Gecenin Sesi
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Gecenin Sesi
GECE YOLCULARI'NIN HAZIRLAYIP SUNDUĞU MÜZİK PROGRAMI "GECENIN SESI" ,HER PAZARTESİ GECESİ TRT2 DE VE SAAT 23:30 DA..
Güzel bi program olmuş.Canlı performans üzerine dayalı bir program.İzlemenizi tavsiye ederm.Konukları her hafta burdan yazıcam ben.
Güzel bi program olmuş.Canlı performans üzerine dayalı bir program.İzlemenizi tavsiye ederm.Konukları her hafta burdan yazıcam ben.
Geri: Gecenin Sesi
Aynakolik demiş ki:GECE YOLCULARI'NIN HAZIRLAYIP SUNDUĞU MÜZİK PROGRAMI "GECENIN SESI" ,HER PAZARTESİ GECESİ TRT2 DE VE SAAT 23:30 DA..
teşekkürler cnm
teşekkürler İdilcim umarım bi gün Özgürde çıkar...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Bu haftanın konuğu Bertuğ Cemil'di.Her zamanki gibi güzeldi:D Haftaya SEKSENDÖRT grubu konuk ilgilenenler varsa bilginize...
bertuğ cemilin şarkılarını severdim.. tüh...
sağol İdilcim...
sağol İdilcim...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Aynakolik demiş ki:Bu haftanın konuğu Bertuğ Cemil'di.Her zamanki gibi güzeldi:D Haftaya SEKSENDÖRT grubu konuk ilgilenenler varsa bilginize...
teşekkürler cnm Seksendört grubunu çok severim..
İzlerim mutlaka
Güzeldi dün yine program.Haftayaki konuğu bilmiyorum söyledilerse eğer kaçırdım o bölümü.Eğer haberim olursa yazarm yine..
Vee bir pazartesi sonrası klasikleşen benim için bölüm:D:D
Bu hafta 4x4 vardı konukları fena diildi.Edis her zamanki gbi harikaydı:Dkırmızı çok yakışmıştı:D:D O mükemmel sesiyle eğlendirdi güzel bi gece yaşattı ve tabiki diğer grup elemanları da çok iyidi:D
Bu hafta 4x4 vardı konukları fena diildi.Edis her zamanki gbi harikaydı:Dkırmızı çok yakışmıştı:D:D O mükemmel sesiyle eğlendirdi güzel bi gece yaşattı ve tabiki diğer grup elemanları da çok iyidi:D
1 sayfadaki 1 sayfası