Doğumgünün kutlu olsun Gizem:D
+6
Revolution
gizems
Admin
ezgisad1
sezi
Aynakolik
10 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Doğumgünün kutlu olsun Gizem:D
Bitanem,canım arkadaşım doğumgünün kutlu olsun.Yeni yaşında umarm her şey istediğin gibi olur,hep sevdiklerinle beraber olursun.Önünde yeni bir yaş var bu yaşı dolu dolu ama mutlu yaşa,kimsenin seni üzmesine fırsat verme yüzün gülsün hep.İyi ki doğdun kusuuuumm:cake: :salute1:
En son Aynakolik tarafından 4/6/2008, 11:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Geri: Doğumgünün kutlu olsun Gizem:D
cnm bnm kusummm=)) doğum günün kutlu olsun bitanem=))umarım yeni yaşında herşey dilediğin gbi olur,hep mutlu olursun cnmmmmmm:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana hep mutluluk getirir inşallah
iyiki doğdun cnm nice yıllara:salute: :salute: :salute: :salute:
Hepinize çok çok teşekkürler hepinizi çok seviyorum inş beraber nice seneler :cake: :hearts:
gizems- Admin
-
Dogum günün kutlu olsun nice yıllara...
Revolution- Admin
-
İş/Hobiler : pc,kitap,müzik...vs...vs..
kusum benim...iyiki doğdun mutlu yıllar sana=)
umarım önündeki senede en az bu sne kadar güzel olur.. umarım önündeki senedede sağlıklı mutluluk dolu bir sene geçirisin...busene sırada konserler var umarım [benimle birlikte :giggling: :tongue: ] birsürü Özgür konserine gidersin...
herşey gönkünce olsun bitanemm..=)
:hearts:
umarım önündeki senede en az bu sne kadar güzel olur.. umarım önündeki senedede sağlıklı mutluluk dolu bir sene geçirisin...busene sırada konserler var umarım [benimle birlikte :giggling: :tongue: ] birsürü Özgür konserine gidersin...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ÖzGüR _ BuSe demiş ki:kusum benim...iyiki doğdun mutlu yıllar sana=)
Bitanem Kusum negüzel dileklerdir bunlar ohh ohh gaza geldim resmenn :love: :love: :love:
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler Hepinizi çok ama çok seviyoırum :salute:
gizems- Admin
-
gizems demiş ki:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:kusum benim...iyiki doğdun mutlu yıllar sana=)
Bitanem Kusum negüzel dileklerdir bunlar ohh ohh gaza geldim resmenn :love: :love: :love:
Hepinize tekrar tekrar teşekkürler Hepinizi çok ama çok seviyoırum :salute:
Bizlerde seni çok seviyoruz cnm benim..iyiki doğdun iyiki varsın iyiki aramızdasın:hearts: :hearts: :hearts: :hearts:
kuzum yaa dün nete giremedim btn gün dershnedeydim özür dilerim doğum günün kutlu olsun bitanem herşey gönlünce olsun iiki warsın we iiki tanımışım seni =)yeni yaşın sana sağlık mutluluk aşk para huzur başarı we bol özgürlü günler getirsin:)
dolunay:)- Moderatör
-
doğum günün kutlu olsun cnm bnim :hearts:
cerenimo!!- Moderatör
Çok çok çok teşekkürler kujularımm :hearts:
gizems- Admin
-
zaten gizemin doğum gününü en güzel özgür kutladı dmi gizem?acaba ben de cuma günü doğum günüm die katılsam mı:Dburaya daha gelmedi alamadım albümü kafayı yicem zaten
ezgisad1 demiş ki:zaten gizemin doğum gününü en güzel özgür kutladı dmi gizem?acaba ben de cuma günü doğum günüm die katılsam mı:Dburaya daha gelmedi alamadım albümü kafayı yicem zaten
Kesinlikle cnm, Özgürcüm bnm ya :hearts:
gizems- Admin
-
1 sayfadaki 1 sayfası