Kitaplar..
+3
gizems
ÖzGüR _ BuSe
dolunay:)
7 posters
2 sayfadaki 2 sayfası
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
Geri: Kitaplar..
dolunay:) demiş ki:kitabın ismi mi bu canımAynakolik demiş ki:Kızım Olmadan Asla-Bety Mahmudi.
Tavsiye ederim çok güzel bi kitap.
kızım olmadan asla kitabın ismi.bir de secret aldım ben ama beklediğim gibi değil.sürekli aynı şeyi anlatıyor.başı güzel ama sonlara doğru insanı sıkmaya başlıyor.
ya bir tereddütün romanı adlı kitabı okyan var mı yorumunuzu yaparsnıs sevinirim arklar
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
yaw inanmıcaksınız ama ben bu baslıgı yeni gordüm onceden gorseydım okudugum kıtapları yazardım neyse gec kalmıs sayılmam
en son okudugum kitap maksim gorki'nin ANA kitabını okudum cok güzel akıcı bir kitaptı okumanızı tavsiye ederim
simdi okudugum kitap ise SEFİLLER (sayfa sayısı 800'ü geciyor:)
en son okudugum kitap maksim gorki'nin ANA kitabını okudum cok güzel akıcı bir kitaptı okumanızı tavsiye ederim
simdi okudugum kitap ise SEFİLLER (sayfa sayısı 800'ü geciyor:)
Revolution- Admin
-
İş/Hobiler : pc,kitap,müzik...vs...vs..
en son ayşe kulinin gece seslerini okudum dizi öncesi bilgi amaçlı güseldi akıcı ama diizi daha farklı olucakmış iyki öle :)
dolunay:)- Moderatör
-
dolunay:) demiş ki:en son ayşe kulinin gece seslerini okudum dizi öncesi bilgi amaçlı güseldi akıcı ama diizi daha farklı olucakmış iyki öle :)
hala okuyamadım o kitabı...=(
ÖzGüR _ BuSe- Admin
kitaplığımdaki kitapların hepsi bitti.. dışarı çıkmaya üşendiğimden elimdeki eski bi kitabı tekrar okumaya karar verdim zaten çok olmuştu onu bitireli unutmuştum tekrar okuyum dedim...
"iclal aydın - yaz bitmesin.."
ilk aldığımda sanırım yaz aşklarından bahsettiği için hoşuma gitmişti yine aynı sebepten okumaya karar verdim.. yazı sevenler için tavsiye ederim..
kitaptan küçük bir bölümü paylaşmak istedim..
"sanki hiç vedalaşmamışım herhangi biriyle..
sanki artık hiç özlemiyorum.. kimseyi..
yazlıklardan ayrılanlar, güneşten solmuş tişörtlerinin omuzlarında getirirlerdi küçük yaz aşkının ayrrılığını..
mektuplarda, arada bir güçlükle açılan telefonalrda yaşatılırdı biraz daha...
yaz bitimi, 20li yaşlarım başlayana dek daha derin acıtırdı kalbimi ve o zamanlar daha çabuk onarabilirdi kalbim kendini..
bir ayrılığın, uzun bir yola çıkmanın, bir şehre son kez bakmanın burukluğu ile baş etmeyi öğrendim sonunda... "
ilk aldığımda sanırım yaz aşklarından bahsettiği için hoşuma gitmişti yine aynı sebepten okumaya karar verdim.. yazı sevenler için tavsiye ederim..
yazlıklardan ayrılanlar, güneşten solmuş tişörtlerinin omuzlarında getirirlerdi küçük yaz aşkının ayrrılığını..
yaz bitimi, 20li yaşlarım başlayana dek daha derin acıtırdı kalbimi ve o zamanlar daha çabuk onarabilirdi kalbim kendini..
bir ayrılığın, uzun bir yola çıkmanın, bir şehre son kez bakmanın burukluğu ile baş etmeyi öğrendim sonunda... "
ÖzGüR _ BuSe- Admin
paylaşım güsel olmuşum :)bnde okumuştum bu kitabı iclal aydının kalemin beğeniyorum zaten zewkle okuncak bi kitap gerçekten :)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:kitaplığımdaki kitapların hepsi bitti.. dışarı çıkmaya üşendiğimden elimdeki eski bi kitabı tekrar okumaya karar verdim zaten çok olmuştu onu bitireli unutmuştum tekrar okuyum dedim...
-
okursun inş tatlım:)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:dolunay:) demiş ki:en son ayşe kulinin gece seslerini okudum dizi öncesi bilgi amaçlı güseldi akıcı ama diizi daha farklı olucakmış iyki öle :)
hala okuyamadım o kitabı...=(
-
çok güzel bir kitap olduğu apaçık ortada..
Ama malesef burda o kitap olmadığı için okuyamıyorum..
Ama inşallah gelirsem bir gün oralara alıp mutlaka okurum..
Teşekkürler paylaşım için cnm
Admin demiş ki:çok güzel bir kitap olduğu apaçık ortada..
eğer türkiyeye gelirsen canım ben sana hediye ederim kitabı sana:D
ÖzGüR _ BuSe- Admin
2 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2
2 sayfadaki 2 sayfası