Kitaplar..
+3
gizems
ÖzGüR _ BuSe
dolunay:)
7 posters
1 sayfadaki 2 sayfası
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Kitaplar..
en son okudunuz kitaplar,weya okudunuz çok beğendiniz ,tawsiye edebilceğiniz kitapları buraya yazın ..:)
dolunay:)- Moderatör
-
Geri: Kitaplar..
Tuna kiretmiçin bu işte bir yalnzılık war bu kitabı okuyan war mı hiç?okumayaı düşünüyorumda..
-
ben okumadım ama biaralar çok konuşulmuş hakkında güzel şeyler söylenmişti diye biliyorum.
önerebileceğim kitap var:
reşat nuri güntekinin tüm kitapları ama en çok çalıkuşu.hayatımda okuduğum en güzel kitap bence.
mehmet coşkundeniz - sen git aşk bana kalsın
dan brown - melekler ve şeytanlar
önerebileceğim kitap var:
reşat nuri güntekinin tüm kitapları ama en çok çalıkuşu.hayatımda okuduğum en güzel kitap bence.
mehmet coşkundeniz - sen git aşk bana kalsın
dan brown - melekler ve şeytanlar
ÖzGüR _ BuSe- Admin
bnde okumadım bak ama sen sorunca merak ettim :)dolunay:) demiş ki:Tuna kiretmiçin bu işte bir yalnzılık war bu kitabı okuyan war mı hiç?okumayaı düşünüyorumda..
gizems- Admin
-
güzel bi kitap die duydum.hepimiz birden okuyalım.
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ay bn onu okudum yaa:d hatta onu okumadan önce ilk kitabı war tuna kiremitçinin onu okduum bu ara tuna kiremitçiye taktık önce git kendini çok sewdirmeden onu okudum sora bu işte bir yalnızlık war onu okdum hepsi çok güseldi tawsiye ederim;)şimdide gene tuna kiremitçinin yol 3 kişi onu okuyom:dbndan sorada aşk neyin kısaltması onu okucam oda tuna kiremitçinin ayy çok konuştum ben:(
-
ayy bak bnde alimm iyice merak saldı beni :bounce: :bounce:dolunay:) demiş ki:ay bn onu okudum yaa:d hatta onu okumadan önce ilk kitabı war tuna kiremitçinin onu okduum bu ara tuna kiremitçiye taktık önce git kendini çok sewdirmeden onu okudum sora bu işte bir yalnızlık war onu okdum hepsi çok güseldi tawsiye ederim;)şimdide gene tuna kiremitçinin yol 3 kişi onu okuyom:dbndan sorada aşk neyin kısaltması onu okucam oda tuna kiremitçinin ayy çok konuştum ben:(
gizems- Admin
-
buse bide su sen git aşka bana klsın o ne anlaıyo böle bi olay war yani demi?
-
haır canım sadece kitabın adı o kitabın içinde 2 sayfalık yazılar war. aşka dair. romantik bi kitap ama hiç sıkılmadan okuyosun :D
ÖzGüR _ BuSe- Admin
hım u tuna kiremitçiyi bi bitirim serisini onu okim :)saol busem ;)
-
bugün tolstoyun itiraflarım die bi kitabı var onu okumaya başaldım tawsiye edilirr:D
ÖzGüR _ BuSe- Admin
hmm itiraflar baya ilgi çekicii saol jnmm paylaştığın için ;)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:bugün tolstoyun itiraflarım die bi kitabı var onu okumaya başaldım tawsiye edilirr:D
gizems- Admin
-
dilara akıncının lise günlerim kitabını okudum tavsiye ederim güzeldi
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
en son aşk neyin kısaltması tuna kiretmiçinin onu okudum sonunda bttii tuna kiremitçi romnları :D
şimdi agatha chırıstıe nin ölüm saatlerini okuyom güsele bnzio
şimdi agatha chırıstıe nin ölüm saatlerini okuyom güsele bnzio
-
kitabın ismi mi bu canımAynakolik demiş ki:Kızım Olmadan Asla-Bety Mahmudi.
Tavsiye ederim çok güzel bi kitap.
-
merwe bu ne değişim aşk romanında korku romanına=)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ya ben aslında her trlü roman okurum ama daha çok korku gerilim okuyodum sora hep aynı tarz sıktı psikolojiye döndüm sora aşk şimdi gene özüme yane korku kitaplarına dönüm =)karışık oldu biras sankii :roll:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:merwe bu ne değişim aşk romanında korku romanına=)
-
yok yok anladım:) psikolojik romanalrdan önereilceğin bişey varmı. malum bi psikolog adayı duruyo karşında:)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
secret yane sır okumadıysan tawsiye ederim =)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yok yok anladım:) psikolojik romanalrdan önereilceğin bişey varmı. malum bi psikolog adayı duruyo karşında:)
-
hep alcam alcam diorum kitapçıya girince başka şeyler alıorum :) alırım ama onuda =)
ÖzGüR _ BuSe- Admin
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
1 sayfadaki 2 sayfası