Üniversitede "Yabancı Damat" İzdihamı
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Üniversitede "Yabancı Damat" İzdihamı
Üniversitede "Yabancı Damat" İzdihamı | |
| Bursa'da, "Akademi Türkiye" Yarışmasıyla Tanınıp, "Yabancı Damat" Dizisiyle Ünlenen Özgür Çevik, Uludağ Üniversitesi Öğrencilerinin Yoğun İlgisiyle Karşılaştı. |
Bursa'da, "Akademi Türkiye" yarışmasıyla tanınıp, "Yabancı Damat" dizisiyle ünlenen Özgür Çevik, Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Uludağ Üniversitesi'nin yaz şenlikleri kapsamında Bursa'ya gelen Özgür Çevik, üniversiteli kızların büyük ilgisiyle karşılaştı. Söyleyişinin yapılacağı salonda yer kalmazken, pek çok kişi dışarıda kaldı. Çevik'i görebilmek isteyen öğrenciler, koltuklarda yer kalmayınca yerlere oturdu. Hayranları tarafından cep telefonuyla fotoğraf ve görüntüsü çekilen Çevik, sorulan sorular karşısında terledi. Verdiği bazı cevaplarla herkesi kahkahaya boğan Özgür Çevik, sempatik tavırlarıyla hayranlarının gönlünü aldı Öğrencilerin "Sevgiliniz var mı?" şeklindeki soruları üzerine Çevik, "İlişkilerimde çok kıl biri haline geliyorum. Kırıcı ve çekilmez oluyorum" deyince, üniversiteli hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Rock tarzındaki yeni albümünü çıkartan Çevik'e, "Sesimizi gösterebilmek için sizin gibi televizyonlarda düzenlenen yarışmalara katılmamızı tavsiye eder misiniz?" şeklindeki soruya, "Onlar televizyon programı, size star olmayı vaat etmiyorlar. Oraya çıkınca her şey sana kalıyor. Şarkı söylemeyi kendim istedim. İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü'nü bitirdim. Fakat istediğim müzikti. Hemen ardından da oyunculukla tanıştım. Güven çok önemli. Sinemada oynamayı çok istiyorum. Fakat bu arada da ilk albümümü çıkardım. Albümdeki parçalarımdan sadece biri Fikret Kızılok'a ait, diğerlerinin hepsi bana ait" dedi. |
Geri: Üniversitede "Yabancı Damat" İzdihamı
işte yaa söyleşi böyle olur... felsefe okuduğu nasıl belli oluyor canım benim ya...=)
çok sağolun haber için...ahha hh bursada olmak vardı...=(
çok sağolun haber için...ahha hh bursada olmak vardı...=(
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Geri: Üniversitede "Yabancı Damat" İzdihamı
haber için çok teşekkurler canım benım ya orda olmak çok ısterdım
özgür_cansu- Ö
1 sayfadaki 1 sayfası