Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

yeni şafak gazetesii

3 posters

yeni şafak gazetesii Empty yeni şafak gazetesii

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 2/12/2008, 20:31

Yabancı Damat adlı dizi için Akademi Türkiye finalistlerinden Özgür ile birlikte kamera karşısına geçen yılların oyuncusu Zeki Alasya, "Oyunculuk, kapıcıdan seyyar satıcıya kadar herkesin çok rahat yapabileceği bir meslek" diyor.

En son Hababam Sınıfı Yeniden filmi için kamera karşısına geçen Zeki Alasya, Taylan kardeşlerin yönettiği Yabancı Damat dizisinde Gaziantepli bir baklavacıyı canlandırıyor. Çekimleri Yunan adası Simi, Bodrum ve Gaziantep'te yapılan dizide Alasya'ya Erdal Özyağcılar, Sumru Yavrucuk, Nehir Erdoğan, Özgür Çevik ve Natalia Doussopoulos eşlik ediyor.

Herkes Gaziantepli

Yabancı Damat'ın Gaziantep'te Gaziantepliler arasında geçen bir hikaye olduğunu söyleyen Alasya, "Dizide yer alan karakterlerin tümü bir kişi dışında tamamen Gaziantepli. Dizi Kasım ayının son haftasında başlayacak. Ben Erdal Özyağcılar'la birlikte Gaziantepli bir baklava imalat ve satış şirketinin ortağı olarak rol alıyorum." diyerek anlatıyor rolünü. Dizide kendi oğluyla Erdal Özyağcılar'ın kızının beşik kertmesi olduğunu ve çocuklarının evleneceklerini düşünürken Özyağcılar'ın kızının Bodrum'a kaçmasıyla olayların karıştığını söyleyen Alasya sözlerine şöyle devam ediyor, "Biraz da bir isyan tavrıyla Bodrum'a giden kız orada bir Yunanlı gençle tanışıp aşk yaşamaya başlıyor. Oğlumla evleneceğini düşünürken ortaya böyle bir aşk çıkması, moralimi bozuyor. Aile arasındaki ilişkiler zedeleniyor ve traji-komik olaylar başlıyor."

Sanatın ülkeler ve insanlar arasında bir köprü görevi gördüğünü belirten Alasya, dizinin Türk Yunan dostluğuna katkı sağlayacağını da ifade ederek, "Sanat ülkeler arasındaki dostluğu, kardeşliği, barışı hepsini olumlu etkileyen bir olay. İki ülkenin dost olması gerekli. Bu iki ülkenin çıkarı için gerekli bence. Buna sanatçılar olarak biz bir nebze yardım edebilirsek ne mutlu bize." diye konuşuyor.

Dizide Akademi Türkiye finalistlerinden Özgür Çevik ile kamera karşısına geçen Alasya, bu durumu normal karşıladığını belirtiyor: "Bu dizide çalışacak arkadaşımız bir oyuncu değil, şarkıcıyı oynayacak. Böyle bir rol gerekti, fizik olarak çok uygun olduğu için onu uygun gördü yapımcılar. Ben normal karşılıyorum bunu. Dünyanın her yerinde yapılan bir şey bu. Bizim mesleğimizin şu meslekten ya da bu meslekten olması diye bir gereği yok. Kapıcıdan seyyar satıcıya kadar herkesin çok rahat yapabileceği bir meslek bu." Geçtiğimiz günlerde yeni bir sinema filminde alışılmışın dışında bir cumhurbaşkanını canlandırmak için kamera karşısına geçen Alasya, filmin bitmediğini söyleyerek, çalışmaların devam ettiğini anlatıyor. Ancak filmin yapımcısı Sinan Çetin son günlerde basına verdiği demeçlerde filmin bazı sahnelirnin tekrar çekileceğinin bu yüzden de gösterim tarihinin gecikebileceğini söylüyor

HANDAN KAZANCI
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

yeni şafak gazetesii Empty Geri: yeni şafak gazetesii

Mesaj tarafından Admin 3/12/2008, 16:27

Teşekkürler canım.. :flowers:
Admin
Admin
Admin
Admin