Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ANI DEFTERI

2 posters

ANI DEFTERI Empty ANI DEFTERI

Mesaj tarafından Admin 8/10/2008, 18:34

bebegimbenim özgürlük (inci) (26) 14.06.08

senin için söylenecek o kadar çok şey var ki nereden başlasam ,nasıl anlatsam...
sana olan sevgimi kelimelerle anlatmam inan mümkün değil,
seni seven, seni destekleyen, o kadar çok kişi var ki ,bunlardan bir tanesi de benim
senin her zaman yanındayım,her zaman arkandayım nerde olursan ol ne yaparsan yap
sen benim hayatımda tanıdığım en güzel; en özel insansın..
amacımız sana olan duygularımızı anlatmak
hislerimizi paylaşmak bu defteri her okuduğunda,biz özgür fanlarını hatırlaman dileğiyle ..
seni çok seviyorum canım yolun açık olsun bütün güzellikler seninle olsun bitanem ...

ıncıcıgım öncelıkle sana cok tşk edıyorum boyle bı organıszyon baslattıgn ıcın emegi gecen herkese tşk ler benımkı bıraz uzun oldu ama daha yazacaklarım var ama cok surer mukun oldugunca kısalttım ıns zor durumda kalmassın cnm cok gusel bı dusunce arkadaslar hepınızın duyguları cok önemlı yazalım özgürün elıne gectıgınde onu ne kadar gururlandıracaktır esırgemeyın cekınmeyın yazın bu cok gusel bişi kalıcı olsun sevgımız zaten öylede özgürün elınde kalıcı olsuın..

merhaba yuregı kocaman adam önce senı akademı turkıyede gordum ve senı adım adım takıp ettım huyların,sesın,sarkıların benı öyle etkıledı kı senı bır gun görmesem eksıklık hıssedıyordum gece gunduz senı ızlemekten bıran olsun bıkmadım her gun dahada cok baglandım o gusel kadıfe sesınden sarkı dınlemek o kadar mutlu edıyordu kı benı bunu anlatmak mumkun degıl bılmıyorum farklıydın ıste o 16 kişi arasından senı secmek o kadar kolay dıkı sankı senden baska kımse yoktu o yarısmada benım ıcın en cok da kendı işini yapman kımsenın etlısıne sutlusune karısmaman hoşuma gıtmıstı yarısmadan belkı haketmedıgın derece aldın ama bızım gonlumuzde daıma bırıncıydın sen hepde öyle kalacaksın .

sonra yabancı damatla cıktın karsımıza bır kez daha hayran kaldım sana oyunculugun ,mutevazı durusun saygın,sevgın içimden hep dedım bu nasıl bır ınsan böyle bir cocuk bı tane daha varmdır acaba tmm sende hepımız gıbı bır ınsansın,ama dedım ya ben senın gıbı bırı daha tanımadım belkıde rastlamadım bu nasıl bır sevgı bende bılmıyorum sankı evımde bı aılemden bırısın de senı özluyorum,önemsıyorum,mutlu oldugun da mutlu,uzuntulu anlarında ıse burkuluyorum demekkı sevmek cok farklıymıs gercekten bırısını sevmek cok guselmıs bu duyguyu anccak yasayan bılır.

ve hepımızın yıllardır bekledıgı senın yıllardır ıstedıgın sey gerceklestı ALBUM o gusel seısnden o mukemmel eserlerını dınlemek o kadar gusel kı bunu sana anlatamam sankı albumu ben cıkardım yanı o kadar cok sevındım mukemmel sarkılar özgürcüm yuregıne saglık emegıne saglık albumunu aldım dınlıyorum ve albumunnun senı anlattıgna ınanıyorum butun sarkılarını ezberledım hayatımda bı kac sarkın cok önemlı yerı var sankı benı anlatıyo yolun acık olsun mutluluklar senınle olsun her zaman arkandayım,yanındayım benı tanımıyosun,bilmıyosun olsun ben senı tanıyorum takıp edıyorum yaa bu da bana yeter belkı bır gun o gusel yuzunu gorebılırım senn le konusma fırsatım olur inşallah bunu yurekten ıstıyorum cunkı senı cok ama cok sevıyorum.

kullanıcı adım: mavideniz

adım : burcu

yasadıgım sehır: ankara

29-06-2008

selamlar..

merhaba özgür abi seni çok seviyorum ve sana çok değer veriyorum
gitarla senin sayende tanıştım,sırf sen gitar çalıyorsun diye bende çalmaya başladım bütün bir günüm ropörtajlarını okuyarak,seni dinleyerek,seni izleyerek geçiyor ve ben bundan hiç sıkılmıyorum
ve inan bana özgür abi seni her geçen gün daha çok seviyor ve sana daha çok bağlanıyorum allaha emanet ol merak etme burda senin için dua eden binlerce kişi var bunlardan bir tanesi de benim ve son olarak şunu söylemek istiyorum seni çok seviyorum özgür abi

merhaba asi ve asil prensim

seni ilk akademide tanıdım ve sevmeye başladım.sesinle, kişiliğinle, dürüstlüğünle,doğallığınla,o boncuk gözlerindeki samimiyetle girdin kalbimize.o kadar sıcaktın ki sanki seni yıllardır tanıyor gibiydik.seninle güldük,seninle ağladık,seninle şarkılar söyledik.senden albüm beklerken sen bizi şaşırtıp niko olarak çıktın karşımıza.o eşsiz yeteneğinle bizi kendine bir kez daha hayran bıraktın.bir kez daha seninle gurur duyduk.

4 yıl boyunca büyük bir sabırsızlıkla albümün çıkacağı günü bekledik.en az senin kadar heycanlı ve umut doluyduk.şimdi anlıyorumki bu albüm için herşeye değer.dünyaya farklı baktın ve bana da öyle baktırdın.sana çok teşekkür ederim asi ve asil prensim.iyi ki seni tanıdım.hayatın boyunca o güzel gözlerin hep gülsün ve bize ışık olmaya devam etsin.ben herzaman,ne olursa olsun senin arkandayım.başarılar canım...
seni çok seviyorum...

kullanıcı adım: free dudu 30.06.08 pazartesi
adım: dudu
yaşadığım şehir: denizli

sevmek yok
Seni akedemi türkiyeden tanıdım yabancı damat dizsiyle kalbımde yer edindin.Seni hiç göremicemi sanırdım taki ankarada konser verene kadar ogünü hayatım boyunca asla unutamam seni sahnede gorunce sevgim dahada buyudu.Romantıkada koserınde tek ıstedığım şey sana bır kere sarılmaktı ama o anlarda kendimden geçmıştım sankı hiçbirşey yapamadım.
sen bizim kalbimizde saygınlığınla gülüşünle efendiliğinle yer ettim iyiki hayatımızdasın seni iyiki tanımışız
seni çok ama çok seviyoruz her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edıcez
sen bizim herşeyimissin
seni seviyoruzzzzzzzzzzzz
nick:sevmek yok
adım:cansu
yaşadığım yer:ankara

hayranıyım(17)arzu 29.08.2008
slm özgür seni çooook seviyorum iyiki seni taanıyoruz.bize böyle bir şans verdiğin için teşekkür ederim.şöyle düşün sen ne zaman kendini tanıttın insanlara o andan itibaren senin hayranınım.ben nazillide oturuyorum.keşke buraya da gelebilsende seni görme şansım olsa seni gerçekten müthiş bir hayranlıkla bağlıyım sana...ben sana cep numaramı yazıyorum lütfen beni arar mısın?YALVARIYORUM SANA BİR KEZ KONUŞALIM.seni çok seviyorum hoşçakal

nagihanadaoğlu ( nagihan ) 14 10 08 2008 İSTANBUL

özgür aslında özgür abi demem gerek ama seni abi gbi görmediğim için mazur gör beni

seni ilk yabancı damamta gördüm ve orda gerçkten tutuldum senin oynayışına rolünün içine nasıl girdiğine duyguna ve en önemlisi gözlerindeki o pırıl pırıl ışığına seni o kadar çok seviyorum ki bu sevgimi hiç ama hiç kimse geçiremez senin daima ölene dek arkandayım bunu bilmiş ol sen mutluysan ben daha çok mutlu oluyorum senin başarın beni daha çok mutlu ediyor yabancı daamtta o kadar o kadar güzel oynadınki herkes ağzı açık seni izledi ondan sonra bizim sabırsızlıkla beklediğimiz mükememl bir albüm çıkardın DÜŞÜNCE o albümü ben elime ilk aldığım gün kalpten gidiyordum o kadr heyecanlıydım kii 4 yıl az bir zaman değil bekledik o an çok mutluydum hangi şarkıdan başalyacağıma karar veremiyordumm albümün satış rekorları kırıyor satışlar bizi çok mutlu ediyor müzikal yıldızı olarak çıktın karşımıza çok güzl bir proje için çok güzel bir özgür gördük benim geldiğimde sen yoktum orda 29 MART maltepe yayla saant merkezi senni göremedim ama sırf seni görebilmek için en önden almıştım biletimi sen yoktun o anki duygumu kimse bilememzdi benim çok ağlamıştım ama sonra sağolsun ÖZGÜR ÇEVİK FAN daki arkadaşlarım konserlerine gidersin dye teselli ettiler beni evet konserlerinde daima her konserind eordayım çok büyük bir mutlulukla çevremdeki herkes seni çok seviyor ve herkes dinlemiş albümünü çok beğenmişler ben de bunları duyunca çok seviniyorum kendne çok iyi bak seni daima sevicem ve daima arkandayım özgür...

seni çok seven nagihan....

Merhaba ben Emine Ispartalıyım 20 yaşındayım. 11.08.2008

Sizin konserinize gelmeyi çok isterim, albümünüz çok güzel ve bir röportajınızda ' bu albüm benim iç hesaplaşmam' dediğiniz gibi kendi adıma söylemek istiyorum bu albümdeki bütün şarkılar benim iç dünyamı yansıtıyor,bu yüzden sizin şarkılarınızda kendi buluyorum ve şarkılarınızı zevkle dinliyorum.
Sizin olduğunuz bütün projeler hayarlarınıza özellikle bana büyük heyecan veriyor.Sizinle birlikte bütün güzel ve acı günlerinizi paylaşıyorum.

Hayatınız boyununca duruluğunuz ve samimiliğiniz sizinle olsun, İş hayatınızda ve özel hayatınızda MUTLULUKLAR...

Bebeğimbenim çok teşekkürler böyle bir konu açtığın için benimkini de geçirince haber edersen sevinirim

evet meltem yazı için çok tşke derim duygularını çok güzel ifade etmişsin kompozisyon yazmayı beceremiyorum diyorsun iyi yazmışsın ben yazının bazı kısımlarını değiştirdim ama yazının gerikalanına dokunmadım
işte yazın ;

sana olan sevgimi kelimelerle anlatmam mümkün değil,seni akademiden beri sürekli takip ediyorum ,seni ilk gördüğümde içimde sana karşı tarifi belirsiz duygular hissetmiştim
seni çok sevmiştim sana olan sevgimi herkes bilir seninle iligili bir haber olduğunda ilk beni ararlar, ilk benimle paylaşırlar, seni ilk olarak akademnin izmir'de verdiği imza gününde gördüm
o gün imza gününe gelebilmek için annemden zor izin almıştım o gün seni karşımda gördüğümde yaşadığım sevinci tarif edemem ;
ve bir kez daha kendi kendime şunu dedim
çok doğru insanı tutup sevmişsin doğru insanı desteklemişsin
özgür senin yer aldığın her projede başarılı olman mutlu ediyor bitanem
inş hep başarılı projelerde yer alırsın biz özgür severler olarak
hep destek olacağız sana , seni çok seviyorum iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım ..

Leyla Abbasova (ÖZGÜRNET)
Yaş 22
Azerbeycan - Gence
26.09.2008

Sevgili Özgür..
Yaptığın her işle, yakaladığın her başarıyla bizleri hep çok mutlu ettin ve gururlandırdın...
Seni seven insanlar çok hem türkiyede, hem azerbeycanda..
Yabancı damat dizisi azerbeycanda yayınlanıyor hala..
Haberin vardır..
Her kes dizini çok beğeniyor..
Kasetin yıllardır beklediğimize değicek kadar güzel oldu..
Şarkıların muthişş..Klibin çok güzel Ve yeni dizin GECE SESLERİNİDE Çok Beğendik...
İnşallah bir gün azerbeycandada konser verirsin ve bizleride mutlu edersin..
Hep arkanda olucaz Özgürcüm, yaptığın her işte yanındayız unutma..
Başarılarının devamını diliyorum..
Allaha emanet ol..

--------------------------------------------------------------------------------

Kelimelerimi nasıl yanyana dizip sana duygularımı anlatacağım bilemiyorum Özgür...İyi ki anı defterine düşüncelerimi yazıyorum eğer karşına çıkıp söyleseydim emin ol yanımda ambulanslar dizilirdi .İşin espirisi tabii.Sana olan hayranlığım,tutkum,sevgim 2004 yılında Efsane diziyle YABANCI DAMAT ile başladı.O gün bugündür sen ve sevgili Nehir'den bir türlü kopamıyorum.Adeta hayatımın vazgeçilmez birer parçaları oldunuz.Hiçbir haberinizi,etkinliğinizi(dizi,sinema,dergi,site vs..)kaçırmamaya gayret ediyorum.Yabancı Damat bitti ama o efsane dizinin sitesini hep yürüttüm.en büyük temennim seninle ve nehir'le tanışıp bir günümü doya doya sizinle gezerek geçirmek...
İnan bu bana dünya'da verilen en güzel hediye olurdu...Seni çok Seviyorum.Başarılar hep seninle olsun...

BURCU DEFNE YAş:16 İstanbul burcuyd
Admin
Admin
Admin
Admin

Kadın
İş/Hobiler : Hobim Gitar Çalmak
Lakap : Liko

http://www.ozgurcevik.int.tc

ANI DEFTERI Empty Geri: ANI DEFTERI

Mesaj tarafından bencil 9/10/2008, 14:50

ayan_özgür azerbaycan

ozgurcum seni ilk gordugum gun gozumu televizyondan hic cekemiyodum cok yakisikli ve sirinsin.sana olan bu sevgimi,duygularimi siirlere yazdim ins bir gun okursun.biliyorum cok imkansiz bir gun sana kavusmam ama napiyim kalbim asik oldu iste.imkansiz olan bir sey yok hayatda ama...nolur azerbaycanada gel gozumu yolda birakma unutmaki seni azerbaycanda canindan cok seven Ayan adli bir kizin olduguna bak bekliyorum aabir gun gorusmek uzre hoscakal bidenem.kendine iyi bak.SENI COX SEVIREM OZGURCUM
bencil
bencil
Ö
Ö

Kadın

http://www.ozgurcevik.tr.cx/