tarzındaki yeni albümünü çıkartan Çevik'e, "Sesimizi gösterebilmek için sizin gibi televizyonlarda düzenlenen yarışmalara katılmamızı tavsiye eder misiniz?" şeklindeki soruya, "Onlar televizyon programı, size star olmayı vaat etmiyorlar. Oraya çıkınca her şey sana kalıyor. Şarkı söylemeyi kendim istedim. İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü'nü bitirdim. Fakat istediğim müzikti. Hemen ardından da oyunculukla tanıştım. Güven çok önemli. Sinemada oynamayı çok istiyorum. Fakat bu arada da ilk albümümü çıkardım. Albümdeki parçalarımdan sadece biri Fikret Kızılok'a ait, diğerlerinin hepsi bana ait" dedi.

Genç yıldızın ''DÜŞ-ÜN-CE'' adlı albümü Pazartesi günü tüm müzik marketlerinde yerini alacak...

Mete Özgencil'in yönetmenliğini yaptığı '' Düşüşüm Duruşum oldu '' adlı parça Cuma gününden itibaren tüm müzik kanallarında yayınlanmaya başlanacak.
cerenimo!!
cerenimo!!
Moderatör
Moderatör

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 14/5/2008, 20:16

haber için çok teşekkürler...=)
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

Mesaj tarafından maviş 1/8/2008, 18:43

hber için herkese çookk tşkrler...... :flowers:
maviş
maviş
Yeni Üye
Yeni Üye

Kadın

http://www.ozgurcevik.int.tc/