Özgür Çevik Fan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gözyaşlarımla sevdim seni

3 posters

gözyaşlarımla sevdim seni Empty gözyaşlarımla sevdim seni

Mesaj tarafından ÖzGüR _ BuSe 18/8/2007, 18:57

Gözyaşlarımla Sevdim Seni

Seni sevmek ne güzel...ıslak gözyaşlarım var ve artık korkularım var ürkek ceylanların misali..korkuyorum seni kaybetmekten..
Bu zor zamanımda yanımda oldun..belki de gözbebeklerimden süzülen gözyaşlarımı senin için akıttım..mutluluktan güzelim gözyaşlarım..seni seveceğim gözyaşlarımın ıslaklığında..ne edersen ne yaparsan aklımda olacaksın..gece kabuslarda uyandığım zaman seni arayacağım..uykularım tutmadığı zaman senin kollarına sarılacağım..Hayalinde yaşamayı, dokunmadan sevmeyi, bilmeden nefes almayı ve mutluluklarda ağlamayı öğrendim..her zaman seni bekleyeceğim..kalbimde sevgilerin ve avuçlarımda sana hasretinde biriktirdiğim ıslak gözyaşlarım...Artık seni severken dilim susuyor.Konuşan sadece kalbim..Kalbime bazen de gözyaşlarım eşlik ediyor.Sana olan sevdamı gözyaşlarımı süslüyorum.hasretine ise yarınlarda ansızın çıkıp gelecekmişsin gibi beklediğim umutlarımı ekliyorum...Sana gözyaşlarımı hediye ediyorum..Sana hüzünlerimdeki en güzel mutluluklarımı hediye ediyorum..Aç avuçlarını sevdamın ıslak taneleri düşsün.Kilitli gönül kapılarını arala yaralı kalbime..Sana ve senin yüreğine sığınıyorum karanlık gecelerde..Güneşimi kaybettim senin gülüşlerinde ısınabilir miyim? Dudaklarımda ismin, kalbimde sevgin, gözlerimde ise hasretine dökülen sevgi taneleri..Yarın belki de uyanamayacağım yatağımdan..Sana yazdığım son yazıdır belki de..Belki bugün Azrail bana ölüm davetiyesine sunacak..Ve sakın unutma ismimi , cismimi unut ama ne olur gözyaşlarımda büyüttüğüm sevdamı unutma..Gidersem de kalbimi sana emanet ediyorum..Yarın belki de daha güzel olacak..Gözyaşlarımla ıslanan sevgim senin gülüşlerinle ısınacak.Güldüğünde ben senin tatlı tebessümlerindeki en güzel gülüş olacağım… Bil ki sabah o saçlarını delicesine esen bir rüzgar olursa ; sakın korkma O benim ...Bu gece sana bir sevda kuşu yolluyorum..Seni sevdiğimi kulaklarına fısıldayacaklar...Gözyaşlarımı ise evindeki en güzel çiçeğin bulunduğu saksıya armağan edecekler..Seni seviyorum canım ...Nedensiz sevmelerimdeki en büyük sevdam..kalbim iki kişilik artık...Nefesim ise senin için...
ÖzGüR _ BuSe
ÖzGüR _ BuSe
Admin
Admin

gözyaşlarımla sevdim seni Empty Geri: gözyaşlarımla sevdim seni

Mesaj tarafından gizems 18/8/2007, 22:00

harikaa yaa çok saoll jnm :)
gizems
gizems
Admin
Admin

Kadın