Basında ÖZGÜR!!!
+9
TOLGA
sezi
özgür_cansu
cerenimo!!
cemmre
ÖzGüR _ BuSe
gizems
dolunay:)
Admin
13 posters
4 sayfadaki 5 sayfası
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
Geri: Basında ÖZGÜR!!!
oh be rahatladımm ohh arkadaşlar gerçekten yalan haber dizifilmden biri çok önceden şaka die yapmışş :shock:
ohh be rahatladımm
çıldırcaktım ohh be ohhhhhh
dizifilme yasdım haberi oda bana özel mesaj attı önceden akadaşıyla şaka die yapmışlarr
ohh be sonuçta yalan haber ya içim çokk rahatladı
ohh be rahatladımm
çıldırcaktım ohh be ohhhhhh
dizifilme yasdım haberi oda bana özel mesaj attı önceden akadaşıyla şaka die yapmışlarr
ohh be sonuçta yalan haber ya içim çokk rahatladı
gizems- Admin
-
ayy çok sevindim ii ii yalan olsun:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
varya neye uğradımı şarırdım bı anda
allahım yalan habermış şukur
boyle bışey olsa hem magazımdede duyukurdu yanı
allahım yalan habermış şukur
boyle bışey olsa hem magazımdede duyukurdu yanı
özgür_cansu- Ö
nedemek kusumm bnm görevimizzÖzGüR _ BuSe demiş ki:ohh yaaa teşekkürler kuzu =)
gizems- Admin
-
Arkadaşlar bana kızmayın ama bence özgüre bu kadar bağlanmanız doğru değil çünki yani sizi üzmek değil amacım yalnış anlamayın ama Bunu bir abiniz olarak sölemek gereği hissetdim kendimde...
ünlüler dünyası çok karışık bir yer...
Belki bu gün bu haber yalan olur ama yani onlarında bir hayatı var,onlarda seve bilir sevile bilirler..
Bu gün bu haber yalan olsada yarın mutlaka doğru olduğuda olucak...
Bize ise yani onu sevenlere düşen Özgüre mutluluklar dilemek olucak..
Ve o mutlu diye bizde mutlu olucaz..
Üzülmemiz hiç doğru değil yani..
Kim istemezki sevdiği birinin mutluluğunu ?
Bu yüzden böle haberler olduğunda sakın üzülmeyin..
Onun hayatında birinin olması,sizin ondan sonsuzadek ayrılıcağınız anlamına gelmiyor...
Siz her zaman onun yanında olucaksınız zaten..
Başkaları gelir geçer ama siz her daim var olucaksınız...
Bir de bu işe bu tarafından bakın...
Ve üzülmeyin sakın... ;)
Belki bu gün bu haber yalan olur ama yani onlarında bir hayatı var,onlarda seve bilir sevile bilirler..
Onun hayatında birinin olması,sizin ondan sonsuzadek ayrılıcağınız anlamına gelmiyor...
Ve üzülmeyin sakın... ;)
TOLGA- Ö
-
İş/Hobiler : Müzik
tolga abi haklı aslında sonuçta onun hayatıı ama sevioz işte tolga abi napalım bisde yavv:)
sezi- Moderatör
İş/Hobiler : basketbol
TOLGA demiş ki:Arkadaşlar bana kızmayın ama bence özgüre bu kadar bağlanmanız doğru değil çünki yani sizi üzmek değil amacım yalnış anlamayın ama Bunu bir abiniz olarak sölemek gereği hissetdim kendimde...
Ve üzülmeyin sakın... ;)
tolga abicim bir bakımdan haklısın ama diğer bakımdan bakarsanda haklısın :) ama napıyım ben akademinin başından bu yana özgürü çok seviyorum ve kalbime söz dinletemiyorum düşüncem senin gibi düşünsede kalbim buna şiddetle karşı çıkıyor ..
gizems- Admin
-
ayrıca arkadaşalar konuları lütfen yerlerinde konuşalım yoksa forum çok karışıyor lütfen bu gibi konular sohpet bölümünde konuşalım ..;)
gizems- Admin
-
aslında haklısın onun hayatı bu belkı hayatında bır olucak evlenıcek o mutlu olunca bızde olucaz ama o duşunce genede her şeyı bıtırıyor dayanamıyosun kalbın duşuncelerın hayallerın herşeyın olnunla ılgılı olunca olmuyo boyle bir şeyı duşunmek bıle zor ama bız ne oolursa olsun onu sevmekten hiç bir zaman vaz geçmicezzzzzzzz KALBIMIZDEKI YERI HİÇ DEĞİŞMİCEKKKK:Dgizems demiş ki:TOLGA demiş ki:Arkadaşlar bana kızmayın ama bence özgüre bu kadar bağlanmanız doğru değil çünki yani sizi üzmek değil amacım yalnış anlamayın ama Bunu bir abiniz olarak sölemek gereği hissetdim kendimde...
Ve üzülmeyin sakın... ;)
tolga abicim bir bakımdan haklısın ama diğer bakımdan bakarsanda haklısın :) ama napıyım ben akademinin başından bu yana özgürü çok seviyorum ve kalbime söz dinletemiyorum düşüncem senin gibi düşünsede kalbim buna şiddetle karşı çıkıyor ..
özgür_cansu- Ö
arkadaşlar sohbet bölümünde konuşalım dedik ama hala dewam ediliyor konuya. eğer konuşcaksanız lütfen sohber bölümünde devam edin...
ÖzGüR _ BuSe- Admin
09 Aralik 2007 Pazar -akşam gazetesi pazar eki
--------------------------------------------------------------------------------
Ekranların ‘Jön Türkleri’
YENİ GÖKSEL ARSOYLAR
Türk sinema ve dizi sektöründe tıpkı kadınlarda olduğu gibi sarışın bulmak zor. Manken Kıvanç Tatlıtuğ, bir şarkı yarışmasından sonra keşfedilen Özgür Çevik ve Yağmur Atacan, ender bulunan sarışın oyuncularımızdan. Çevik, ‘Yabancı Damat’ta Niko’yu; Tatlıtuğ, ‘Halil ile Menekşe’de Bosnalı Halil’i oynuyor. Yine ‘Yabancı Damat’taki oyunculuğuyla parmak ısırtan İlker Aksum, şimdi ‘Karayılan’ adlı dizide Fransız komutanı canlandırıyor. Demek ki sarışın erkeklerin kaderinde hep yabancıları canlandırmak var!
((haber daha uzundu ama bizim için önemli olan kısmı ekledim
bronza teşekkürler))
--------------------------------------------------------------------------------
Ekranların ‘Jön Türkleri’
YENİ GÖKSEL ARSOYLAR
Türk sinema ve dizi sektöründe tıpkı kadınlarda olduğu gibi sarışın bulmak zor. Manken Kıvanç Tatlıtuğ, bir şarkı yarışmasından sonra keşfedilen Özgür Çevik ve Yağmur Atacan, ender bulunan sarışın oyuncularımızdan. Çevik, ‘Yabancı Damat’ta Niko’yu; Tatlıtuğ, ‘Halil ile Menekşe’de Bosnalı Halil’i oynuyor. Yine ‘Yabancı Damat’taki oyunculuğuyla parmak ısırtan İlker Aksum, şimdi ‘Karayılan’ adlı dizide Fransız komutanı canlandırıyor. Demek ki sarışın erkeklerin kaderinde hep yabancıları canlandırmak var!
((haber daha uzundu ama bizim için önemli olan kısmı ekledim
bronza teşekkürler))
gizems- Admin
-
özgürün göksel arsoyla hıc ılgısı yok. gençler belkı bılmez ama özgür tame bir james dean. asi gençlik filminin meşhur aktörü. ilk gördüğüm günden beri özgürü james dean ile bağdaştırdım. asi, karakterin taviz vermeyen ve derinliği olan bir romantik.
sara ciliv- Yeni Üye
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Bir sevgilimin olmamasına şaşırıyorum
Akademi Türkiye yarışması ile adını duyuran, `Yabancı Damat ` dizisindeki Niko karakteriyle de şöhreti yakalayan Özgür Çevik , özel hayatında kimse olmamasından dert yandı. Çevik, `Gerçekten hayatımda kimse olmamasına çok şaşırıyorum. Benim böyle dönemlerim oluyor. Uzun bir süre birlikte oluyorum daha sonra ara veriyorum. Ayrıca, ünlü biriyim ve dikkat çekiyorum. Ama, özel hayatıma dikkat etme gereği duymuyorum. Çünkü dikkat ettiğini sürece yanlışlarını bir o kadar fazla oluyor. Üzerinde fazla düşünmemek gerekiyor. Sadece işimle ilgileniyorum. Başka projeler için yapımcılardan teklifler alıyorum. Ama dizinin devam edip etmeyeceği belli değil. Eğer devam ederse bu projede varım. Çünkü bu kadar iyi bir ekibi bulmam çok zor olur` dedi. Erçin DAĞ
eski bir haber maleseff :(
Akademi Türkiye yarışması ile adını duyuran, `Yabancı Damat ` dizisindeki Niko karakteriyle de şöhreti yakalayan Özgür Çevik , özel hayatında kimse olmamasından dert yandı. Çevik, `Gerçekten hayatımda kimse olmamasına çok şaşırıyorum. Benim böyle dönemlerim oluyor. Uzun bir süre birlikte oluyorum daha sonra ara veriyorum. Ayrıca, ünlü biriyim ve dikkat çekiyorum. Ama, özel hayatıma dikkat etme gereği duymuyorum. Çünkü dikkat ettiğini sürece yanlışlarını bir o kadar fazla oluyor. Üzerinde fazla düşünmemek gerekiyor. Sadece işimle ilgileniyorum. Başka projeler için yapımcılardan teklifler alıyorum. Ama dizinin devam edip etmeyeceği belli değil. Eğer devam ederse bu projede varım. Çünkü bu kadar iyi bir ekibi bulmam çok zor olur` dedi. Erçin DAĞ
eski bir haber maleseff :(
ÖzGüR _ BuSe- Admin
FELSEFE YAPTI
Televizyon dizisindeki `Yabancı Damat ` rolüyle ünlenen Özgür Çevik , meslektaşlarını eleştirmeye kalkınca, Felsefe eğitimi aldığını bakın hangi sözlerle ortaya döktü. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan `Yabancı Damat ` dizisindeki `Yunanlı Niko ` rolüyle büyük, küçük herkesin beğenisini kazanan Özgür Çevik , bir konuştu pir konuştu. En çok meslektaşlarının `Ben kendimi analiz ettim, objektif bakıyorum` sözlerine bozulan Özgür, ağır laflar etti. Üniversitede Felsefe eğitimi alan Özgür, `Kimse kendimi analiz ettim falan demesin. Böyle bir yalan yok. İnsan kendine torpil de geçer, haksızlık da eder, komlekse de girer. Kendi içinden kendine tarafsız bakmak zordur` diyerek felsefe yaptı. OLCAY ÜNAL SERT 17.07.2005
Televizyon dizisindeki `Yabancı Damat ` rolüyle ünlenen Özgür Çevik , meslektaşlarını eleştirmeye kalkınca, Felsefe eğitimi aldığını bakın hangi sözlerle ortaya döktü. Özel bir televizyon kanalında yayınlanan `Yabancı Damat ` dizisindeki `Yunanlı Niko ` rolüyle büyük, küçük herkesin beğenisini kazanan Özgür Çevik , bir konuştu pir konuştu. En çok meslektaşlarının `Ben kendimi analiz ettim, objektif bakıyorum` sözlerine bozulan Özgür, ağır laflar etti. Üniversitede Felsefe eğitimi alan Özgür, `Kimse kendimi analiz ettim falan demesin. Böyle bir yalan yok. İnsan kendine torpil de geçer, haksızlık da eder, komlekse de girer. Kendi içinden kendine tarafsız bakmak zordur` diyerek felsefe yaptı. OLCAY ÜNAL SERT 17.07.2005
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Bir davete katılan `Yabancı Damat ` dizisinin Niko `su Özgür Çevik , hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Genç bayanlar; Çevik ile fotoğraf çektirmek için yarıştı
Akademi Türkiye ` yarışmasında ilk üçe girerek adından söz ettiren ve daha sonra başrolünde yer aldığı `Yabancı Damat ` dizisiyle hayli büyük başarı kazanan Özgür Çevik , büyük bir hayran kitlesine de ulaştı. Geçenlerde bir davete katılan Çevik, davet çıkışı iki bayan hayranının sevgi gösterisiyle karşılaştı. Özgür Çevik `i oyunculuğundan ötürü tebrik eden bayanlar, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Özgür Çevik , hayranlarının isteğini kırmadı ve `Yoksa, `Yabancı Damat ` hatırası mı yazacaksınız fotoğrafın arkasına?` diyerek esprili kişiliğini de gösterdi
ayyy çk tatlı bu adam yaaa :feel:
Akademi Türkiye ` yarışmasında ilk üçe girerek adından söz ettiren ve daha sonra başrolünde yer aldığı `Yabancı Damat ` dizisiyle hayli büyük başarı kazanan Özgür Çevik , büyük bir hayran kitlesine de ulaştı. Geçenlerde bir davete katılan Çevik, davet çıkışı iki bayan hayranının sevgi gösterisiyle karşılaştı. Özgür Çevik `i oyunculuğundan ötürü tebrik eden bayanlar, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Özgür Çevik , hayranlarının isteğini kırmadı ve `Yoksa, `Yabancı Damat ` hatırası mı yazacaksınız fotoğrafın arkasına?` diyerek esprili kişiliğini de gösterdi
ayyy çk tatlı bu adam yaaa :feel:
ÖzGüR _ BuSe- Admin
Türk sinemasının ünlü yıldızı Gülşen Bubikoğlu `nun önceki gün yaşamını yitiren annesi Şennur Candır , dün Erenköy Galip Paşa Camii `nde kılınan öğle namazının ardından Kanlıca Mezarlığı `nda toprağa verildi03.05.2006Türk sinemasının ünlü yıldızı Gülşen Bubikoğlu `nun önceki gün yaşamını yitiren annesi Şennur Candır , dün Erenköy Galip Paşa Camii `nde kılınan öğle namazının ardından Kanlıca Mezarlığı `nda toprağa verildi. Törende Bubikoğlu`nu sanatçı dostları Adnan Şenses ve Özgür Çevik yalnız bırakmadı. Kayınvalidesine son görevini yerine getiren Türker Inanoğlu da hayli üzgündü..
Gülşen Bubikoğlunun başı sağolsıun
Gülşen Bubikoğlunun başı sağolsıun
ÖzGüR _ BuSe- Admin
bütün haberler için çok saoll jnmm
yerim ben onu ya sempatik yakışıklım :)
yerim ben onu ya sempatik yakışıklım :)
gizems- Admin
-
4 sayfadaki 5 sayfası • 1, 2, 3, 4, 5
4 sayfadaki 5 sayfası