Basında ÖZGÜR!!!
+9
TOLGA
sezi
özgür_cansu
cerenimo!!
cemmre
ÖzGüR _ BuSe
gizems
dolunay:)
Admin
13 posters
2 sayfadaki 5 sayfası
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Basında ÖZGÜR!!!
bi internet sitesinde yazan habere göre
Özgür Çevik Tüm hızıyla albüm hazırlıklarına devam etmektedir.
Albümüne koyacağı şarkılarının demo kayıt ve aranje çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlamış durumdadır.
Muhtemelen Eylül ayında stüdyoya girecektir...
ayrıca istanbul üniversitesi felsefe bölümünde okuyordu bildiğiniz üzere okulundan da mezun olmuştur...
yazıyordu doğruluk payını bilmiyorum...
Özgür Çevik Tüm hızıyla albüm hazırlıklarına devam etmektedir.
Albümüne koyacağı şarkılarının demo kayıt ve aranje çalışmalarının büyük bir kısmını tamamlamış durumdadır.
Muhtemelen Eylül ayında stüdyoya girecektir...
ayrıca istanbul üniversitesi felsefe bölümünde okuyordu bildiğiniz üzere okulundan da mezun olmuştur...
yazıyordu doğruluk payını bilmiyorum...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ozaman albüme çok az bi zaman kaldıııı...Allaaahhh :joker: :joker: :joker:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
kanalD anahaber bülteninde Şebnem ferah konserini görüntülemişler.Özgürde konserdeymiş. özgürüde göstermişler. kardeş sitede yayınlanan bi haber resimlerde war.ama eklesemmi bilemedim.
En son tarafından 12/9/2007, 13:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ÖzGüR _ BuSe- Admin
bu haber daha önce eklendimi takip edemedim. daha doğrusu bisürü bu tip haber war ama magazin otelinin yorumu olarak yok. oyüzden bide albüüm magazin otelinden dinleyelim dedim.
Akademi Türkiye yarışmasıyla tanınan ve daha sonrasında herkesin onu Yabancı Damat dizisinde Niko karakterini canladırdığı rol ile tanınan Özgür Çevik yeni albüm çalışmalarına başladı.
( 08/09/2007 12:14 ) Albüm repetuarında hemen hemen her şarkı Özgür Çevik imzalı. Önümüzdeki günlerde stüdyoya giricek olan sanatçının son zamanlardaki müzik dünyasında kendi tarzını yaratacak bir albümle stardium müzik etiketiyle karşımıza çıkacağı sürprizlerden biri.
(Bu haber 578 kez okundu. )
magazinoteli.com
http://www.magazinoteli.com/news.php?n_id=16187
Akademi Türkiye yarışmasıyla tanınan ve daha sonrasında herkesin onu Yabancı Damat dizisinde Niko karakterini canladırdığı rol ile tanınan Özgür Çevik yeni albüm çalışmalarına başladı.
( 08/09/2007 12:14 ) Albüm repetuarında hemen hemen her şarkı Özgür Çevik imzalı. Önümüzdeki günlerde stüdyoya giricek olan sanatçının son zamanlardaki müzik dünyasında kendi tarzını yaratacak bir albümle stardium müzik etiketiyle karşımıza çıkacağı sürprizlerden biri.
(Bu haber 578 kez okundu. )
magazinoteli.com
http://www.magazinoteli.com/news.php?n_id=16187
ÖzGüR _ BuSe- Admin
we resimleride ekledimm =)
En son tarafından 12/9/2007, 13:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ayrıca dün özel hat proğramındada şebnem ferah konserinde yine özgürüde göstermişler..
ÖzGüR _ BuSe- Admin
haber için saol busem yaa özgürü çok şeker çıkmış :(
dolunay:)- Moderatör
-
bişey değil :) ewet yaa herzamanki gibiii:oops: :heart:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Röportajında burçin yeni projesinde karşısına geçicek jön bulunamadığını yapımcılarında bulduklları kişilerin ya isimsiz ya da sadece yakışıklı olduklarını belirtiyor.Bir dönem yarışmalar yapıldığını ve oyunculuklarını çok beğendiği özgür çevik ve beren saatin çıktıklarını söylüyor ve ekliyor. Keşke öyle yarışmalar yapılsada iyi isimler çıksa böyle...
kardeş siteden alıntı...
kardeş siteden alıntı...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ayhh ayyhh aşkıma bakın ösledim yaa çok ösledim onuu çok tatlı çıkmış yineee :D
off kaçırdım offffffffff :(
resim ve haber için çokkk saolun=)
off kaçırdım offffffffff :(
resim ve haber için çokkk saolun=)
gizems- Admin
-
bn bgn gördüm haberi elifnağmede =)
dolunay:)- Moderatör
-
inş bugün akşem magazinde verirler valla başından ayrılmıjam showun :cry: :cry:ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaaa bn yine izleyemedimmm.. :(
gizems- Admin
-
yaa bu akşam zleyemicem bn televizyon amaa:(gizemim özgür çıkarsa bana çağrı at
ÖzGüR _ BuSe- Admin
tmmdır cnmm ;)ÖzGüR _ BuSe demiş ki:yaa bu akşam zleyemicem bn televizyon amaa:(gizemim özgür çıkarsa bana çağrı at
allahım ya nası özgeyi özgürün sevgilisi sanarlar :shock: :shock:
gizems- Admin
-
bende çok şaşırdım yaa ama herkes bizim kadar bilgili değil
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ee yaniiiiiÖzGüR _ BuSe demiş ki:bende çok şaşırdım yaa ama herkes bizim kadar bilgili değil
gizems- Admin
-
arkadaşlar pazar günü özgürün pazar keyfinde çok kısa bir röportajı yayınlanmış.aşağıdaki linkten gecelerde yakalananlar bölümüne girerseniz izleyebilirsiniz.yalnız görüntü arada donuyor, bekleyin sonradan geliyor.biraz kesik kesik ama isterseniz bakın.iyi seyirler
http://www.showtvnet.com/magazin/pazarkeyfi/
beste81e çok teşekkürler..
http://www.showtvnet.com/magazin/pazarkeyfi/
beste81e çok teşekkürler..
ÖzGüR _ BuSe- Admin
ezgi1 ' e çok teşekkürler ...
Yabancı damat özüne döndü STARBOX
Canlandırdığı Niko karakteri, katıldığı Akademi Türkiye şarkı yarışmasında elde ettiği dereceyi ve başarıyı unutturan Özgür Çevik müziğe dönerek albüm çalışmalarına başladı
AKADEMİ Türkiye adlı müzik yarışmasıyla tanınan Özgür Çevik, kendisinden albüm beklenirken dizi oyunculuğuna yönelmişti. Nehir Erdoğan’la birlikte oynadığı ‘Yabancı Damat’ adlı dizide canlandırdığı Niko karakteriyle daha çok tanınan ve sevilen Özgür Çevik, albüm çalışmalarına yeni başladı.
Geçen sezon biten Yabancı Damat dizisinden sonra bu yazı dinlenerek ve albümü için yoğun olarak hazırlanarak geçiren genç şarkıcı ve oyuncunun albüm repertuarındaki hemen hemen her şarkı Özgür Çevik imzalı.
BU AY STÜDYOYA GİRİYOR
Önümüzdekİ günlerde stüdyoya girecek olan Özgür Çevik, son zamanlardaki müzik dünyasında kendi tarzını yaratacak bir albümle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çevik’in albümüne koyacağı şarkılarının demo kayıt ve aranje çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmış durumda.
özgür çevik fandan alıntıdırr
Yabancı damat özüne döndü STARBOX
Canlandırdığı Niko karakteri, katıldığı Akademi Türkiye şarkı yarışmasında elde ettiği dereceyi ve başarıyı unutturan Özgür Çevik müziğe dönerek albüm çalışmalarına başladı
AKADEMİ Türkiye adlı müzik yarışmasıyla tanınan Özgür Çevik, kendisinden albüm beklenirken dizi oyunculuğuna yönelmişti. Nehir Erdoğan’la birlikte oynadığı ‘Yabancı Damat’ adlı dizide canlandırdığı Niko karakteriyle daha çok tanınan ve sevilen Özgür Çevik, albüm çalışmalarına yeni başladı.
Geçen sezon biten Yabancı Damat dizisinden sonra bu yazı dinlenerek ve albümü için yoğun olarak hazırlanarak geçiren genç şarkıcı ve oyuncunun albüm repertuarındaki hemen hemen her şarkı Özgür Çevik imzalı.
BU AY STÜDYOYA GİRİYOR
Önümüzdekİ günlerde stüdyoya girecek olan Özgür Çevik, son zamanlardaki müzik dünyasında kendi tarzını yaratacak bir albümle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çevik’in albümüne koyacağı şarkılarının demo kayıt ve aranje çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlanmış durumda.
özgür çevik fandan alıntıdırr
gizems- Admin
-
2 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
2 sayfadaki 5 sayfası